Snel verzonden

Aanrader

Hele leuke mooie producten voor een goede prijs. Ook een fijne snelle levering. Een aanrader dus.

Mooie overzichtelijke website met eigentijdse en betaalbare producten!

Leuke decoratie spulletjes gekocht voor onze bruiloft in 2020! Een feestje om de doos open te maken!

Goeie service en mooie producten!

Voor onze bruiloft komend kaar een gastenboek en ringendoosje besteld. Het resultaat is erg mooi en wij zijn er erg blij mee!

Snelle levering!

Besteld, snel in huis en goed ingepakt! Top!

Snel verzonden

Je bestelt en je ontvangt de volgende dag. Netjes ingepakt. Nu 2 keer hier besteld en niets op aan te merken.

Altijd super

Het is de eerste winkel waar ik kijk als ik een feestje heb. Voor mijn kinderen is er enorm veel keuze qua versiering. De kwaliteit is too. En de levering is enorm snel. En als er eens iets is dan is de communicatie hartstikke goed. Zeker een aanrader wat mij betreft!

Mooi product, snel geleverd, super klantvriendelijk.

Zeer aan te raden

Feest verpest

De helium foliebalonnen die ik geleverd heb gekregen waren niet goed gevuld, terwijl er een garantie wordt gegeven dat de balonnen 1 week goed zullen blijven. De helft van de balonnen zagen er slap uit en de letter foliebalonnen werden geleverd zonder rietje waardoor er geen mogelijkheid was om deze te vullen. Daarnaast is 1 letter gescheurt geleverd. Een vrijgezellenfeest wat een topfeest had moeten worden, is uiteindelijk verpest.

Fijne webshop met leuke producten. Snelle service ook tijdens de feestdagen, producten netjes verpakt.

Snelle service, kwaliteit ruim boven verwachting

Makkelijk te bestellen, levering was nog eerder dan verwacht en ook de kwaliteit van de geleverde artikelen waren van veel betere kwaliteit dan verwacht

Wat een geweldige service levert dit bedrijf! We zijn hier zeer over te spreken. Een dag voor een Black Friday korting een aankoop gedaan, na een snelle mailwisseling alsnog de korting gekregen. Top!

Bestelling keurig op tijd gekregen, product is perfect gemaakt. Ik heb geen op of aanmerkingen.

Klasse!

Perfecte en snelle levering, goede prijs

Mooie producten!

Mooie producten! Snelle levering!

Helemaal goed

Prima, snelle levering, goede kwaliteit

Ik had iets besteld pré order en werd zelfs eerder geleverd dan dat er stond.

Snelle levering en goede kwaliteit

Erg tevreden! Snel geleverd en de kwaliteit was goed.

Product en bezorging voldoen helemaal aan verwachtingen

Alles naar wens

Niet tevreden

Verpakking niet correct, baby producten lagen zonder verpakking in de doos. Doos was stuk.

Vlotte levering in drukke tijd

Perfect!

Duidelijke website, snel besteld en snel geleverd en heel blij met het gekochte artikel

Gewoon super

Snelle levering en super producten!

Heel tevreden !!

Snelle service. Mooi bord Heel tevreden!!!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ