Prachtig ringdoosje binnen gekregen van Weddingdeco! Heel blij mee Verzending was ook heel snel
Hoi Sherida, Wow, een 10!! Heel erg bedankt! We wensen je heel veel plezier met het ringdoosje en de verdere voorbereidingen voor jullie mooie dag. Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
Snelle levering Mooie kwaliteit
Hey Stefanie, Bedankt voor je super mooie cijfer! Fijn dat je ook de tijd hebt genomen om de beoordeling in te vullen. We wensen je veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
Hoop geld en niet afgewerkt hadden wij ook wel zelf kunnen maken en letters schijn, gesneden papier aanfluiting Ik ga nu in de groep gooien fb Foto laten zien
Beste Meiling, Bedankt voor je beoordeling. Spijtig om te lezen dat jij nu al een beoordeling hebt gegeven terwijl wij nog bezig zijn je klacht naar tevredenheid op te lossen. Gisteren hebben wij jou een email gestuurd met de vraag of jij ons andere foto's aan kunt leveren omdat wij op de ene foto die je hebt gestuurd niet kunnen zien wat jij bedoelt. We hopen dat jij hier snel op zult reageren zodat wij jouw klacht ook snel naar tevredenheid kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
Bij vertraging zeer open en vlotte communicatie van welovedeco. Enkele dagen later een stijlvol en mooie afgewerkte memorybox ontvangen.
Hele snelle levering, goed verpakt! Zoek je iets voor wat voor feest dan ook is WE LOVE DECO een dikke aanrader!
Snelle levering, producten zijn in goede staat
Makkelijk te bestellen. Snelle levering en goede producten. Prijs is goed te doen
Teleurstellend.
Beste Loes, Hartelijk dank voor jouw beoordeling en bestelling bij Kidsdeco.nl Wij vinden het vervelend via deze weg te vernemen dat jij niet tevreden bent over de door jou ontvangen naambanner. Jouw ontevredenheid is ons niet bekend. Wij streven er naar ten allen tijden beste kwaliteit en service te verlenen. Bij klachten en ontevredenheid vragen wij onze klanten altijd contact op te nemen met ons klantenserviceteam. Ons team is daar om jou te helpen, problemen op te lossen of een passende tegemoetkoming te bieden daar waar nodig. Wij vinden het jammer dat jouw teleurstelling niet bij ons bekend is. Wij hadden je graag tewoord gestaan. Wanneer gewenst kun jij ons mailen op [email protected] onder vermelding van jouw klacht en ordernummer. Hopelijk komen wij te samen tot een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Als klant zijde heb ik veel besteld daar. Nu met mijn laatste bestelling van 60 euro had ik zelf een verkeerde kleur stempelkussen gekocht. Nu willen ze dat niet gewoon ruilen maar moet ik dat maar retourneren. Maar dan moet ik wel nog is daar bestellen voor nog is minimum 10 euro plus de verzendkosten! Vind ik schandalig.
Beste Pearl, Bedankt voor jouw beoordeling naar aanleiding van jouw bestelling bij Weddingdeco.nl Wij vinden het vervelend te vernemen dat jij niet tevreden bent over ons beleid. Als webshop zijn wij transparant over onze voorwaarden en het retourpolicy. Alle benodigde informatie wordt gegeven in onze webshop. Wij vinden het uiteraard spijtig dat deze informatie jou niet bekend blijkt te zijn, waardoor jij nu met een onprettig gevoel terug kijkt op jouw bestelling bij Weddingdeco.nl. Dat vinden wij uiteraard heel vervelend! Helaas kunnen wij niet van ons retourbeleid afwijken. Je staat er vrij in artikelen welke niet naar wens of verwachting zijn, en in dit geval foutief besteld zijn kosteloos aan ons te retourneren, door gebruik te maken van ons antwoordnummer. Wanneer het product door ons retour is ontvangen wordt het bedrag terug gestort op de rekening waarmee de betaling is voldaan. Mocht het gewenst zijn een alternatief artikel hier voor te ontvangen kun jij zelf een nieuwe bestelling plaatsen via de webshop. Wij willen de hipste producten voor een mooie prijs aan jou verkopen. Om dit mogelijk te blijven maken, hanteren wij een minimaal orderbedrag van 10 euro (dit bedrag is na verrekening van een eventuele korting en verzendkosten). Onze logistieke en afhandelingskosten voor bestellingen willen we op deze manier zo min mogelijk laten doorrekenen in de verkoopprijzen van onze producten. Ik hoop van harte dat de artikelen uit de bestelling een prachtige toevoeging zullen zijn aan de grote dag. Mochten er nog vragen voor ons zijn horen wij dit uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
no complaint, fast and reliable!
Snelle en perfecte levering. Artikelen goed en netjes verpakt.
Product bestellen ging gemakkelijk en het werd de volgende dag geleverd. Alles verliep prima!
He hallo! Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Partydeco.nl Wij hopen dat de door jou ontvangen feestdecoratie naar wens en verwachting is en wensen jou hier uiteraard veel plezier van toe! Wij hopen jou voor een toekomstig feestje nog eens terug te zien bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Hoi Meike, Een dikke vette 10! Whoop whoop! Helemaal te gek zeg. Heel hartelijk dank voor het verstrekken van dit te gekke cijfer. Daar zijn wij ontzettend trots op! Wij wensen jou veel plezier toe van de bestelling en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Mooie artikelen in jullie webshop. Makkelijk te personaliseren & bestellen. En...heel mooi aangeleverd. We gaan ons welkomsbord binnenkort opnieuw bestellen, corona gooit roet ik het eten. Onze bruiloft wordt verplaatst naar een andere dag.
Hoi Esther, Wij vinden het super leuk te zien dat jij de tijd hebt genomen een review achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Weddingdeco.nl Goed te horen dat de door jou ontvangen artikelen naar wens en verwachting zijn. Wel spijtig dat de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus roet in het eten gooit en er voor zorgt dat de bruiloft verzet moet worden. Wij vertrouwen er op dat jullie dag sowieso een mooie dag zal zijn, ook al vind deze niet op de originele datum plaats. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Artikelen goed verpakt en snel geleverd.
Hoi Linda, Bedankt voor jouw beoordeling en bestelling bij Weddingdeco.nl Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen artikelen naar wens en verwachting zijn. Namens het hele team wensen wij jou uiteraard ook veel plezier toe van de artikelen! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Weddingdeco is echt een prachtige webshop, met een zeer uitgebereid assortiment. Alles gevonden waar wij naar opzoek waren. Het wordt door al deze items zeker een onvergetelijke dag. We kunnen niet wachten. Wij raden Weddingdeco zeker aan, en zag ook partydeco voorbij komen, helemaal leuk.
Hoi Kris, Wat een geweldige beoordeling om te mogen ontvangen. Daar zijn wij eigenlijk wel een beetje trots op. Wij wensen jullie namens het hele team dan ook veel plezier toe van de artikelen. Geniet er van en wij vertrouwen er op dat jullie een mooie trouwdag zullen hebben. Succes bij de verdere voorbereidingen rondom de bruiloft. Met vriendelijke groet, Karlijn team Welovedeco
Meerdere malen al besteld bij kidsdeco.nl en de twee andere shops en ik ben super tevreden! Als je een vraag hebt dan word je snel beantwoord via de chat. Verzending is super snel en de producten zijn top, ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen! Bijna iedere dag staat er wel wat nieuws op dus ik blijf nog wel even door shoppen ;)
Hi Monique, Wij vinden het super te vernemen dat jij tevreden bent over jouw bestelling bij Kidsdeco.nl Wij hopen dat alle items een leuke toevoeging zullen zijn aan de stash van jouw kleintje. Namens het team wensen wij jou hier dan ook veel plezier van toe! Hopelijk tot ziens Monique! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Ik had een zonnehoedje besteld. De kleur van het hoedje was compleet anders dan op de site. Ik heb telefonisch gevraagd of ik het kon ruilen voor een ander. Ik moest toen een foto opsturen van het hoedje met mijn vraag per mail. Dit is het antwoord: Zoals wij kunnen zien in het juiste zonnehoedje toegezonden. Kleuren kunnen afwijken van hoe deze op je beeldscherm worden weergegeven. Dit heeft te maken met de verschillende beeldschermen en de instellingen hiervan. Wij werken met speciale beeldschermen om kleurechtheid te garanderen; Ruilen is helaas niet mogelijk, daar in deze het juiste product is verzonden en deze door de kleurinstelling van het beeldscherm van het door jou gebruikte apparaat afwijkt van jouw verwachting. Een slechte service
Beste Annemarie, Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Kidsdeco.nl Wij vinden het uiteraard vervelend dat jij dit op deze manier ervaren hebt. Wij streven er naar ten allen tijden beste kwaliteit en service te verlenen. Echter weten wij uit ervaring te melden dat kleuren daadwerkelijk kunnen afwijken van de realiteit. Via onze schermen kunnen wij kleurechtheid garanderen. Helaas blijkt uit ervaring dat de verwachting van onze klanten soms anders kan zijn, daar de kleur intensiteit van het door de klant gebruikte apparaat hoger of lager staat en hierdoor een vertekend kleurbeeld geeft. Uiteraard ontzettend vervelend, maar niet onoverkomelijk. In deze is het juiste zonnehoedje geleverd. De kleur in onze shop komt overeen met het door jou ontvangen product. Dat het artikel niet naar jouw wens is, kan uiteraard voorkomen. In deze bieden wij aan dat jij gebruik kunt maken van onze kosteloze retourservice. Ruilen valt niet onder het retourpolicy helaas. Wanneer wij het hoedje retour hebben ontvangen worden de kosten van het hoedje aan je terug gestort Annemarie. Voor nu wensen wij jou een hele fijne dag toe en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Helaas geen service of meedenken ontvangen.
Goedemiddag Kirsten, Bedankt voor jouw beoordeling. Ons klantenservice team is bereikbaar van Maandag tot Vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur. Vervelend te vernemen dat jij niet op de hoogte was van het minimale orderbedrag. Deze vermelding staat direct onder jouw unieke code vermeld in de door jou ontvangen mail. Naar onze mening duidelijk zichtbaar. Spijtig te vernemen dat jij deze niet direct gezien hebt, waardoor jij dit nu als onprettig ervaren hebt. Spijtig te vernemen dat jij dit zo ervaart. Excuses voor dit ongemak. Ik zal het zeker doorgeven aan mijn collega's die verantwoordelijk zijn voor de opmaak van de nieuwsbrief! Wij wensen jou heel veel plezier toe van de bestelling. Voor nu een hele fijne dag toegewenst Kirsten! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Gekozen om het aankomende donderdag te laten komen omdat ik dan thuis ben. Vandaag track en trace in mijn mailbox dat de bestelling vanmiddag komt terwijl er niemand thuis is. Klantenservice een bericht gestuurd ik krijg terug dat andere klanten wel tevreden zijn over hun snelle levering, schiet ik weinig mee op. Het pakket is behoorlijk onhandig om af te halen. Bij de buren leveren was geen optie.
Hoi Kiki, Nogmaals, wij vinden het jammer dat jij niet tevreden bent over de afhandeling van jouw bestelling en natuurlijk is iedere situatie anders, dat begrijpen wij! De bezorgdatum die wij aangeven tijdens het bestelproces is de verwachte datum van levering, dit kan soms eerder zijn maar soms ook later helaas. Gisteravond is er een track&trace link verzonden naar jou emailadres, op dat moment kun je nog een aanpassing doen in de levering. Als de bezorger onderweg is dan is dat vaak niet meer mogelijk. Het is niet in alle gevallen mogelijk het pakket bij buren af te geven, in dit geval zal de bezorger het dan meenemen en klaar leggen bij een afhaalpunt. Helaas kunnen wij de bezorging ook niet meer voor je wijzigen en hopen wij dat je het pakket alsnog snel in huis hebt. Wij wensen jou er in ieder geval heel veel plezier van toe! Excuses en een fijne dag vandaag! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Super mooi, alleen gaat onze dag 20.3.20 helaas niet door.. zou daar nog iets aan veranderd kunnen worden ? Ben bang van niet hé.
Hoi Rianne, Wat een mooie beoordeling, bedankt! Wat vervelend dat de bruiloft niet doorgaat. We willen graag even met je meekijken wat we voor je kunnen betekenen, zou jij per email contact met ons op willen nemen en daarin je ordernummer ook willen vermelden? Dit kan via [email protected]. Wij kijken dan graag met je mee wat we voor je kunnen doen. Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
Kaartjes zijn weer super geworden 😊 zeker een aanrader voor iedereen
Hey Andy, Wow wat een geweldige beoordeling! Super leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de kaarten. Veel plezier met de verdere voorbereidingen voor jullie mooie dag! Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLovedeco
Prachtig product overeenkomstig met het voorbeeld
Hey hallo! Ontzettend bedankt voor de genomen moeite om een beoordeling achter te laten en dan ook nog zo'n mooi cijfer krijgen, super! Wat fijn om te lezen dat het product overeenkomt met het voorbeeld. Onze contentmedewerksters zullen hier ook blij mee zijn, die werken hard om alles zo goed en duidelijk mogelijk te omschrijven. Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
Echt een cadeautje om te krijgen
Hoi Yvonne, Wat gaaf, een 10!! Enorm bedankt voor dit mooie compliment. Wij pakken alles zorgvuldig en netjes in dus het is zeker fijn om terug te lezen dat dit ook wordt gewaardeerd, Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om deze beoordeling achter te laten. Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
Veel leuke artikelen, gebruiksvriendelijke website, supersnelle levering met keuze om pakket elders op te halen. Duidelijke afspraken mbt levertijd en wanneer pakket aangeboden wordt. 👍👌
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.