Persoonlijke benadering

Mijn ervaring is dat We Love Deco een heel persoonlijke ervaring heeft.

Snelle levering van kwalitatieve goede producten!

Al meerdere keren besteld en alle keren meer dan tevreden. De site is een goede weergave van hoe het in het echt geleverd wordt.

Heel te vreden

Snelle levering en goede kwaliteit.

Super leuke producten

Fijne site met veel overzicht, leuke producten en snel geleverd

Prima levering

Snel geleverd. Product zoals verwacht.

Uitstekende service

Het bleek dat de cadeaus die ik had aangeschaft al door een ander waren gegeven; geen probleem om het grote pak retour te sturen. In no time uitstekend afgehandeld en creditfactuur ontvangen. Dit geeft veel vertrouwen om vaker aankopen bij We Love Deco te doen!

Goed en snel leverend

Goed bedrijf mooie website en goed te begrijpen

Product is snel geleverd en zoals het beschreven stond

Leuk assortiment

Leuk en origineel assortiment. Helaas waren de cijferballonnen al lek toen ik ze had opgeblazen. Beetje kunnen verhelpen met tape maar niet leuk op kunnen hangen. Rest van de bestelling prima in orde!

Prachtige collectie!

Altijd een feestje om hier leuke, mooie en bijzondere versieringen uit te zoeken! Elke verjaardag weer blij verraste jarigen 🥳

Ik heb nog niks ontvangen, maar ik wordt wel vriendelijke te woord gestaan door Karlijn

Mijn bestelling is nog steeds niet geleverd. Tot twee keer toe is het retour afzender gegaan. Hopelijk gaat het nu wel goed bij de derde keer. Deze keer laten we het bezorgen bij een afhaalpunt. Ik ben wel vriendelijke en snel te woord gestaan door Karlijn.

Mijn pakket was kwijt geraakt bij Post nl . Na 1 telefoontje werd er een nieuw pakket gestuurd en had ik hem op tijd binnen voor mijn dochter haar verjaardag.

Product volgens verwachting, levering was iets later als was aangegeven.

top. alles perfect verlopen

niets op te merken. Zending, levering, producten top

Super service!

Ruime keuze, snelle service! Zeer tevreden :-)

De levering was super snel en alles zag er heel leuk uit !

Verrast

Niet alleen ik, maar ook de ontvangers van mijn cadeautjes waren totaal verrast; ‘waar haal je zoiets?!’ 😍 Natuurlijk jullie naam duidelijk gegeven. Dit jaar moeten we voor de 2e keer kerst vieren zonder onze vrouw, (schoon)moeder en oma. Zo is ze er tijdens deze mooie dagen toch een beetje bij! Dankjewel voor jullie mooie product en de snelle levering.

Alles binnen en snel

Eerste keer besteld en zal in de toekomst vaker bestellen.

producten zien er goed uit en goed afgewikkeld

Verliefd op het assortiment en super levering!

Regelmatig bestel ik hier de leukste decoraties voor kinderfeestjes en verjaardagen. Altijd een snelle levering en goede service!

Vind kwaliteit prijs niet evenredig

Op de foto komt het allemaal steviger over. Ik vind het product geen 24.95 waard

Ik hej echt blij. Alles ziet prima uit. Komt snel🤗

Snel, mooi, goede kwaliteit

Super snelle levering (5 dagen vòòr afgesproken datum). Goede kwaliteit! En bedankjes waren makkelijk zelf te maken.

Fantastisch!

Een geboortebord aangeschaft en een houten naambordje. Prima kwaliteit, snelle levering. Helemaal tevreden met dit bedrijf!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ