Snelle levering! Prima product!

Snel en accuraat

Ik had met spoed artikelen nodig.. en was bang dat het niet tijdig aangeleverd zou worden.. maar gelukkig.. supersnel en zeer tevreden over de producten..

Snelle en vriendelijke service

Voor een uitvaartceremonie op zeer korte termijn had ik een product nodig. Na een telefoontje waarin ik uitlegde dat het om een "spoedje" ging, kreeg ik de garantie dat het pakket de volgende dag zou worden bezorgd. Geweldig!!!

heeeeele snelle levering!!

top site en materiaal

Prachtige paraplu

Fijne paraplu en snelle levering. Hij was een beetje stoffig. Leek wel verbouwingsstof, maar dat kon ik wegpoetsen. Dus al met al goed!

Perfect !

Alles zoals het hoort !

super, alles perfect binnen en voor de gezegde datum

super, alles perfect binnen en voor de gezegde datum

Mooie versieringen, snel geleverd!

Mooi aanbod. Snelle en transparante levering.

Goede service en mooie producten

Mooie gepersonaliseerde producten en een goede levering. Zeer tevreden en in de toekomst zullen er zeker nog bestellingen volgen.

Mooi ruim assortiment, snelle levering

Mooie versiering voor de 40 jarige bruiloft van mijn ouders. Duidelijke omschrijving bij de producten, zodat je goede keuzes kan maken!

Top service! 22uur besteld en volgende dag om 11u geleverd! Supersnel dus en alles prima in orde👍

Ik kijk uit naar de volgende bestelling.

Levering was snel en correct. De spullen zijn perfect in orde, net zoals op de foto’s.

Leuke verrassing voor de bruid en bruidegom

Leuke verassing. Bubbels doen het goed en geven geen vlekken

Alles geleverd volgens afspraak. Goede kwaliteit!

Makkelijk te bestellen

Product ziet er prima uit. Dus ik ben tevreden!

Mooie servetten.

De servetten zijn mooi bedrukt, kleuren komen overeen met de site. Echter is de bovenste servet gekreukeld. Dus hou daar rekening mee met het aantal.

Snelle levering!

Mooie spullen, snel geleverd.

Eigen gemaakte labels , geweldig! Wel wat geduld in gebruik vh programma.

Supermooi geworden labels! Het duurde even voordat ik de tool door had. Op mijn scherm verspringt mijn cursor steeds, waardoor ik deze steeds kwijt was. Ook was er per keer een verschil in snelheid ih laden of gebruik vh programma, leek soms vast te lopen. Daarnaast jammer dat er vrij hoge verzendkosten aan zitten. En ook jammer dat je een hele doos krijgt , voor iets wat in een envelop past (zonde vr het milieu!, al dat onnodige verpakkingsmateriaal).

Snel en perfect geleverd!

Besteld voor 50 - jarig huwelijk. Mooie kwaliteit en snel geleverd.

De letters van het gegraveerde ringendoosje waren niet allemaal even zichtbaar. Er is gelijk een nieuwe gemaakt.

Top shop

Zetten hun fout recht en zijn correct en kwaliteit goed ....

Snel bestellen, snel geleverd, goede prijs/kwaliteit verhouding

Tule besteld voor 22.00 uur. De volgende dag in huis. Tule is prachtig en niet duur.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ