snelle levering, mooi product. Niets op aan te merken!

Mooi gerief

We love Deco heeft mooie stukken, gespecialiseerd, nergens anders te vinden

Geweldige producten goede kwaliteit

Helemaal top!

Een goede en snelle levering, het is netjes verpakt!

Snelle levering, fijne producten, duidelijke communicatie.

Snel, en mooi!

Snelle bezorging (nog voor vaderdag) en een goed en mooi product!

zeer snel geleverd en dat in coronatijd

gewoon goed en snel

Klantvriendelijk

Mijn bestelling was helaas beschadigd maar dit is heel snel en goed hersteld. Top

Goede prijs-kwaliteitverhouding en super snelle levering

‘S avonds rond 21.00 uur besteld en de volgende ochtend in huis. Ik bestel hier zeker weer!

Prima service, ook na klacht

Via welovedeco een bestelling gedaan voor mijn bruiloft, oa enkele lampionnen. De dag na mijn bestelling werd het pakketje al bezorgd, zelfs in deze coronatijd. Helaas bleek bij de lampionnen een kleur niet te kloppen, deze was anders dan op de site vermeld stond. Na contact te hebben opgenomen met de klantenservice bleek dit een productiefout, en bleek de kleur niet meer beschikbaar. Welovedeco heeft toen 2 anderen kleuren naar wens opgestuurd, en deze had ik ook al de volgende dag in huis. Snelle levering dus en mijn klacht werd naar tevredenheid opgelost. Een volgende keer bestel ik hier weer!

Prijs kwaliteit garantie.

Klant vriendelijk website, Goede kwaliteit producten en snelle verzending.

Mooie decoratie, en precies zoals verwacht

Mooie decoratie en precies zoals omschreven en, betaalbaar en snel geleverd

Waanzinnig leuke kleur en goede kwaliteit !

Enorm leuk ding aangezien ik de tip kreeg dag een bakje erg vervelend kan werken (je doekjes verdwijnen er in). Maar wat ik niet wist en eigenlijk geen rekening mee hield was hoe groot de pakken doekjes kunnen zijn. Dit hoesje is dus niet groot... na een beetje proppen paste die !

Helemaal goed

Snelle levering goede producten

Mooi

Mooi

Goede ontdekking!

Voor de eerste maal besteld, goede kwaliteit en snelle leverinf!

Prachtig !

Zeer tevreden met de prachtige slingers ! En zo te zien zijn er nog meer mooie dingen voor het feest op te fleuren. Een aanrader.

Nog niet gebruikt maar ziet er schitterend uit

Binnen twee dagen de stickers met opdruk ontvangen, mooie stickers ook!

Precies goed!

Wij hadden ballen voor in de ballenbak voor onze hond! Ze vind het geweldig!

Super tevreden

Goede, snelle service. Op 1 product na, zag alles er ook zo uit als op de website.

Vandaag besteld, morgen feest in huis!

Hele fijne webwinkel om te bestellen. Dit keer feestdecoratie voor de eerste verjaardag van dochterlief. Super snelle levering!

snelle bezorging prima product

snelle bezorging prima product

Kwaliteit een ramp

Ik heb 2 ‘gouden’ gegraveerde sleutelhangers gekocht en deze kwamen aan als een soort oranje plastic. De achterkant is wit waarbij de namen die gegraveerd stonden onleesbaar waren. Het was al bij al heel slechte kwaliteit en zag er helemaal neit uit zoals op de foto die getoond werd op de website. Erg ontevreden.

Niet positief

Twee poederkanonnen werd voor ons besteld voor de genderrevel van ons baby. Op de kanonnen stond de sticker met it's a boy. Het werd al geen verrassing voor ons meer. Erg slordig. Vervolgens wilde we een filmpje opnmen om naar familie en vrienden te sturen. We hebben drie keer opnieuw moeten proberen omdat de kanonen maar niet afgingen. Uiteindelijk hebben we de foloe aan de onderkant moeten verwijderen toen pas is het gelukt.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ