Gepersonaliseerde luciferdoosjes

Ik heb gepersonaliseerde luciferdoosjes besteld maar de kwaliteit van de print is slecht. 2 van de doosjes waren al beschadigd bij aankomst. Elk doosje word manueel behandelt en je ziet dat het een "sticker" is die op een doosje geplakt is. Niet tevreden van deze aankoop.

Leuke producten snelle levering

Helaas was de gepersonaliseerde taart topper die ik had besteld kapot aan gekomen maar ik heb direct gebeld en 2 dagen later had ik een nieuwe. Super te vrede.

Helemaal top!

Prima producten en keurig op tijd geleverd!

Niet duur leuke artikelen en de volgende dag in huis

Super snelle service.

Nog steeds niks ontvangen.

Wacht nog op mijn bestelling.

Mooie website en snelle verzending

Ruim aanbod op de website en alles is heel overzichtelijk en makkelijk te bestellen. Alles was netjes verpakt en snel geleverd.

Snelle verzending

Mooie producten, snelle verzending, volgende dag binnen

Super snelle verzending. Super leuke assortiment van veel verschillende items voor je bruiloft. Echt een aanrader.

leuke spullen te kiezen en snel geleverd.

leuke spullen te kiezen en snel geleverd.

teleurgesteld

Ik heb mijn product nog steeds niet ontvangen wat moet ik beoordelen? Een xl ballon besteld met helium voor de verjaardag van mijn zoontje. 2 dagen van te voren besteld zodat het of een dag ervoor of op de verjaardag binnenkomt i.v.m de helium. Inmiddels wachten we al een week nog steeds geen pakket

Top top top

Gewoon een slechte service.

Maaandag, 2 Bestellingen zelfde dag besteld. 1 daarvan na, vrijdag, 4 dagen pas om 18:30 ontvangen. (Op de dag van viering!) Nu nog wachtende op de andere pakket die geleverd zou worden op, (gisteren,) zaterdag. Deze is verplaatst naar a.s. maandag. Mailtje gestuurd naar de webshop klantenservice. Niet behulpzaam geweest. Want tja, de betaling is al binnen!

Leuke spullen en super snel geleverd!

'S avonds vrij laat besteld en de volgende ochtend al in huis. Echt verbaasd! En wat een leuke spullen!

Prima winkel

Best veel keuze en super snelle levering!

Heb de eerste keer bij jullie een bestelling gedaan.

Een snelle levering de artikelen die ik besteld had werden netjes afgeleverd. Ik zal vast en zekers nog wat bestellen bij jullie. Zelfs me schoondochter die over 3 weken voor het eerst moeder word was blij met de spullen die ik bij jullie gekocht had. Mvg m Goris

Zeer slecht

Een week geleden een ballon besteld. Nu nog steeds niet geleverd.

Leuke dingen maar kwaliteit is slecht

Ik heb laatst twee rollen washi tape gekocht bij WeLoveDecoBV. Super leuke tape maar het plakt totaal niet. Heel jammer want heb wel 5,50 euro betaald per rol.

Beschadigd product gekregen. Ze hebben gelijk een nieuw product opgestuurd. Top!

Snel geleverd en fijne site, graag minder plastic

Alles prima, heel tevreden. Maar omwille van milieu vroeg ik me af of de webwinkel wil nadenken over minder plastic (geen verwijt, het is een enorme uitdaging).

Super snelle levering

Ik bestelde hier op maandag een Studio Noos tas en de volgende ochtend had ik hem al in huis. Super blij met deze snelle levering, zelfs dat het zo druk is nu met de post!!

Fijne site en heel snel geleverd! Product was zoals verwacht, echt een aanrader!

Snel en goed!

Zonnebril besteld en snel thuis gekregen! Perfecte product en verpakking! Wij zijn erg blij mee!

Every tine a successful purchase

Every product i bought so far was very useful, beautiful and of good quality.

Super snelle levering!

hoge kwaliteit producten.