Nog leuker dan ik had bedacht :)

Zeer snelle en correcte service

Geleverd naar verwachting

Levering was volgens afspraak. Product was naar verwachting

prima service, snelle levering

prima service snelle levering

Correct

Snelle levering. Netjes verpakt.. produkt is zoals het wordt getoond

Leuke spullen voor een leuk bedrag en snelle levering!

Leuke spullen voor een leuk bedrag en snelle levering!

Snel en duidelijk en bovenal goed product!

Snel geleverd, website was duidelijk en het product zag er mooi uit en was keurig verpakt. Top!

Super service

Hele snelle en goede service. 1 artikel was stuk gegaan en een dag later had ik het nieuwe artikel al in huis.

Veel keuze! Goed verpakt, snelle levering.

Leuk product en goede service

De glazen buisjes zijn goed verpakt zodat ze tijdens transport niet beschadigen. Eenvoudig 'zelf bouw pakket', goede omschrijving en makkelijk uit te voeren. Het product in dezelfde verpakking gedaan nadat ze klaar waren. Benieuwd naar de reactie van onze gasten!

Really happy with my order!!

I found everything I needed for a surprise party at We love Deco

snelle service, geweldig assortiment!

In de aanloop naar mijn bruiloft regelmatig op deze site geshopt en ideeën opgedaan. Uiteindelijk hebben we oa een gepersonaliseerd gastenboek en een taarttopper besteld. Ik heb ook een artikel retour gestuurd omdat het niet aan de verwachting voldeed, deze retour was snel verwerkt.

Super tevreden

Ik ben heel content alles ging vlot de producten komen 100 procent overeen met de beschrijving en foto

Vlotte aflevering.👍

Vlotte aflevering.👍

Leuke webshop, zorgvuldige bezorging

26e besteld, 29e m'n bestelling kunnen ophalen bij een PostNL locatie. Goed en zorgvuldig ingepakt. Ik zal hier zeker vaker bestellen.

Mooie spullen snel geleverd super goede service!

Mooie spullen snel geleverd super goede service !!

Ik ben zeer tevreden met de mooie producten en snelle levering

Snelle levering en conform afspraak!

Erg professioneel. Altijd op tijd. Erg netjes!

Mooi optijd en goed verpakt

Alles optijd. Leuk. In orde. Goeie artikelen. Ik heb 2 x besteld en 2x dezelfde ervaring

Mooie spullen, snelle levering.

Al meerdere keren besteld bij ILoveDeco, keer op keer mooie producten en een snelle levering.

Super goede klantenservice

Geboortebord besteld. Zelf wat aanpassingen gedaan waar ik niet helemaal zeker over was. Via chatservice super geholpen. Ging allemaal live en onmiddellijk. Echt heel fijn!

Supper

Zeer mooi en snelle levering

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ