Zeer leuk en dergelijk materiaal, snel in huis!

Zeer leuke spullen te verkrijgen. Milieuvriendelijk en mooi materiaal. Op tijd geleverd!

Klantgerichte kwaliteit

Ik plaatste een bestelling bij Weddingdeco omwille van het zeer grote aanbod en de vele mogelijkheden om te personaliseren. Wanneer er onverwacht een foutje in mijn levering was geslopen, kon ik rekenen op een fantastische klantenservice: snel, persoonlijk en vriendelijk. Hier bestel ik zeker nog!

Gemakkelijke site

Super gemakkelijke website, bestelling werd snel geleverd, alles was correct. Wij zijn er blij mee!

Leuke en originele eye catchers

Dé place to be als je op zoek bent naar betaalbare, leuke deco. Let wel, sommige items zijn maar 1x te gebruiken.

Heel tevreden over de gekochte producten

De gekochte producten waren precies hoe ik het me had voorgesteld

Snelle service!

Onze bestelling had een fabricagefout en na dat we dit hebben gemeld werd er onmiddellijk actie ondernomen. We kregen meteen een vervangproduct. Prima service dus! Wij zijn zeer tevreden!

Best wel goed

Ik heb al enkele keren zaken op de site besteld. Er is een snelle levering, wat leuk is. Er zijn ook veel verschillende zaken verkrijgbaar wat als beide-to-be helemaal geweldig is. Jammer vind ik wel dat ik eens een wijnkistje heb gekregen waar een stuk van was afgebroken bij de levering. Gezien het gepersonaliseerd was, kon ik deze niet terugzenden. Jammer maar helaas. Verder een zeer leuke website en jullie zien me nog terug!

Super. Altijd zeer correct.

Altijd zeer correct en op tijd

Mooie decoratie voor handige harries

De decoratie was super mooi en makkelijk ZELF in elkaar te zetten. Het duurt wel even voor je er mee klaar bent.

Snelle en uitstekende service

Aangename klantendienst, oplossingsgericht en klantvriendelijk. Snelle levering.

Super snel!

Ik ben goed geholpen met goed advies door een vriendelijke dame van de klantenservice! Vervolgens super snelle levering. Ik ga zeker vaker bestellen!

Het is dat ik zelf actie ondernam anders had ik geen traktatie

Had een bestelling gedaan ruim 1,5 week van te voren. Door dat ik netjes e-mail Ontving dat alles in goede orde was ontvangen, had ik er alle vertrouwen in. De dag voor de leverdatum e-mail gecheckt hoe laat het binnen zou komen. Geen e-mail en via de site zelf geen informatie. Gebeld en mijn bestelling was niet door gekomen. Dus was niks mee gedaan. Als nog hebben ze alles in orde gemaakt verstuurd. Het is dat ik zelf er achter aan ben gegaan anders hadden we geen traktatie gehad.

Goede website, snelle levering

Goede website, snelle levering

Mooi product precies zoals omschreven

Product is precies zoals omschreven en tijdig geleverd. Geen klachten.

Mooie items en snelle levering!

Fijne webshop met mooie items. Ik bestel regelmatig voor verschillende evenementen of speciale acties die wij hebben in de winkel. De items worden altijd snel geleverd en zijn van goede kwaliteit.

Mooi product, duidelijke communicatie

Ivm de feestdagen kwam het product later vanuit de leverancier. Hierover duidelijke communicatie gehad met We love deco.

Prachtig houten gastenboek

Voldeed perfect aan verwachting. Levering binnen aangegeven levertijd ondanks Sint-drukte. Verzendbevestiging met track&trace kwam in spam.

Gewoon een top!

Supersnelle levering en mega leuke producten! Onze dochter ging 20 december trouwen en ik heb een aantal keren besteld. Steeds was alles perfect en snel geleverd. BEDANKT voor de SERVICE!

Ik ben heel tevreden in de service die jullie bieden. Mijn dank is groot. Zal zeker in de toekomst weer bestellen.

Mooie producten, maar te laat verzonden

Ik ben echt heel blij met de hangers. Ze zijn echt heel gaaf geworden. Er waren er ook een aantal om cadeau te geven en dat was zeer geslaagd. Alleen jammer dat ze later verzonden zijn dan op de site stond aangegeven. Hierdoor kon ‘Sinterklaas’ zijn cadeautjes niet op tijd geven.

Een zeer mooi gastenboek

Het bruidspaar waarvoor ik hem heb gekocht was er erg blij mee. Op naar een mooie bruiloft. Mooi gastenboek, super afgewerkt en heel blij mee

Prima service en snelle levering.

Prima service en snelle levering.

Waardeloos

Ik had een glazen of échte kerstbal verwacht, ipv dit een houten plaatje dat voor een bal moet doorgaan. En dan die prijs, schandalig!

Mooie kwaliteit!

Precies zoals ontworpen! Erg mooi!

Goed met 1 verbetering

Bestelling compleet en snel geleverd. Verbeterpunt: zorg dat de bestelling beter is verpakt. Toen de doos werd afgeleverd kon je zo met je hand bij de bestelde producten komen. Ik denk niet dat dit de bedoeling is.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ