Snelle levering, mooi resultaat

ik bestelde gepersonaliseerde stickers, wegwerp bekers en snoepzakjes. De levering werd snel afgehandeld en het drukwerk is perfect!

Een leuk pakket om open te maken

Ik vind het erg leuk om je eigen ontwerp te ontvangen. Het uitpakken en het dan ook echt zien. Ik kijk er naar uit om de pakketjes uit te delen.

Teleurstellend dat de sticker gekreukt was en het nasturen van een nieuwe werd nagelaten.

Een hoop producten besteld voor een bruiloft. Sticker was helemaal verkreukeld (verkeerd ingepakt), iets met ruimtelijk inzicht.. Aangegeven bij de klantenservice en deze zou direct een nieuwe sturen. Wachten en wachten..en uiteindelijk geen sticker op de bruiloft aanwezig. Erg jammer. Maar na nog een e-mail te sturen werd het bedrag van de sticker teruggestort. Dus bij elkaar is het probleem nog een beetje opgelost. Maar toch jammer.

Nog niet geprobeerd!

Maar erg benieuwd hoe mijn kleine meisje het gaat beleven. Het ziet er stevig uit. En de design is echt heel mooi

Geweldig geholpen

Een super online shop met veel keuze en zeer behulpzame medewerkers.

Goede website, mooie producten!

Mooie spullen, goed geholpen

Ik werd vlot geholpen via de chatfunctie, de spullen werden snel bezorgd, in een feestelijk doosje. Netjes, dank je wel!

prima bezorging zelfs eerder dan verwacht

Snelle levering, goeie kwaliteit en duidelijke site.

Uitstekend!

Snelle levering, keurig verpakt. Blij mee!

helemaal top!

afgelopen week alles ontvangen en we zijn heel erg tevreden met het resultaat!

Vraag goed beantwoord

Prima, waarvoor ik belde is opgelost en op een goede manier afgehandeld

Geboortebord

Ik heb een geboortebord besteld. Ik wilde een ander icoontje en daardoor moest ik het design zelf aanpassen. Ik raakte hierin mijn weg kwijt en wilde eigenlijk opnieuw beginnen, maar ik kreeg het ontwerp niet verwijderd dus toen toch weer zelf aan de slag gegaan en na bestellen zou productie ernaar kijken. Maar betwijfel of dit gedaan is. Ik heb in ieder geval geen antwoord ontvangen en al wel het bord. Ik vond het programma wat lastig werken. Iets van een raster zou fijn zijn om mee te werken. Wel mooie standaard designs. Bord zou groter mogen van mij.

Snel en netjes

Mooie website met heel veel deco spulletjes. Netjes en snel geleverd!

Goede kwaliteit en snelle levering!

Omdat de website onbekend was voor mij was het even spannend, maar ik ben aangenaamd verrast! Snelle levering en goede kwaliteit van product.

Tevreden

Snelle levering en producten voldoen aan verwachten.

Goede service en fantastische en mooie producten

Leuke spullen

Ze verkopen leuke spullen, het wordt snel bezorgd en het ziet er allemaal goed uit.

Snel service

service je heb het zo snel in huis alleen helaas had ik een grote helieum balon die binne 15min uit het niets was ontploft wat jammer was .

goed gelukt

leuke selectie van producten; snelle levering

Snel, en mooiespulletjes en de prijs valt mee

Veel aanbod op de site, snelle levering, en perfecte communicatie betreft levering en andere zaken omtrent.

Mooie spiegel, snelle levering.

Snel geleverd, product naar verwachting :)

Vlotte en snelle levering!

We Love Deco is een echte aanrader. Overzichtelijke website en erg snelle levering. Ik ga hier nog vaak gebruik van maken.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ