Excellente service

Mijn bestelling werd binnen twee werkdagen geleverd. Hier bleek een product in te zitten met kleurverschil. Ik heb 's avonds rond half 10 gemaild en kreeg al binnen tien minuten reactie. Probleem werd geweldig opgelost, weer twee dagen later had ik het juiste product in huis. Veel bedrijven vragen naar de vijf sterren of negen of tien, voor de negen plus klantbeleving. Die geef ik praktisch niet, vijf sterren zijn voor als mijn verwachting wordt overtroffen en dat hebben jullie gedaan.

Niet zoals afgebeeld

We bestelden ballonnen met goud en we kregen ballonnen met bruine stippen..

Na 2 dagen kon ik mijn pakket ophalen.Alles was stevig verpakt.

Informatievoorziening kan beter

Geboortebord besteld en kwaliteit is goed. Enige puntje ter verbetering is dat wanneer ik iets bestel ik hier een bevestiging van wil krijgen. Dat heb ik niet gehad, wel een mail dat het bord verstuurd was. Zou dit bedrijf wel aanraden bij anderen.

Gave decoraties en een geslaagd feest!

De decoraties zijn kwalitatief goed en mooi. Op tijd geleverd en compleet.

Foutje met adres omdat ik op app woon paar dagen nadien mijn pakket ontvangen op zaterdag zeer blij mooie producten

Leuke kado’s en er wordt gereageerd op de mail

Snelle levering, goede producten

De levering was er sneller dan voorzien. De Producten voldoen aan onze verwachtingen.

Snelle levering en mooie producten!

Mooi product, helaas beschadigd.

Het product is erg leuk. Maar helaas waren de hoeken van de donut wall beschadigd. Dus het mooie is er helaas van af..

Overzichtelijk, helder en duidelijke website.

Prettige indeling, makkelijk onder thema’s alles te vinden.

Mijn pakketje zat goed ingepakt en is op de aangegeven tijd bij me aan de deur gebracht

Zie hierboven

Zowel weddingdeco als partydeco.nl zijn fijne websites + supersnelle levering in leuke, gepersonaliseerde verzenddozen! I LOVE DECO! ;-)

Snelle levering en producten ontvangen zoals besteld

Wij hebben o.a. een persoonlijk gastenboek besteld voor onze bruiloft. Precies naar wens gepersonaliseerd en geleverd.

Goede ervaring

Bestelde spulletjes snel en verzorgd ontvangen

Heel correct en vlot afgehandeld!

Heel correct en vlot afgehandeld!

Alles verliep perfect

Snelle levering, mooi verpakt. Enkel de oorbellen vielen wat klein uit

super

Snelle levering, goed verpakt en leuke website

De artikelen zijn van goede kwaliteit. Leuk e website met veel keuze aan correcte prijzen.

Geweldig!

Kon niet beter!

Bestellen was goed ingepakt!

Snelle levering en uitstekende service.

Zelf aanpassen, super leuk!

Fijn dat je bestaande tamplates kunt aanpassen naar eigen wens. De achtergrond (kraft) is alleen iets donkerder uitgevallen in het echt dan dat wij in eerste instantie hadden verwacht. Top service verder!

Geweldig!

Mooie producten, snelle leveringen naar België, goeie service en de website is leuk en handig!

Snelle verzending, artikel zoals verwacht

Het shirtje was zoals verwacht. Ik miste wel een overzicht van de kleuren bij de foto’s, die heb ik uiteindelijk bij een ander shirt gevonden (grijs is nogal een breed begrip en dan is het lastig inschatten of zwarte letters leesbaar zullen zijn). Het shirtje werd snel verzonden via brievenbuspost. Het was helaas wel in de verkeerde maat (1 te klein) maar doordat het wat ruim viel staat het prima. Ik heb dit ook bij een andere review voorbij zien komen dus misschien is dit wel een aandachtspuntje ;)

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ