De webwinkel is heel klantvriendelijk in gebruik, overzichtelijk en aantrekkelijk. De bestelling was makkelijk te plaatsen en ik werd goed op de hoogte gehouden over het bestelproced en levering. De levering vond snel plaats en de producten waren keurig verpakt.
Ik had een zonnebril besteld voor mijn dochter. Het is een mooi product en het past goed. Alleen de kleur was totaal anders dan op de foto.
Goede kwaliteit, ziet er mooi uit
Webshop met groot aanbod, goede communicatie over bestelling en levering.
Mijn week kan niet meer stuk. Mijn oma lag nog te dutten toen het boeket bezorgd moest worden en het is uiteindelijk aangenomen door een buurvrouw. Mijn oma is weer even dolgelukkig, terwijl ze zich ontzettend eenzaam voelt, vooral in deze tijd. Dat er nu een mooi boeket haar kamer opvrolijkt voor hopelijk een ruime week geeft mij een goed gevoel. Dankjewel voor de lieve en goede service.
Ik heb de houten hartjes besteld. De kwaliteit is goed en de hartjes zijn mooi afgewerkt. Persoonlijk dat ik dat de hartjes iets groter zouden zijn, maar de maat die ze hebben is ook prima. Dit product raad ik iedereen aan die leuke houten hartjes zoekt!
Product zag er goed uit, snelle levering.
De bestelling werd sneller dan verwacht geleverd. Alleen hadden wij een personifieer taarttopper besteld, die viel erg tegen. Vorig jaar deze taarttopper voor mijn dochter besteld die staat mooi, alleen nu opeens is de topper veel kleiner en bijna niet leesbaar.
Mooi materiaal Snelle reactie op vragen
Leuke spulletjes gekocht, goede kwaliteit en snel geleverd. Top!
Naast dat ze gave spullen verkopen hebben ze ook echt een super, prettige klantenservice.
Mooi product, snelle levering!
De tekst is mooi in het product gegraveerd. De houten serveerplank ziet er keurig uit en komt ook overeen met wat op de foto wordt aangeboden, maar dan gepersonaliseerd. Er was sprake van een snelle levering.
Hi Marianne, Wat leuk te zien dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Weddingdeco.nl Helemaal top te horen dat de plank naar wens en verwachting is. Wij wensen jou er veel plezier van toe. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Snelle levering.
Goed te horen dat jij jouw bestelling spoedig hebt ontvangen Andy! Wij wensen jou veel plezier toe van de artikelen uit je order. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Supermooie en grote gevulde ballon. In vergelijking met andere sites zeer goedkoop! En op tijd geleverd!
Wij vinden het geweldig te horen dat de door jou ontvangen ballon naar wens en verwachting is Henriët. Wij hopen dat de ballon dan ook voor een feestelijk sfeer heeft gezorgd de afgelopen periode. Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt deze beoordeling achter te laten. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team welovedeco
Snelle levering en mooie items voor de babykamer. Items van verschillende merkjes geshopt en alles vormt een mooi geheel. Ook alvast een UV pakje van liewood met zonnehoedje besteld voor de mooie zomerdagen!
Ha Esther, Wat leuk te vernemen dat jij en fijne ervaring hebt met ons assortiment. Wij wensen jou namens het team van Kidsdeco veel plezier toe van de door jou ontvangen items. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Voor een Corona proof babyshower toch nog alle producten snel binnen gekregen.
Onwijs fijn te vernemen dat jij jouw pakket op tijd hebt ontvangen en zo een corona proof babyshower hebt kunnen organiseren. Daar was de mommy to be zeker door verrast. Bedankt voor dit te gekke cijfer. Wellicht zien wij jou nog eens terug in onze shop voor een toekomstige babyshower :) Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Ondanks de corona-crisis toch een snelle levering van de versieringen voor de 18de verjaardag van onze dochter. Super duidelijke site.
Wij zijn jouw onwijs dankbaar dat jij de tijd hebt genomen voor ons een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Partydeco.nl Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van jullie dochter. Ik hoop dat zij een fijne verjaardag heeft gehad. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Leuke gave feestversiering.
Beste Familie Keus, Bedankt voor de tijd welke jullie genomen hebben voor deze beoordeling. Super blij zijn wij met dit te gekke cijfer. Wij hopen van harte dat de te gekke feestversiering een leuke toevoeging is geweest aan de dag. Wij hopen jullie uiteraard nog eens terug te zien bij ons in de webshop voor een toekomstig feestje! :) Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Snel en goed!
Een dikke 10! Wow, hartelijk bedankt Nicole. Dat vinden wij helemaal te gek. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Snelle levering en goed product
Hey Mandy, Wat leuk te zien dat jij deze beoordeling hebt achter gelaten naar aanleiding van je bestelling bij Kidsdeco.nl Wij vinden het altijd fijn te vernemen dat een zending spoedig is ontvangen en dat het artikel naar wens is. Veel plezier er van toegewenst. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Hoge verzendingskosten
Hallo Rebbe, Bedankt voor je beoordeling en bestelling bij Partydeco.nl Ik hoop dat de artikelen uit de door jou ontvangen zending aan de verwachting voldoen. Betreffende de verzendkosten hanteren wij de laagste kosten die mogelijk zijn voor levering binnen en buiten Nederland. Mochten hier nog vragen over zijn kun jij ons altijd mailen of bellen. Fijne dag nog. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Website is heel gemakkelijk in gebruik. E-mails worden snel beantwoord en de gekochte decoratie is in orde!
Kijk aan! Een dikke ruimvoldoende. Daar mogen wij best trots op zijn. Bedank voor jouw beoordeling en hopelijk tot ziens ! :) Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Eind van de middag besteld en de volgende dag al binnen! Super service!
Super! Top te vernemen dat het gelukt is jouw pakket in deze nare periode binnen 1 dag bij jou te krijgen. Wij wensen jou dan ook veel plezier toe van de door jou ontvangen items. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.