Goede kwaliteit en snelle service

Goede kwaliteit en snelle service

Teleurstellend

Had dure ballonnen besteld waar al gaatjes in zaten. Ze konden niet opgeblazen konden worden. Ook de bestelde plastic diertjes waren erg klein. Moest een alternatief traktatie plan bedenken. Terugsturen was zo’n gedoe dat ik het maar gelaten heb. Al met al erg teleurstellend.

Leuke producten!

Assortiment is leuk verdeeld per thema. Dat maakt het makkelijk om iets uit precies dezelfde stijl te kopen. Zal nog zeker hier terugkeren :)

Snel en netjes

Hebben de bestelling snel binnen alles is netjes ingepakt. Wat erg jammer is dat de deksel waar de leeuw op staat na een wasbeurt er bij zijn hoofd al een beetje af.

Goede service, snelle levering!

We hadden een gepersonaliseerd ringendoosje besteld. Er werd eerst nog voor de zekerheid gevraagd of de plaatsing van de gravering goed was en daarna hadden we het doosjes binnen 3 dagen in huis!

Voldoende

Origineel ontwerp met gepersonaliseerde naam op theedoos. Afwerking slordig, niet lang genoeg gebrand, jammer

Mooie producten en snelle levering.

Prachtig, wat een mooie producten! En eerder gekregen dan verwacht. Echt een aanrader!

Supersnel en keurig.

Eenvoudige bestelprocedure. Ik heb de sluitstickertjes voor enveloppen besteld. In de avond besteld. Volgende dag al bezorgd. Precies zoals ik ze wilde. Heel fijn.

Precies goed

De producten zijn precies zoals beschreven. Goede service, snelle levering

Alles vlot verlopen

Duidelijke website, vlotte bestelling en vlotte levering.

Helemaal top!

Luciferdoosjes besteld, opdruk ziet er te gek uit! Had het binnen 2 dagen in huis, op de site stond 7 dagen vermeld. Top service! Snel en kwaliteit!

Super goede service

Producten worden op tijd geleverd en super goede kwaliteit

Beetje teleurstellend

Helaas, kwam het te laat aan! Wat heel jammer is aangezien we spreken over producten die belangrijk zijn op een trouwdag. Uiteindelijk had ik er niets meer aan... Bepaalde zaken lijken zoo veel groter online dan in realiteit. Echt spijtig!

Goeie snelle service

Mooie producten tegen scherpe prijs

Correct en netjes afgehandeld

Pakket besteld maar door pakketdienst op (een niet bestaand adres) afgeleverd. Snelle actie en na bevestiging pakketdienst dat het officieel kwijt was direct gecrediteerd.

Netjes ingepakt en kreeg het snel in huis en mijn producten waren top!!

Super snelle levering en het product is super leuk.

correct en mooi

we hebben een aantal spullen bestelt voor onze trouw en de levering is correct en mooi

Snelle levering en goede kwaliteit

Op zaterdagavond een gepersonaliseerd geboorte raam en houten bordje besteld en dit werd op woensdag al geleverd. Krijg van iedereen complimenten en we zijn zelf ook erg blij met de kwaliteit!

Prijs/kwaliteit top

Mooie en makkelijke webshop! Producten zijn van goede kwaliteit en zijn net zoals omschreven ! Super tevreden! Enkel langer op levering moeten wachten door post nl

Wat een mooie spulletjes

We hebben hier wat bamboe servies gekocht. Kwam volgens planning aan in een schitterende doos, keurig verpakt en absoluut enthousiast over de producten.

Super service! Was de kortingscode vergeten in te geven en zonder problemen kreeg ik meteen het bedrag terug op mijn rekening!

Snelle levering. 1 beschadigd artikel ontvangen, super snelle reactie met een nette oplossing.

Snelle bezorging!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Product snel binnen en zeker naar wens

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ