Prima bezorging, geen klachten
Beike, wij vinden het heel fijn te lezen alles naar wens en verwachting is gelopen. Wij wensen jou veel plezier toe van het decoratie materiaal en wellicht tot ziens! :) Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Mooie producten, betrouwbaar in levering
Goed te horen de zending conform afspraak is ontvangen! Altijd fijn te mogen vernemen dat producten naar wens en verwachting zijn. Wij wensen jou namens het hele team veel plezier toe van de items uit de order en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet Karlijn Team Welovedeco
Snel besteld, snel geleverd!
Een 10? WOW! Super bedankt Joleen! :) Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Snelle service, ook snelle reactie op mail, Ik vind het helemaal top!
En wij vinden jou helemaal top Ellen! Super goed te lezen alles naar wens en verwachting is. Tot ziens! :) Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Zowel bestelproces als bezorging gingen snel en gemakkelijk. Prima producten waar we veel plezier van hebben gehad.
Wij vinden het uiterst fijn te vernemen jullie plezier hebben gehad van de reeds ontvangen producten. Wij willen jou bedanken Manfred, voor het verstrekken van dit prachtige cijfer! Met vriendelijke groet Karlijn Team Welovedeco
Snel en mooie spullen
Hoi Anne, Bedankt voor deze super fijne beoordeling. Wij hopen jou in de toekomst nog eens te mogen zien in een van onze webshops! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Goede producten voor een goede prijs
Een prachtige beoordeling, waar wij jou heel dankbaar voor zijn Andy! :) Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Ik krijg geen ontvangtsbevestiging van mijn bestelling in mijn mailbox. Ik moest hier achteraan bellen om na te gaan wanneer deze binnen zou komen. Daarnaast ontbrak er een product waar ik wel voor had betaald en welke ook noodzakelijk was. Mijn zoontje werd 1 en ik had daarom de folieballon in het cijfer 1 besteld. Alles netjes afgerekend maar bij het pakketje had ik in plaats van 7 producten totaal maar 6 producten ontvangen. Dat geld 1,75 was de moeite niet waard om moeilijk over te doen want ik had geen tijd meer om erop te wachten en ik ben gauw verder gaan zoeken Voor een andere 1. Nu ik dan toch mn mening mag geven, maak ik wel even gebruik van het moment om het van mn hart te schrijven.
Beste Hanan, Hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Partydeco.nl. Wij vinden het vervelend te vernemen jij geen bestel- en verzendbevestiging hebt ontvangen, waarvoor excuses. Wij zien dat de mails wel verzonden zijn, maar duidelijk op de weg naar jou verloren zijn geraakt. Niet gebruikelijk, maar dan wel niet onoverkomelijk. Gelukkig kunnen mijn collega's van het klantenserviceteam jou direct telefonisch bevestigen wij jouw order in goede orde hebben ontvangen. Dat achteraf een artikel blijkt te ontbreken betreft een uiterst spijtig voorval, waarvoor onze excuses! Jij staat er vrij in jouw mening te delen naar aanleiding van jouw bestelling bij Partydeco.nl. Wij vinden het jammer jij jouw ervaring als negatief met ons deelt. Wij hopen desalniettemin jouw zoontje een onvergetelijke verjaardag heeft gehad. Met vriendelijke groet Karlijn Team Welovedeco
ik heb veel spullen besteld en het was best duur. toen het werd geleverd moesten we alle touwtjes ect. in elkaar zetten. dit was een ramp.
Beste Isabel, Hartelijk dank voor jouw beoordeling naar aanleiding van jouw bestelling bij Partydeco.nl Wij vinden het spijtig te vernemen jij niet tevreden bent over de door jou ontvangen producten. Het klopt dat de door jou bestelde Slinger vlaggen goud en de Tasselslinger zwart-goud nog zelf in elkaar gezet moeten worden. Zoals beschreven staat in de product tekst worden deze items als D.I.Y. set toegezonden! Wij beschrijven de product teksten zo uitgebreid mogelijk om onze bezoekers van alle benodigde informatie te voorzien, om verrassingen en ontevredenheid over producten tegen te gaan. Mochten de producten nog niet gebruikt zijn en voorzien zijn van originele verpakking kun jij gebruik maken van ons retourbeleid. De retourinformatie is terug te vinden op de webshop. Met vriendelijke groet, Karlijn team Welovedeco
Elk jaar bestel ik hier weer! Website is super handig om je eigen ontwerp te maken en ze zijn super snel met maken en leveren. Aanrader !
De producten die ik besteld had voldeden aan mijn verwachting/overtrof mijn verwachting. Ik ben blij met de snelle levering! Echter was de pakbon die in het pakketje zat, niet juist. Er stond een andere naam op en andere producten. Gelukkig wilde ik niks terug sturen, dus was dit geen probleem.
Super snel, super leuk, uitstekend service.
Snelle levering, goed verpakt
Precies zoals op de foto. Leuk om mee te decoreren voor iedere gelegenheid.
Leuke spullen, snelle levering.
geboortebord voor mijn kleindochter is snel en goed geleverd. Kwaliteit is prima!
Goed bereikbaar, oprecht, eerlijk en tΓ© leuke baby spulletjes gekocht!
Goed en snel
Ik had nog een extra artikel met spoed nodig. Na contact via de chat werd er gezorgd dat ik het artikel (waar bedrukking op moest komen) de dag erna in huis was. Heel erg fijn! Al meerdere bestellingen gedaan en elke keer blij!
Goede ervaring met We Love Deco
Ik heb een instant camera via dit bedrijf gehuurd. Ik was niet zeker of deze op de afgesproken dag binnen zou komen, hun bericht dat de camera er aan kwam 2 dagen voor de huurdag vond ik daarom ook erg fijn! De camera werkte gewoon goed en de Polaroids die over waren kon ik terug sturen. Top!
Wij waren zΓ³ ontzettend druk met andere dingen, dat we de bedankjes en een gastenboek waren vergeten, tot 4 dagen voor onze grote dag. Gelukkig heeft WeLoveDeco zelfs op gepersonaliseerde bedankjes zo'n korte levertijd, dat het allemaal op tijd in huis was! Echt heel fijn!
De bestelling was op tijd, alleen zouden er misschien kleinere dozen gebruikt kunnen worden? Onze doos was helemaal ingedrukt en verfrommeld. Gelukkig geen breekbare inhoud! Mooi assortiment!
Tweemaal contact gehad vooraf van een bestelling, hierbij werd snel geschakeld en ik kreeg meteen een antwoord. De levering zou binnen twee tot drie werkdagen zijn, ik heb donderdag om 16.30 uur een bestelling geplaatst en deze zou dinsdag geleverd worden, maar was zaterdag om 13.00 uur al binnen. Dus fijn dat indien mogelijk het eerder geleverd wordt! Het product zelf (een welkomst bord met iets andere tekst ivm beurs ipv bruiloft) zag er ook top uit, de bijgekochte schildersezel om hem op te plaatsen werkte ook naar behoren en zakte in de drie dagen beurs ook niet in.
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.