Top winkel

Leuke spullen, anders dan de meeste reguliere kinder winkels. Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Ruim assortiment

Heel tevreden, vooral over het grote en gevarieerde assortiment. Levering was snel en de communicatie daarover duidelijk.

Bestellen ging makkelijk en product op tijd geleverd.

TOP service!

Bedrijf die met je meedenkt, super service en zijn erg snel!

Overzichtelijke site en snelle levering

Product niet zoals op plaatje

Op plaatje lijkt de sleutel hanger toch mooi te zijn, maar bij ontvangst ziet het er heel goedkoop uit. Ook geen beschermlaagje op het zilver. Dus na 2 keer gebruiken zijn hier al krassen in waardoor design al helemaal minder wordt. Zeker geen 10 euro per product waard

ik vond het net geweldig

De balonnen bleven ondanks de helium niet in de lucht , we kregen ook de slingers niet zoals op het plaatje, kortom een mislukte aankoop voor wat leuk moest zijn.

Snelle service +verzending

Mijn taarttopper ziet er goed uit. Precies wat ik wilde! De service is super snel en de verzending is ook snel verzonden.

Snel en betrouwbaar

Product is snel geleverd en voldoet aan de verwachting.

Mooi!

Mooie spullen, goed afgehandeld en snelle levering!

Snelle, betrouwbare levering van mooie artikelen.

We Love Deco BV heeft mooie artikelen. Fijn dat je dingen ook kunt laten personaliseren. Bestelling verliep vlot. Bezorging was prima en op tijd.

Prachtig gepersonaliseerd gastenboek

Mooie website. Erg overzichtelijk en veel keuze. Ook het personaliseren van het gastenboek was gemakkelijk om te doen. Tijdens bestelproces is het nog steeds mogelijk om een paar stappen terug te gaan om nog eens extra te checken of alle gegevens wel goed genoteerd zijn.

Prachtige originele collectie en snelle levering

Heerlijke winkel! Originele mooie spullen. Alles is goed te vinden. Snel geleverd en mooie kwaliteit. Kortom top winkel!!

Probleem netjes opgelost

Van t setje ballonnen mr en mrs 3 met gaatjes , en 2 knapte tijdens opblazen. Roken erg vies en zagen eruit als gebruikt condooms. Ik heb mijn aankoop bedrag retour gekregen!

Top site!

Snelle levertijd en super mooie producten.

De leukste verjaardag versiering

Wat een super leuke verjaardags spullen. Ballonnen, taarttoppers, verjaardagshoedjes alles wat je maar zoekt hebben ze. Elke feestje die we vieren kan ik het niet laten om iets te bestellen!

Snelle goede service

Mijn bestelling werd snel geleverd en ik wilde wat retour sturen en dat werd ook snel afgehandeld.

Mooi, stevig en zo in elkaar gezet.

Geweldige decoratie

Een uitgebreid en erg leuk assortiment versieringen, snelle levering

Snelle service!

Leuk spul en snel geleverd. Een slinger viel tegen wat grootte en kwaliteit betreft, dit was niet aangegeven, verder prima!

Super snelle levering!

Via Google bij jullie terecht gekomen. Mooie site, duidelijk en super snelle levering. Ik heb als particulier besteld en daarna zakelijk. Helaas voor zakelijke betalingen niet echt handig, tenminste in het geval van ons bedrijf niet. Ik ben benieuwd hoe andere grote bedrijven dit doen. Verder niets dan lof.

Alle bestelde versiering was fantastisch. Mijn kleinzoon heeft een geweldige Dinosaurus feestje gehad!!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ