slecht

ik had een slinger gekocht maar dat was echt ali express kwaliteit. Het was een happy birthday slinger, ik kreeg geen A van happy erbij?

Super snelle levering

Snel geleverd Leuke producten

Super aanbod, heerlijke producten & perfecte service

Het ontdekken van deze website was zalig: een heel mooi & groot aanbod aan producten, die bovendien nog super van kwaliteit blijken! Service ook erg goed: stipte levering, & bij vragen aan de klantenservice meteen heel vriendelijke & goeie feedback/opvolging! Ik ben enorme fan, en kijk alvast uit om de gender reveal producten, alsook het item voor 1e verjaardag zoontje te kunnen 'showen' aan de familie :-D Bij een volgende gelegenheid kom ik heel graag terug bij jullie!

De bestelde knuffel is snel geleverd en nog leuk ingepakt ook!

De bestelde knuffel is snel geleverd en nog leuk ingepakt ook!

Snelle levering, prachtige producten!

Leuke winkel, met supersnelle levering. Ben heel tevreden.

Snelle levering, zelfs in tijden als corona. Mooie sluitstickers besteld voor een klein prijsje.

Ik vind het een top webshop. Ik krijg elke bestelling weer heel snel binnen, alle artikelen zien eruit zoals op de foto.

Uitgebreid aanbod, snelle levering, top service

Voor ieder feestje is het shoppen hier een feestje!

Topservice!

Hele snelle levering!

Heel snel verstuurd in 1 woord GEWELDIG

Heel mooi en verzorgd

Heel mooi en verzorgd mooi verpakt

Oplossings gericht

Ik kreeg mijn bestelling snel. Helaas zat er een verkeerd geleverd artikel. Ik nam savonds meteen contact op en kreeg meteen de volgende dag bericht. Het juist artikel was niet meer op voorraad maar ik kreeg heel netjes de keus een nabestelling of mijn geld terug. Super fijn dat ze zo snel contact met me op namen. En mij de keus lieten maken. Ik krijg binnenkort de speentjes nageleverd.

Keurig

Prachtige website voor partydeco

Snelle levering Degelijke artikelen Voor de tweede keer besteld!

Leuke en originele producten

Wij waren heel blij toen we na een snelle levering onze gender reveal artikelen kregen. Alles was mooi ingepakt en zo leuk om te gebruiken. Bedankt!

Geweldig!

Het aanbod is zeer divers, met een ruime keuze uit thema’s! Artikelen die je niet snel elders vindt, voor een hele goeie prijs voor een goede kwaliteit. Voor een geslaagd feest is Partydeco onmisbaar.

super!

Super snelle verzending. In de avond besteld, volgende middag al geleverd. Super leuke spulletjes voor redelijke prijs. Zeker een aanrader!

Veelzijdig assortiment, kwaliteit en snelle bezorging

Veelzijdig assortiment, kwaliteit en snelle bezorging

Mooie kwaliteit

Super snel geleverd, echt top.

Snelle levering en sjiek en kloppend ingepakt (doos van de buitenkant is professioneel en leuk met het kaartje erin).

Heel correct

Heel tevree

super

Snel, correct en vlotte levering

Dikke aanrader!

last minute 2 ringendoosjes besteld voor de burgelijke huwelijk. Snel verwerkt en verzonden, ondanks de coronatijden met 2 dagen al binnen(terwijl het gepersonaliseerd is). Ze zijn ook nog eens super mooi en van goede kwaliteit. Zou zeker weer bestellen hier en het ook aan iedereen aanraden.

Product (Toekan) prima verzorgd en keurig op tijd!

Bestelling via internet uitstekend verlopen. Er is duidelijkheid of een product in voorraad is. I.v.m. voor mij onduidelijkheid of product (was niet voor mijzelf) bezorgd was, telefonisch contact gehad. Dat was heel prettig en er werd navraag gedaan. Alles bleek in orde en de Toekan met Verjaardagsballon bleek een grote verrassing.

Goed product zeer tevreden over

Heel erg goed, snelle service.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ