Maandag besteld pas vrijdag geleverd

Traag post

Mooi producten....

Alles wordt in 1x geleverd..wel lang wachten, maar wel de moeite waard. Zeer goede en mooie producten.

Goed hoor

Goed en netjes

TOP

Snelle service, goed kwaliteit

Alles is volgens afspraak gegaan. Prima

Een hele fijne site en goede service

Al meerdere producten hier besteld en wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf

Snelle levering, hoge verzendkosten

Snel in levering, goede producten. Minpunten: producten en verzendkosten aan de hoge prijs

Mooier op de website dan in het echt.

Had een naambord besteld voor onze dochter. Hadden deze samen uitgezocht op de website. Dochter was super enthousiast, alleen bij binnenkomst was dit vlug verdwenen. Het bord was erg klein en ielig en leek bepaald niet op de foto zoals op de website. Denk dat dit een eenmalig iets was, helaas.

Briljante service!!!!

Heb mijn spullen nog niet eens in huis, maar vind de service, de hartelijkheid en het geduld nu al meer dan bijzonder. Kunnen heel wat bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Super snel geleverd, mooi product!

Zeer tevreden! Bord besteld en een dag eerder dan verwacht al in huis!

dienstverlening prima, website (voor mij) niet overal duidelijk

het zelf ontwerpen was voor mij niet aldoor duidelijk. wel heel goede service

Heel fijn!

Alleen had ik stickers bestelt van 25mm en mijn ervaring hier mee is dat ze de stickers niet goed blijven plakken, helaas. Verder waren de andere artikelen prima ! Hartstikke bedankt

Heel overzichtelijk en makkelijk om de first te personaliseren!

Leuke decoratie

Overzichtelijk en veel variatie

De automatische track and trace kloppen niet altijd. Hangt vooral van de post af hoelaat die meestal bij de mensen thuis komen. Maar voor de rest goede service! Veel variatie en snelle levering!

Perfecte service.

Levering volgens afspraak.

Mooie decoratie voor mooie prijzen!

Zeer tevreden goede kwaliteit! Zou onmiddellijk terug een bestelling plaatsen!

Elke keer weer een feestje!

Al meerdere bestellingen gedaan, zowel bij KidsDeco als PartyDeco. Elke keer weer een feestje! Mooie ballonnen en versieringen voor de verjaardagen, cadeautjes en speelgoed voor de kinderen. Leuke collectie.

Prijs/kwaliteit verhouding wat oneven

De kwaliteit van de producten is niet uitzonderlijk, waardoor de prijzen van de producten aan de hoge kant zitten. Ook mis ik o.a. simpele slingers met een kleur in jullie assortiment. Desalniettemin, snelle service en alles was netjes aangekomen

Alles snel ontvangen. Baby was er blij mee!

Snelle levering en goede kwaliteit. Vond alleen de goudkleuren van de folieballonnen en goude ballonnen minder. De folieballonnen waren een beetje bruij groenig en de goudkleurige ballonnen vond ik te licht, ik had metallic moeten nemen. Al met al tevreden over de levering

Snel en prachtig

Alle producten zien er prachtig uit. Mooi en bijzonder, bovendien een snelle bezorging.

Vlugge service

Geen problemen ondervonden

Uitstekend!

Mijn order kwam eerder dam verwacht wat erg fijn helemaal omdat ik de chocoladerepen met onze namen erop had besteld voor de gender reveal. Hierdoor kon ik presentjes eerder maken dus dat was super!! Netjes verpakt dus niks op aan te merken.

Goede en snelle service

Snelle en correcte levering