Precies Zoals verwacht, snelle levering. Gewoon goed

Bestelde spullen waren precies zoals verwacht, snelle levering, blij mee. Top site.

Erg fijn dat de bestelling zo snel kwam. Me dochter heeft een top verjaardag gehad!

Altijd snel en netjes geleverd.

Spijtig dat de persoon die het pakket afleverde geen briefje in de bus stak. Dit is zo bij beiden onze bestellingen voorgevallen.

Producten erg goed

Wat wel jammer is, dat je verzendkosten betaald en ook nog eens 5 euro bij retourneren. In totaal was ik 10 euro aan verzend en retour kosten.

Ik vond meteen wat ik wou op de website om mijn trouwcake te personaliseren. Top qua gebruiksvriendelijkheid. De verzending gebeurde binnen de beloofde termijn en de kwaliteit van de decoratie was naar behoren. Kortom: perfect van A tot Z!

Doen wat ze beloven!

Goede producten en snelle levering. De omtwerptool op de website zorgt dat je echt een persoonlijk tintje aan je cadeau kan geven.

Quick & Quality

Shipped quickly Good updates on shipment status Nice product selection Thanks!

mooi afgewerkt

Ik heb vlot kunnen bestellen, en het kwam hier snel aan. je werd op de hoogte gehouden, was aangenaam.

Snelle service , mooi resultaat

2 producten besteld. Zijn snel geleverd maar ook mooi gegraveerd.

Prachtige decoratie, en vooral de lekkere gepersonaliseerde chocoladerepen vielen in de smaak. Als er nog een feestje is, weten we waar we moeten kijken.

Een hele snelle en nette levering! :) Een product terug gestuurd zonder problemen en ik had mijn geld snel terug op mijn rekening.

Leuke spullen, snel geleverd!

Leuke, unieke spullen op de webshop. Snel geleverd. Soms prijzig

snelle service voor een leuke herinnering van ons trouwfeest!!!

makkelijk om een ontwerp persoonlijk aan te passen! het voorbeeld dat we konden bekijken kwam exact overeen met de sterretjes die we mochten ontvangen!

Goede ervaring

-Goede qualiteit -snel levering

Perfect in orde!

Snelle levering goede kwaliteit Top!

zeer goed geholpen

Heel goed geholpen, alleen jammer dat de in de beschrijving niet stond dat kraft papier gewoon papier was met kraft opdruk.

Snelle levering, product zoals beschreven, zag er uit zoals op de foto.

Prima winkel

Goede producten en snelle leveringen

Snelle verzending en leuke eigentijdse feestdecoraties!

Ruim divers aanbod, snelle levering. Bestel zeker nog is ;-)

Prachtig cadeau

Onze getuigen waren erg blij met hun gepersonaliseerde kledinghanger voor onze grote dag!

Ruim assortiment met leuke spullen. Mijn bestelling werd snel en keurig geleverd.

Product was super snel geleverd. Product is van goede kwaliteit en hip design.

Super mooie producten en snel geleverd!

Overzichtelijke site, met heel veel moois!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ