Ik ben zeer tevreden , mooie decoratie voor feestjes en snelle levering .
Heyhoi Wendy, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven! Goed om te horen dat alles in de smaak valt! Ik wens je een heel fijn feestje toe! Met vriendelijke groet, Dewi, WeLoveDeco
Ik vind het echt een top winkel
Wat een TOP reactie! Dank je wel! Met vriendelijke groet, Dewi, WeLoveDeco
Zeer snelle service, prachtig ontworpen. Had niet verwacht het de dag erna al geleverd te krijgen. Alles was heel netjes en mooi verpakt. Het bord zag er heel mooi uit! Echt netjes gemaakt. Plakt goed ook bij harde wind bleef hij hangen.
Hi Mina, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven! Met vriendelijke groet, Dewi, WeLoveDeco
Ik bestelde een aantal dingen voor mijn zoontje en toen ik bij het uitpakken een aantal productiefoutjes zag, meldde ik dit aan de klantenservice. De dag nadien had ik de nieuwe producten al in huis. Heel vlot en supervriendelijk. Erg bedankt!
Gelukkig dat alles toch goed is gekomen! Heel veel plezier met de bestelling en ik hoop je snel weer te zien in de webshop! Met vriendelijke groet, Dewi, WeLoveDeco
Ik had de gepersonaliseerde zegels luxer verwacht qua uitvoering. Vond de prijs kwaliteit verhouding daarom niet goed. De stempel en kaarsvet lijken te kloppen qua prijs kwaliteit verhouding
Twee weken geleden heb ik een bestelling bij jullie gedaan van 3 houten kapstokjes. In het doosje zaten de dierenkoppen al vrij los op het hangsysteem. Onze dochter van 1,5 jaar trok zo een deel van de kapstok van de muur. Binnen no-time stond ze met de drie dierenkoppen in haar handen. Met deze kwaliteit vind ik de kapstokjes niet de 20 euro waard die ze kosten.
Hoi Anna, Bedankt voor je beoordeling. Wij vinden het vervelend via deze weg te vernemen dat jij niet tevreden bent over de door jou ontvangen houten haken. Jouw ontevredenheid is ons niet bekend. Wij streven er naar ten allen tijden beste kwaliteit en service te verlenen. Bij klachten en ontevredenheid vragen wij onze klanten altijd contact op te nemen met ons klantenserviceteam. Ons team is daar om jou te helpen, problemen op te lossen of een passende tegemoetkoming te bieden daar waar nodig. Wij vinden het jammer dat jouw teleurstelling niet bij ons bekend is. Wij hadden je graag te woord gestaan. Wanneer gewenst kun jij ons mailen op [email protected] onder vermelding van jouw klacht en ordernummer. Hopelijk komen wij te samen tot een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
Hoi, Ik kreeg een mail in mijn inbox met de suggestie om een met helium gevulde ballon te sturen naar iemand anders om hem/haar te verrassen. Ik heb dat dan ook gedaan. Echter kwam ik op de pagina van alle folieballonnen en daar zitten er ook tussen die jullie niet gevuld leveren. Het was niet duidelijk waarom dit niet kon. Misschien een opmerking bij het artikel zetten? Tenslotte kon ik de ballonnen elders laten leveren als verrassing maar ik kon er geen boodschap bij doen, dus ik heb mijn vriendin moeten verwittigen van het feit dat er iets naar haar onderweg was, dat van mij kwam. Weg verrassingselement dan hé.
De papieren bollen (vloeipapier)waren zeer bewerkelijk, nogal goedkoop ogend en dus het geld echt niet waard. De servetten met hart waren stijlvol en de slinger ook. Alles was op tijd geleverd.
Original review
Goedkoop ogende rotzooi. De papieren bollen waren zeer bewerkelijk en het geld echt niet waard. Behalve de servetten met hart, die waren wel stijlvol.
Fantastisch ervaren en er worde hier zeker meer trouw spullen besteld!
Ik kon nog last minute een wijziging aanbrengen aan mijn bestelling. Ik kreeg hier heel snel reactie op, heel vriendelijk! Ook een fantastisch rompertje met bedrukking besteld, erg goede kwaliteit en heel mooie bedrukking. Snelle levering ook naar België. Zeker een aanrader! Een dikke merci!
Voor Moederdag had ik wat cadeautjes gekocht. Bestelling was zeer snel geleverd. Er zaten zelfs gepersonaliseerde cadeautjes bij. Helaas bij aankomst was 1 artikel niet zoals ik besteld had. Ik heb contact opgenomen en kreeg heel snel een reactie terug. Mijn klacht is naar tevredenheid opgelost.
goede service hele mooie en leuke spullen snelle levering
Super service! Mijn sleutelhanger was best erg beschadigd en hun hebben geregeld dag er een nieuwe mijn kant op komt. Heb heel snel een reactie terug gekregen en Ben gewoon super geholpen !
Hey Dana, Super bedankt voor je mooie beoordeling en fijn om te lezen dat jij tevreden bent over onze service. Hopelijk heb je nog lang plezier van de sleutelhanger! Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLovedeco
zal zeker veel vaker shoppen hier. ik heb nog nooit zo’n geweldige klantenservice meegemaakt en de producten zijn ook super leuk ! echt top service, klasse !
Mooie producten en snelle levering
Fijne webshop, snelle levering en goed omschreven producten.
Kwalitatief goed en ziet er echt leuk uit. Snelle levering
_
ik was ten einde raad vond nergens nog een ballon met helium,en de verjaardags datum was wel heel dichtbij.dankzij we love decor kwam het toch nog goed 1 dagje later dan de geplande datum werden mijn ballonen in goede order afgeleverd supper echt waar
Ik bestel al best wat jaren bij partydeco als mijn kinderen jarig zijn. Zo ook altijd een helium gevulde cijfer ballon. Dit keer was hij niet goed gevuld en kwam de ballon dus “zacht” uit de doos. Heel teleurstellend.
Beste, Bedankt voor je beoordeling. Wij vinden het vervelend via deze weg te vernemen dat jij niet tevreden bent over de door jou ontvangen ballon. Jouw ontevredenheid is ons niet bekend. Wij streven er naar ten allen tijden beste kwaliteit en service te verlenen. Bij klachten en ontevredenheid vragen wij onze klanten altijd contact op te nemen met ons klantenserviceteam. Ons team is daar om jou te helpen, problemen op te lossen of een passende tegemoetkoming te bieden daar waar nodig. Wij vinden het jammer dat jouw teleurstelling niet bij ons bekend is. Wij hadden je graag te woord gestaan. Wanneer gewenst kun jij ons mailen op [email protected] onder vermelding van jouw klacht en ordernummer. Hopelijk komen wij te samen tot een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
goede service, mooie en kwalitatief goede spullen. Leuk voor de bruiloft
Vertraging post tijdens Corona crisis, maar goede service en snelle reactie van klantenservice
Hey Martine, Bedankt voor je beoordeling en wat vervelend dat jij nog steeds op je order zit te wachten. Afgelopen 6 mei is jouw pakket afgehaald door PostNL. Door extreme drukte bij postsorteercentra en mindere bezetting naar aanleiding van de op te volgen maatregelen lukt het PostNL helaas niet alle pakketten op tijd en binnen een bepaald tijdsvak te sorteren en uit te leveren. Onze directie heeft contact gehad met PostNL en hieruit is gebleken dat het drukker is dan tijdens de feestdagen. Ongekend uiteraard, is deze periode! Het spijt hen en ons dat er grote vertragingen zijn, maar doen er alles aan, elk pakket stuk voor stuk in goede orde af te leveren op de bestemmingen. Uiteraard vinden we het spijtig dat het pakket nu te laat zal komen en uiteraard mag je je order ook kosteloos aan ons retourneren. Mocht je vragen voor ons hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen via [email protected]. Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
Original review
Op het moment dat ik een aanbeveling mag schrijven is mijn bestelling nog steeds niet binnen. Ligt wsch (ook) aan de post in deze drukke tijden, maar de verjaardag is helaas al geweest...
Mooie spullen, snel bezorgd en bij het opmerken van een niet volledig product direct opgelost en dat later alsnog bezorgd.
Leuk product gekocht wat snel en goed geleverd is.
Snelle levering,gied veroskt
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.