Mijn ervaring is dat We Love Deco een heel persoonlijke ervaring heeft.
Al meerdere keren besteld en alle keren meer dan tevreden. De site is een goede weergave van hoe het in het echt geleverd wordt.
Snelle levering en goede kwaliteit.
Fijne site met veel overzicht, leuke producten en snel geleverd
Snel geleverd. Product zoals verwacht.
Het bleek dat de cadeaus die ik had aangeschaft al door een ander waren gegeven; geen probleem om het grote pak retour te sturen. In no time uitstekend afgehandeld en creditfactuur ontvangen. Dit geeft veel vertrouwen om vaker aankopen bij We Love Deco te doen!
Goed bedrijf mooie website en goed te begrijpen
Product is snel geleverd en zoals het beschreven stond
Leuk en origineel assortiment. Helaas waren de cijferballonnen al lek toen ik ze had opgeblazen. Beetje kunnen verhelpen met tape maar niet leuk op kunnen hangen. Rest van de bestelling prima in orde!
Altijd een feestje om hier leuke, mooie en bijzondere versieringen uit te zoeken! Elke verjaardag weer blij verraste jarigen 🥳
Onwijs bedankt voor deze super fijne review! Wij vinden het een feestje jouw mooie beoordeling in ontvangst te mogen nemen! Heel veel plezier toegewenst met de te ontvangen artikelen. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Mijn bestelling is nog steeds niet geleverd. Tot twee keer toe is het retour afzender gegaan. Hopelijk gaat het nu wel goed bij de derde keer. Deze keer laten we het bezorgen bij een afhaalpunt. Ik ben wel vriendelijke en snel te woord gestaan door Karlijn.
Hey Dorien, Wat aardig van jou, jij naar aanleiding van ons contact een beoordeling hebt achtergelaten. Het betreft een vervelende situatie, dat PostNL de zending niet aanbied op het gewenste adres en hierdoor de zending tot tweemaal toe retourafzender verzonden is. Gelukkig hebben wij nu een manier gevonden de zending bij jou te krijgen en sturen het pakket toe naar een afhaalpunt. Wij wensen jou alvast veel plezier toe van de te ontvangen producten. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Mijn pakket was kwijt geraakt bij Post nl . Na 1 telefoontje werd er een nieuw pakket gestuurd en had ik hem op tijd binnen voor mijn dochter haar verjaardag.
Hey Naomi. Wat een fijne beoordeling om te mogen ontvangen naar aanleiding van het contact met ons klantenservice team. Wij hopen van harte jouw dochter een mooie verjaardag heeft gehad en wij hopen jou voor toekomstige feestjes nog eens terug te zien bij ons in de webshop. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Beste Marion, Hartelijk dank voor jouw beoordeling. Het is onwijs fijn te vernemen jij jouw bezoek aan welovedeco als geweldig ervaart, bedankt daar voor! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Product volgens verwachting, levering was iets later als was aangegeven.
Hoi Ginette, Wat fijn te zien jij naar aanleiding van jouw bestelling bij Welovedeco een beoordeling hebt achtergelaten. Goed te horen de producten naar verwachting zijn. Spijtig de levering iet wat vertraging heeft opgelopen bij PostNL, maar fijn jij de zending uiteindelijk in goede orde ontvangen hebt. Veel plezier toegewenst met de artikelen en wellicht tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
niets op te merken. Zending, levering, producten top
Hey Tir, Dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. Een toppertje! Wij wensen jou namens het gehele team veel plezier toe van de reeds ontvangen artikelen en hopen jou nog eens terug te zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Ruime keuze, snelle service! Zeer tevreden :-)
Hey Anke, Wij vinden het goed om te horen de snelle service en het ruime assortiment voor tevredenheid zorgen. Bedankt voor het verstrekken van het prachtige cijfer! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
De levering was super snel en alles zag er heel leuk uit !
Beste Iris, Wat fijn te zien jij ons een prachtig cijfer geeft naar aanleiding van jouw bestelling bij Welovedeco.nl. Wij vinden het prettig te vernemen de producten naar wens en verwachting zijn en wensen jou hier veel plezier van toe! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Niet alleen ik, maar ook de ontvangers van mijn cadeautjes waren totaal verrast; ‘waar haal je zoiets?!’ 😍 Natuurlijk jullie naam duidelijk gegeven. Dit jaar moeten we voor de 2e keer kerst vieren zonder onze vrouw, (schoon)moeder en oma. Zo is ze er tijdens deze mooie dagen toch een beetje bij! Dankjewel voor jullie mooie product en de snelle levering.
Hoi Julia, Heel hartelijk dank voor het verstrekken van deze onwijs vette review! Heel graag gedaan! Wij hopen dat jullie een fijne kerst zullen hebben, en vergeet niet, geliefde zullen altijd bij ons blijven :) Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Eerste keer besteld en zal in de toekomst vaker bestellen.
Hey Cheryl, Dank voor jouw beoordeling. Een prachtige review waar wij jou heel dankbaar voor zijn! Goed te horen wij blijvende interesse gewekt hebben! Wij zien jou graag nog eens terug in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
producten zien er goed uit en goed afgewikkeld
Hoi Paula, Een te gekke beoordeling, waar wij jou heel dankbaar voor zijn! Goed te horen de producten naar wens en verwachting zijn en wensen jou hier veel plezier van toe! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Regelmatig bestel ik hier de leukste decoraties voor kinderfeestjes en verjaardagen. Altijd een snelle levering en goede service!
Hoi Kirsten, Wat leuk om te lezen dat wij steeds onderdeel mogen zijn van jou feestje! Ook in de toekomst zullen we weer voor je klaar staan en ons aanbod constant vernieuwen zodat je iedere keer een ander thema kunt kiezen ;-) Bedankt! Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
Op de foto komt het allemaal steviger over. Ik vind het product geen 24.95 waard
Beste Mylene, Bedankt voor je beoordeling! We vinden het ontzettend vervelend om te lezen dat jij een ander idee had bij de houten babynaam. De houten babynaam word zorgvuldig gemaakt door ons productieteam en hier zit ook veel werk in dus vandaar ook deze prijs. We willen heel graag kijken waar de onvrede precies vandaan komt en of we dit voor je kunnen oplossen. Inmiddels hebben we al contact per email dus we gaan er vanuit dat we dit voor je kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLovedeco
Ik hej echt blij. Alles ziet prima uit. Komt snel🤗
Hoi Paulina, Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Super om te lezen dat je blij bent met onze artikelen en levering. We hopen je in de toekomst weer te mogen begroeten in onze webshop. Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
Super snelle levering (5 dagen vòòr afgesproken datum). Goede kwaliteit! En bedankjes waren makkelijk zelf te maken.
Beste Phylicia, Wow, een 10! Super bedankt! Fijn dat je het pakket eerder hebt ontvangen zodat jij ook eerder de bedankjes kon maken. We waarderen het enorm dat je de moeite hebt genomen om de beoordeling te plaatsen. Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
Een geboortebord aangeschaft en een houten naambordje. Prima kwaliteit, snelle levering. Helemaal tevreden met dit bedrijf!
Hey Ruben, Wat tof dat je zo'n hoge beoordeling hebt achtergelaten, zijn we super blij mee! We wensen je nog heel veel plezier met het geboortebord en de houten baby naam. Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.