Top webshop
Hey Emma! Wat een prachtige beoordeling! Daar zijn wij super trots op. Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen producten naar wens en verwachting zijn en wensen jou hier dan ook veel plezier van toe! Wij hopen jou uiteraard snel nog eens terug te zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Voor het eerst besteld, heel erg tevreden over de service die geboden werd! Top!
Hoi Lianne, Dat vinden wij heel fijn om te vernemen! Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt deze beoordeling achter te laten, super! Wij wensen jou onwijs veel plezier toe van alle te gekke artikelen uit jouw bestelling en hopen jou uiteraard nog eens terug te zien in de shop. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Geweldig goede service!
Hey Tina, Dank voor het verstrekken van dit te gekke cijfer! Whoop whoop! Goed te vernemen de geboden service als ''geweldig'' wordt ervaren! Daar zijn wij trots op. Wij wensen jou uiteraard heel veel plezier toe van de artikelen uit de bestelling en hopelijk tot ziens!:) Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
wat ik heb besteld ziet er kwalitatief goed uit. De Let it grow plantenprikkers vond ik een orgineel idee als bedankje. Ook heb ik stickers besteld. Zien er goed uit, alleen is het helaas niet helemaal perfect uitgekaderd waardoor er een wit randje is ontstaan. Met de extra black friday korting was de prijs/kwaliteit verhouding gunstig.
(Klant reeds gesproken. Klant heeft een nieuw vel etiketten ontvangen en wensen haar hier veel plezier van toe! ) Beste Cheshta, Hartelijk dank voor jouw beoordeling en bestelling bij Weddingdeco.nl Goed te vernemen de meeste producten naar wens en verwachting zijn! Het is uiteraard niet de bedoeling dat de etiketten afwijken en een wit-rand vertonen. Daar deze situatie ons niet bekend klinkt, wil ik je vragen een foto te maken van de etiketten en dit aan ons toe te mailen. Je kunt de foto's mailen naar [email protected] onder vermelding van het ordernummer. Aan de hand van deze gegevens neemt ons klantenserviceteam contact met jou op en kijken samen met jou uit naar de best passende oplossing. Heel hartelijk dank alvast! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Ik had een gepersonaliseerde serveerplank besteld als cadeau en mijn vrienden waren er zo blij mee! Ben heel vriendelijk geholpen en het pakketje was snel binnen! Heel erg bedankt! :)
Hey Joyce, Wat onwijs leuk te zien jij de tijd hebt genomen een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Kidsdeco.nl Wij wensen jouw vrienden heel veel plezier toe van de gepersonaliseerde serveerplank! Dat zij hier veel lekkere hapjes op mogen serveren! Hopelijk tot ziens en fijne feestdagen toegewenst! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
I would only use a smaller box for delivery
Hi Marguerite, Thank you for the time you have taken to leave a review following your order at Weddingdeco.nl We are delighted to hear you are satisfied with the product you have received and wish you a lot of fun with it. Unfortunately, we cannot always use a suitable box for shipping. As we do not have a suitable box for each product individually. We hope you enjoy your order and hope to see you soon! With best regards, Karlijn Team Welovedeco
Goede communicatie en snelle levering van mooie artikelen.
Hey Margot, Wat vinden wij het leuk te zien jij voor ons een beoordeling hebt achtergelaten. Een dikke vette 10, wow helemaal te gek zeg. Onwijs bedankt voor deze review. Wij wensen jou namens het gehele team veel plezier toe van de bestelling en hopen jou uiteraard nog eens terug te zien bij ons in de shop. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Gegrafeerde kersbal niet netjes afgewerkt. Voor 7.50 Wel snelle levering! De letters zijn niet glad gesneden, maar erg gekarteld. Ik wil er wel een foto van maken en toesturen, echter kan ik dit niet op dit formulier. Naar welk email adres zal ik dit sturen?
(Reeds de klant een oplossing geboden) Beste, Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Partydeco.nl Wij vinden het spijtig te vernemen jij niet tevreden bent over de reeds door jou ontvangen kerstbal! Wij streven er naar ten allen tijden beste kwaliteit te leveren en vernemen graag waar de ontevredenheid door ontstaan. Gelieve wil ik jou vragen ons foto's toe te sturen van de reeds door jou ontvangen kerstbal te samen met het ordernummer van de bestelling en een klein begeleidend schrijven. Ons klantenservice team kijkt dit graag voor jou na. Wij kijken uit naar de best passende oplossing op passende tegemoetkoming daar waar nodig. Heel hartelijk dank alvast! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Original review
Gegrafeerde kersbal niet netjes afgewerkt. Voor 7.50 Wel snelle levering!
Ik had een grote bestelling geplaatst met leuke noch dure ballonnen en een helium tank waarmee ik ong 30 ballonen zou kunnen vullen, maar na 7 ballonnen hield i ermee op en ik heb ze niet volledig gevuld. Ik heb geen tijd genomen om er iets aan te doen want de verjaardag ging uiteraard gewoon door. Heel zonde aangezien ik een plaatje in mn hoofd had voor mn dochter die 2 werd...
Beste, Hartelijk dank voor jouw beoordeling. Wij vinden het heel spijtig te vernemen de door jou ontvangen heliumtank niet naar wens en verwachting geleverd heeft. Jouw situatie klinkt mij niet bekend en wil je vragen contact op te nemen met ons klantenserviceteam! Ons team is bereikbaar van Maandag tot Vrijdag tussen 08:30 en 18:00 uur. Wij zijn er voor jou om problemen op te lossen of ongemak en ontevredenheid weg te nemen. Het is uiteraard zeer jammer wij op de dag zelf helaas niets voor jou hebben kunnen betekenen maar kijken graag uit naar een passende tegemoetkoming. Wij ontvangen graag jouw ordernummer en klacht per mail. Ons team neemt dan spoedig contact met jou op en kijkt uit naar de best passende oplossing of gewenste tegemoetkoming. Hartelijk dank alvast. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Ik had kerstboomhangers met de naam erin gegraveerd besteld (acryl). Deze waren erg leuk! Ze staan goed in de kerstboom. Daarnaast ook snelle service!
Hoi Elke, Heel hartelijk dank voor jouw beoordeling. Wat fijn te zien jij tevreden bent over de door jou ontvangen kerstboomhangers. Wij wensen jou hier heel veel plezier van toe en hopen jou nog eens terug te zien bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Karlijn Team welovedeco
Snelle en nette bezorging
He hallo Titia, Wat een prachtige beoordeling, super bedankt! Wij wensen jou veel plezier toe van de door jou ontvangen trouwdecoratie. Wij wensen jou alvast en mooie trouwdag toe! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Snelle levering van mooie producten
Hi Maryam, Bedankt voor het verstrekken van dit te gekke cijfer. Een beoordeling waar wij jou dankbaar voor zijn. Veel plezier toegewenst van de reeds ontvangen items en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet Karlijn Team Welovedeco
Super leuke artikelen en goede service.
Beste Maryam, Heel hartelijk dank voor jouw beoordeling. Wij vinden het onwijs fijn te mogen vernemen de artikelen naar wens zijn en jij onze service als prettig ervaren hebt. Dat is altijd goed om te mogen horen. Wij wensen jou veel plezier toe van de artikelen en hopen jou nog eens terug te zien bij ons in de shop! Met vriendelijke groet, Karlijn Team welovedeco
Super goede en snelle service. Mijn bestelling was door de post gebroken, hierover gemaild en had de dag erna de bestelling al weer op nieuw binnen gekregen. Snel en zeer goede service!
Hey Vivian, Een dikke vette 10? Wow! Helemaal te gek zeg, hartelijk dank! Wij vinden het onwijs fijn te horen jij jouw ervaring met ons deelt en onze service naar aanleiding van een klacht als prettig hebt ervaren. Wij wensen jou uiteraard heel veel plezier toe van jouw bestelling! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Prima service, snelle bezorging
Hoi Renate, Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling voor ons achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Kidsdeco.nl Wij zijn blij te vernemen jij jouw pakket spoedig hebt ontvangen en de service naar wens en verwachting is geweest. Veel plezier van de artikelen uit de bestelling en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Makkelijk te bestellen. Duidelijk vooraf wanneer het bezorgd wordt en ook keuze om het evt bij een afhaal lokatie te laten bezorgen
Hey Ciska, Heel hartelijk dank voor het verstrekken van dit te gekke cijfer. Wij zijn hier heel trots op zo'n prachtige beoordeling te mogen ontvangen. Goed te horen de geboden service en mogelijkheden leiden tot een fijne ervaring. Wij wensen jou veel plezier toe van de reeds ontvangen bestelling. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Aangeven op de site met op alles 20% korting en uiteindelijk niet op het product wat besteld is. Op alles is voor mij ook alles!!!!
Hoi Jacky, Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Partydeco.nl Wij doen er alles aan elke bestelling, stuk voor stuk op tijd over te dragen aan PostNL. Dit is deze drukke periode allemaal gelukt en daar zijn wij trots op! Helaas is het voor PostNL en alle andere postbedrijven ook een onwijs drukke periode. Zij doen er alles aan elk pakket de eerst volgende werkdag te leveren. Helaas is dit niet gelukt! Uiteraard spijtig, maar in deze drukke periode zeker niet onoverkomelijk. Zoals bij de actievoorwaarden vermeld staat in de code niet te verzilveren voor bepaalde producten. Sommige producten vallen buiten de actie. Dit vermelden wij duidelijk in de actie voorwaarden. Vervelend te vernemen jij deze voorwaarden niet gezien of gelezen hebt waardoor jij dit als onprettig ervaren hebt. Wij hopen uiteraard wel dat de door jou ontvangen bestelling naar wens en verwachting is en wensen jou hier veel plezier van toe. Met vriendelijke groet, Karlijn Team welovedeco
Spulletjes heel snel thuis. Mooi en stevig verpakt. Ik had houten hartjes besteld, maar bij aankomst zag ik dat ze kleiner waren dan degene die ik al thuis had. Volgende keer moet ik dus even beter op de afmeting letten. Hartjes komen zo wie zo wel van pas , dat scheelt .
Hey hallo Carla, Dank voor jouw beoordeling. Dan wel niet geheel naar wens wil ik je adviseren contact op te nemen met ons team. Wanneer blijkt dat artikelen niet overeen komen met de opgegeven afmeting of wel eerder ontvangen artikelen horen wij dit graag en kijken wij uit naar een oplossing. Ik wil je vragen te mailen naar [email protected] te samen met jouw ordernummer en een foto van de nieuw ontvangen hartjes en een foto van de eerder ontvangen hartjes. Aan de hand van deze gegevens neemt ons team contact met jou op. Hartelijk dank alvast Carla! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Leuke spullen goeie aanbiedingen en snelle bezorging
Beste Kirsten, Hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. Wij zijn blij te vermenen jij jouw pakket spoedig ontvangen hebt en wensen jou hier dan ook veel plezier van toe. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Ik heb het houten gastenboek besteld. De achternaam is te lang, maar na mailcontact was dat geen probleem. Ik had zelf een fout gemaakt maar na weer gemaild te hebben, hebben ze het top opgelost.
He hallo Jolanda! Wat fijn te zien jij de tijd hebt genomen een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Weddingdeco.nl. Wij vinden het leuk te vernemen de geboden service als prettig is ervaren! Wij wensen jou veel plezier toe van het gepersonaliseerde gastenboek. Wij wensen jullie namens het hele team een fijne trouwdag toe. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Zeer positief en een adresje waar ik zeker weer zal bestellen:-)
Dat vinden wij super om te mogen vernemen Nancy! Bedankt voor jouw beoordeling. Tot snel dan maar! :) Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Superleuke webshop met heel veel mooie producten. Levering is zeer snel!
Goedemiddag Carola, Heel hartelijk dank voor jouw beoordeling en bestelling bij Partydeco.nl Wij vinden het super leuk te vernemen onze producten in de smaakvallen en wensen jou hier dan ook onwijs veel plezier van toe. Wij hopen jou uiteraard nog eens terug te zien bij ons in de webshop. Tot dan! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Voor elk wat wils is zeer zeker van toepassing voor deze site. Tevens vind ik de service van het moment van bestelling tot de aflevering uitstekend.
Beste Alina, Bedankt voor jouw beoordeling en bestelling bij Kidsdeco.nl Wat een onwijs mooie beoordeling om te mogen ontvangen. Wij zijn jou hier dan ook onwijs dankbaar voor! wij wensen jou heel veel plezier toe van de reeds ontvangen artikelen! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Bestelling was snel geleverd. Product was precies wat ik had verwacht en nodig had :) binnenkort organiseer ik ee. Babyshower voor een vriendin en ik heb al gezien dat ik opnieuw ga bestellen :) :) in een woord gewoon super!
Hey Xandra, Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. Heel goed te horen jij de producten in goede orde ontvangen hebben en deze naar wens en verwachting zijn. Wij wensen jou hier heel veel plezier van toe en zien jou graag terug voor de babyshower van jouw vriendin :) Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Ik had de keuze om voor een avond levering te kiezen, hier extra voor betaald. Uiteindelijk is het bij post.nl doorgekomen als spoed bezorging en hebben ze het 2x in de ochtend aangeboden. Hierdoor was het pakketje te laat voor zijn doel.
Hoi Kim Hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Kidsdeco.nl Ik vind het vervelend te vernemen het PostNL niet is gelukt het pakket op het gewenste tijdstip af te leveren, onze excuses hiervoor. Deze situatie klinkt mij of mijn collega's niet bekend en willen jou vragen dit voorval voor ons op de mail te zetten. Je kunt mailen naar [email protected] onder vermelding van het ordernummer. Wij kijken graag met jou mee en leggen de ontevredenheid graag voor aan PostNL. Daar de zending nu niet op tijd is geleverd wil ik je wijzen op ons kosteloze retourpolicy. Je kunt onze retourvoorwaarden terugvinden in de shop. Je kunt hierbij gebruik maken van ons antwoordnummer en de zending kosteloos aan ons retourneren! Wij zien jouw mail graag tegemoet. Hartelijk dank alvast Kim!
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.