Prachtige confettiballonnen, mooie kwaliteit en snelle levering

Fijne online kopen

Super fijne online winkelen

Top bedrijf

Snelle bezorging en top producten.

Leuke producten

Leuke en mooie producten. Goede service

Duidelijk, snel en volgens afspraak!

kwaliteitsvol materiaal en snelle levering

Ik bestelde verschillende soorten honeycombs en lampionnen. De geleverde lampionnen zijn mooi en van goede kwaliteit. Snelle levering en duidelijke communicatie over de levering. Zeer tevreden.

Snel, correct, klantvriendelijk

Duidelijke website, goede communicatie, snelle reactie als ik hen contacteerde (ik had een verkeerd postnummer ingetikt en dit te laat gezien, dit werd zonder problemen na een simpel mailtje recht gezet), pakket werd snel en correct thuis bezorgd.

super

super snelle bezorging , mooi product , heel tevreden

Best keus ever !!!

Snele levering, top kwaliteit, prachtig resultaat.

1x knipperen en ik had het binnen!

Geen ballonnen voor helium

Ballonnen waren na een paar uur weer leeg

Prima product tegen een nette prijs.

Prima product tegen een nette prijs.

Mooi product, heldere communicatie en snelle levering

We hebben de mopitri ette tete bestelt, de levering zou 1-2 weken duren maar we hadden hem uiteindelijk met 3 dagen al binnen.

Super goede service

Onze lightbox deed lastig ontvingen de dag erna gelijk Een nieuwe . De bestelling was ook na betaling de dag erna al binnen . Topzaak

Snel geleverd, goed verpakt

Na bestellen kon ik het pakket makkelijk volgen. De Snelle levering en goed, stevig verpakt. Prima

Goede service en kwaliteit

Super toffe site.

Heel snelle levering. Goed verpakt. Alles zeer duidelijk omschreven.

Topservice!!

Wat je hen ook vraagt, ze helpen je uitstekend en zonder morren! Top! Ik ben fan. Keep going!!

Snelle service en duidelijke bevestigingen

Perfect!

Mooie producten, snelle levering.

Top, gemakkelijk besteld en snel geleverd

Leuke ballonnen

Er zaten een paar in het zakje waar een gaatje van in de ballon zat.

Tevreden over website en producten

Hey enige nadeel vond ik dat je zelf de retour sticker moet uitprinten, maar daarnaast ook wel duurzaam indien je zie niet nodig hebt.

Goeie service en kwaliteit

Leuk assortiment

Mooie producten

We hebben een mooi geboortebord gekocht. De ontwerp-tool werkt goed, maar het is een soort van niet mogelijk om een eerder opgeslagen ontwerp opnieuw te openen. Ook versprong één tekst steeds na het opslaan. Gelukkig was er prima telefonisch contact mogelijk en is het ontwerp gecontroleerd voordat het gedrukt werd.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ