Zeer snelle levering! Echt top!

Super snelle levering! Echt heel fijn

Prima service.

Wat je besteld krijg je ook. Prima service voor een compatible prijs.

super blij mee

super blij met de bestelling

Geweldig!

Super snelle levering en keurig verpakt. Daarnaast veel keuze uit het assortiment. Echt een aanrader!

vlotte levering

tevreden

Snelle levering zonder problemen

Goede en snelle levering

Snelle en juiste levering

Razendsnel

Flesjes besteld. Ze kwamen de volgende dag al met de post. Goed verpakt ook! Fijn.

Snelle levering & goede kwaliteit

Leuke items en snelle service!

Goede service, maar product duurder dan op andere websites.

Producten snel thuis gestuurd. Een snelle reactie op mijn vraag over de prijs van mijn product.

Snelle levering, goede kwaliteit

De decoratie werd zeer snel bezorgd en de kwaliteit is elke keer weer uitstekend.

Aanrader!

Super sneller service en hele leuke artikelen. Ik kon alles hier vinden allemaal bijpassend super blij met mijn aankoop! Het is echt een blikvanger 😍

Goede producten en snelle levering

Topservice!

Ik had per abuis aangegeven dat ik de bestemming zou afhalen. Contact gehad met jullie en meteen een reactie met voorstel om een betaallink te sturen zodat de bestemming alsnog opgestuurd kon worden. Ik heb de betaling gedaan, binnen 2,5 uur (!!) kreeg ik bericht van Post NL dat m'n bestelling onderweg was en de volgende ochtend stond de bezorger al voor de deur!

Snelle levering, perfecte kwaliteit

Topkwaliteit, volgende dag al in huis.

Super goed

Super goed

ontzettend snelle levering.

hele snelle levering. wel een opmerking: tijdens het betaalproces kon je factuuradres doorgeven afwijkend van het bezorgadres, maar deze mogelijkheid kwam niet meer. Tevens kwam er geen bevestiging van aankoop per mail. We waren dolblij dat het pakket de dag erop aankwam om deze reden. Ook kon je naderhand niet meer zien hoe laat er bezorgd zou worden; dit kon je alleen zien tijdens het betaalproces. Wel kwam de link nadat het pakket bezorgd was. Dus en de bevestiging van bestelling en betaling kwam niet en het moment van bezorgen kon je niet meer zien. Nu moet ik nog een factuur zien te krijgen ivm garantie.

Netjes snel geleverd

Snelle levering, goede producten

Producten precies zoals op de website. Goede kwaliteit en een snelle levering. Zeer tevreden!

Snel en netjes geleverd

Een mobiel besteld voor boven het ledikantje, maar helaas viel de kleur tegen. Nog voordat het retour is ontvangen, had ik al een nieuwe in huis. Dat is nog eens vertrouwen en een super service! Nu helemaal blij met mijn aankoop!

Leuk en goed

Goede service Leuke spulletjes

Snelle levering!

Snel geleverd en goed verpakt.

Goede snelle service

Bestelling ging makkelijk, pakketje lag al snel op de mat. Ik ben heel erg tevreden!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ