Veel keuze en supersnelle levering.

Zoveel leuke dingen op de site dat het moeilijk kiezen is. Alles is heel overzichtelijk, de suggesties voor bijpassende dingen zijn handig en de volgende dag reeds thuis geleverd in België. Top service

Snel geleverd. Goede kwaliteit. Goederen in prima staat. Ik raad deze winkel aan.

Goede service, doordat het snel geleverd werd, het zal goed verpakt, zodat alles in perfecte staat arriveerde. Ik ben heel tevreden van de kwaliteit van het speelgoed dat ik bestelde. Ik raad deze winkel ten zeerste aan.

Optijd geleverd, goede kwaliteit en ziet er mooi uit.

Mooie sleutelhangers ontvangen, goede kwaliteit en waar voor je geld.

Leuke keuzes en goede service

Tijdens mijn bestelling een fout gemaakt met een product wat ik eigenlijk niet terug mag sturen. Direct een mail gestuurd en ik mocht het toch nog wijzigen! Super fijn.

Heel goede ervaring

Duidelijke site, goede service, snelle verzending.

Keurig

Leuke producten, en zeer snelle bezorging! Ik zal zeker nog meer via deze site bestellen

Duidelijke en overzichtelijke site

Ik heb alles gevonden wat ik zocht. Het is snel bezorgd en zit goed verpakt. Top!

snel, zorgvuldig, duidelijke site

Duidelijke website met groot assortiment leuke producten. Veel te kiezen en te combineren. Bestelling wordt snel geleverd, de communicatie erover is duidelijk. Zeer tevreden.

Goede producten, snelle levering

Producten zien er goed uit. Producten zien er uit zoals op website staat afgebeeld. Er is een snelle levering van de producten. Zit goed verpakt in de doos.

Een deel van de bestelling was niet goed aangekomen, waarschijnlijk de schuld van DPD, maar hier werd niet moeilijk overgedaan en er werd direct een nieuw product na gestuurd!

Prima levering, mooi product

Netjes geleverd en product voldoet ruimschoots aan de verwachting.

Levering was prima alleen te laat

Er werd aangegeven dat er een spoedlevering mogelijk was, dat was niet te kiezen bij het bestellen. Daarnaast stond de levering steeds op dinsdag gepland en ineens werd dat woensdag waardoor de balonnen te laat waren.

Snelle levering, prima prijzen en goede opvolging van de bestelling. Een aanrader.

De slinger was heelemal niet goed

Slinger konden wij niet gebruiken. De letters waren gespiegeld.

Snel, goed en netjes geleverd!

Snel, goed en netjes geleverd!

Toppers!

Binnen 2 dagen was mn bestelling binnen. Verpakking ziet er super leuk en fancy uit! Heb met een glimlach op mn gezicht mn bestelling geopend. Jullie hebben een tevreden klant erbij. Bedankt voor jullie mooie service.

Verschrikkelijk! Slechte service.

Afspraken niet na gekomen. Bestelling te laat ontvangen.

Dure webshop.

Heliumballonnen zijn na 5 dagen slap in het vel. Ze zweven nog wel ja, maar het ziet er niet uit. Daarbij een hele dure prijs van de artikelen en een postnl wat er gerust 4 dagen over doet. Helaas, volgende keer niet meer.

Snel en goed

Na bestelling snel in huis en het zag er mooi en degelijk uit.

Snelle service en klacht snel opgelost

Bij levering was een van de bekers stuk, na contact met de klantenservice had ik een dag later al een nieuw exemplaar binnen!

Snelle levering en leuk assortiment. Helaas een kras op de taarttopper en de slinger bleek 1,8 ipv 2 meter lang te zijn.

Ruime keus, leuke spullen en snel geleverd!

Er is genoeg keus, de artikelen zijn kwalitatief goed en de levering is snel.

Al meerdere keren iets besteld en het is echt van hele goede kwaliteit! heb je vragen stel ze en ze reageren heel snel! top service!

Snel en conform afspraak

Snelle levering en ballenbak zoals afgebeeld, wij zijn er blij mee!

Geweldig en supersnel

Topservice en heel snel in huis

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ