Snelle service, mooi assortiment

Ik miste alleen helaas slingers en ballonnen etc voor een Sweet 16

first time order

all was perfect :)

Mooi product

Heldere communicatie en zeer snelle verzending. Erg prettig! Wat naar mijn idee nog verbeterd kan worden is milieuvriendelijk opvulmateriaal in het pakketje, dat is op dit moment nog plastic. Volgens mij zijn hier prima alternatieven voor mogelijk.

De levering was snel en met een kleine klacht hebben ze gezocht naar een passende oplossing. Ik ben meer dan tevreden en raad een ander ook aan bij jullie te bestellen. Leuke medewerkers hebben ze ook trouwens.

Wat een fantastische dinosaurus 🦖 collectie! Ik had mijn order super snel binnen!

Snelle service mooie producten

Mooie producten en snel geleverd

Erg goede service, snelle communicatie en duidelijke informatie

Na mijn bestelling had ik een vraag over het product en de kosten daarvan. Hier werd binnen een half uur op gereageerd. Tijdens deze periode van Corona had ik verwacht dat de reactietijd trager zou zijn. Dit was zeker niet het geval. Ik ben enorm tevreden met de service van We Love Deco.

Snelle verzending, je krijgt wat je verwacht!

Het product komt perfect overeen als op de foto. Snelle verzending, de dag erna ontvangen. Zelfs nu in deze coronatijden :-)

Snelle levering en goed verpakt. Echter wel een extreem grote doos maar beter te goed als te slecht. Wel jammer dat je zelf de touwtjes moet spannen.

Super snelle levering (binnen 24 uur) en erg leuke collectie!

Heel blij met t eindresultaat!

Zeker een aanrader, goede kwaliteit en erg snelle service.... Wij waren er erg blij mee!

Altijd goede en snelle service

Fijne producten en goede service

Heel prettige winkel

Spullen kwamen snel en in goede staat aan, en de artikelen voldeden aan de verwachting die de foto's op de website schepte. Sowieso een hele leuke webshop, ga er zeker vaker iets bestellen.

Snel levering, mooi product

Alles was duidelijk met bestellen en netjes bij levering.

Top service!

bpost had mijn pakketje niet afgeleverd omdat zij het foute huisnummer hadden (ik had deze wel juist doorgegeven) Ik heb jullie opgebeld dat ik het pakketje echt nodig had de volgende dag en jullie hebben meteen een nieuw paketje voor mij opgestuurd met de spullen in die ik besteld had. Dit vond ik echt super en de volgende keer bestel ik zeker terug bij jullie!

Slechte druk

Na het aangegeven te hebben dat kleuren te licht zijn, wordt er niks aan gedaan. Geen service dus.

inktvlekken op papierdruk

we hadden chocolade besteld met papierwikkel met eigen logo, maar er zijn inktvlekken op het papier waardoor dit niet gegeven kan worden als geschenk

Grootste onzin. Ontzettend duur voor DIY. Geen idee dat het er zo in het in echt uit zou zien.

Mensen bespaar je geld en doe het aub niet.

Top service!

Mooie spullen ontvangen, precies zoals aangegeven! Leuk ringendoosje met mooie gravering!

Veel keuze

Keuze uit vele producten en een snelle levering

TOP

Top. alles prima verpakt en op tijd aan huis geleverd!! mooi producten zeker aan te raden

Kwalitatieve schildersezel - welkomstbord zelf minder tevreden

Schildersezel is zeer mooi en kwalitatief Welkomstbord is zeer dun en bedrukking is hier en daar niet goed aangebracht - beetje zonde voor dit bedrag

Snelle levering en mooie producten!!

Wij zijn blij met de mooie gepersonaliseerde producten!

Omschrijving van de producten is goed. Levering en service ook top. Als er dan toch iets fout gaat dan word je goed geholpen bij de klantenservice.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ