Goede en snelle service. De artikelen waren heel goed verpakt om mogelijke schade te vermijden.
Hey Sylvie, Bedankt voor jouw beoordeling. Een dikke vette 10 waar wij trots op kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Ik heb alles kunnen vinden wat ik nodig had.
Hey Sharize, dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. Fijn te lezen jij alles hebt kunnen vinden in onze shop waar jij naar opzoek was. Wellicht tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Snelle levering, mooie producten.. top!
En jij bent top jij deze fijne beoordeling voor ons achterlaat. Bedankt hiervoor! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Zeker een aanrader.
Een dikke vete 10, whoop! Helemaal te gek zeg. Bedankt hiervoor! Met vriendelijke groet, Karlijn Team welovedeco
🎈
Goed produkt goede service
Snelle levering en terugboeking na retourzending
Voor een kaart had ik papieren rietjes nodig. Op de site kwam ik een enorm assortiment tegen. Dus verschillende soorten besteld. En de volgende dag al geleverd. Helemaal tevreden.
Toptop!!
Hoi Ellen, Wat leuk te zien jij de tijd hebt genomen een beoordeling te plaatsen naar aanleiding van jouw bestelling bij Welovedeco B.V. Wat zijn wij trots op deze te gekke beoordeling. Wij wensen jou heel veel plezier toe van het reeds ontvangen decoratie materiaal, en hopen jou in de toekomst nog eens terug te zien in een van onze webshops! :) Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
ik ben zeer tevreden over de behandeling en service
Heel hartelijk dank voor het verstrekken van dit prachtige cijfer! Daar zijn wij ontzettend trots op! Wij wensen jou heel veel plezier toe van de reeds ontvangen bestelling en hopen jou nog eens terug te zien in een van de shops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Wij hebben een kinderakte besteld en deze is aan de bovenkant niet mooi afgeknipt, erg jammer
Beste Mirthe, Hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten! Wij vinden het spijtig te vernemen de kinderakte niet naar wens en verwachting is aangeleverd. Het is dan ook uiteraard niet de bedoeling deze foutief gesneden is, waardoor dit voor ontevredenheid zorgt. Graag wil ik vragen dan wel contact op te nemen met ons klantenservice team. Daar wij vragen bij klachten en afwijkende kwaliteit contact op te nemen of een melding te maken. Ons team is er om problemen op te lossen en ontevredenheid weg te nemen. Daar deze afwijking ons niet bekend is hebben wij jou geen oplossing kunnen bieden, daar wij dit wel graag doen! Je kunt ons bereiken via 088-0990300 of mailen naar [email protected]. Hartelijk dank alvast Mirthe! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Tot nu toe alleen gepersonaliseerde taart toppers besteld..altijd op tijd binnen gehad en supermooi!! Met de laatste bestelling ging er wat mis met de levering, maar na een telefoontje met een vriendelijke dame werd dat supergoed opgelost met een compensatie naar wens. Ga hier zeker vaker bestellen!! Top!!
Wat een onwijs mooie beoordeling om te mogen ontvangen. En wat super te lezen jij blijvende interesse toont in onze shop. Wij willen jou bedanken voor het plaatsen van deze prachtige review en hopen je uiteraard spoedig nog eens te zien in een van onze shops! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Snelle levering en super mooie producten
Hoi Pieternella, Een dikke 10! Wow! Helemaal te gek. Bedankt voor deze beoordeling. Wij wensen jou heel veel plezier toe van de reeds ontvangen decoratie en hopen jou uiteraard nog eens terug te zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Bestelling vlug in huis
Hey Ivette, Super fijn te vernemen jij jouw bestelling spoedig ontvangen hebt. Wij hopen van harte de reeds ontvangen artikelen naar wens en verwachting zijn, en wensen jou hier veel decoratieplezier van toe. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Super!!!
Hey Es, Wat leuk te zien jij naar aanleiding van jouw bestelling bij Welovedeco B.V. een beoordeling hebt achtergelaten. Het is altijd fijn te vernemen een zending spoedig ontvangen is en de artikelen naar wens en verwachting zijn. Voor nu wensen wij jou veel plezier toe van de artikelen. Wellicht tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Goede service, snelle levering. Producten van matige kwaliteit, maar wel direct nieuw artikel toegestuurd toen het kapot ontvangen werd.
Wij willen jou namens het gehele team bedanken voor het verstrekken van deze beoordeling. Fijn te lezen de geboden service als prettig ervaren wordt. Wij hopen van harte het vervangende exemplaar in goede orde ontvangen is en wensen jou hier veel plezier van toe. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Ontzettend snel geleverd, zelfs een zaterdagochtend. Ik kan niet wachten om het materiaal te gebruiken.
Beste Kasengela, Een prachtig cijfer, waar wij jou onwijs dankbaar voor zijn. Wij wensen jou uiteraard heel veel plezier toe van de reeds ontvangen decoratie en verwachten jij naar aanleiding van deze decoratie een mooi resultaat zult creeren. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Wat ik besteld heb is netjes en snel geleverd
Hey Anita, Bedankt voor jouw beoordeling. Super fijn te vernemen jij jouw bestelling spoedig hebt ontvangen. Wij hopen van harte dat het reeds door jou ontvangen materiaal naar wens en verwachting is, en wensen jou hier veel plezier van toe. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
vlugge levering
Hoi Rachel, Wat fijn te zien jij een beoordeling voor ons hebt achtergelaten. Fijn te lezen jij jouw bestelling spoedig aan huis hebt ontvangen en wensen jou hier heel veel plezier van toe! :) Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
In de avond besteld en de volgende dag al thuis .geweldig .
He hallo Conny, Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Welovedeco B.V. Wij wensen jou namens het gehele team heel veel plezier toe van de door jou ontvangen bestelling. Wij hopen jou uiteraard nog eens terug te zien in een van de shops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Producten worden snel geleverd, leuke webshop en snel reactie bij vragen.
Bedankt voor deze super fijne beoordeling! Fijn te vernemen het contact met de klantenservice als prettig wordt ervaren. Wij wensen jou veel decoratie plezier toe en wellicht tot ziens! :) Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Goede prompte levering.
Hoi Corn, Wat fijn jij eventjes de tijd hebt genomen deze beoordeling achter te laten! Wij wensen jou namens het gehele team veel plezier toe van de reeds ontvangen artikelen en hopen jou in de toekomst nog eens terug te zien in een van de shops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
X
Dikke voldoende! Hartelijk dank! Met vriendelijke groet, Karlijn team Welovedeco
Voor vrienden heb ik een gepersonaliseerd glazen doosje besteld met naam van de pasgeboren baby. Een schot in de roos! Super!
Hey Joyce, Bedankt voor het verstrekken van deze review. Wat fijn te vernemen het glazen doosje in goede orde ontvangen is. Wij verwachten het een mooie verrassing zal zijn voor de new papa en mama! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Goede communicatie met betrekking tot de verzending.
Hoi Marije, Heel fijn te zien jij een beoordeling hebt achtergelaten naar aanleiding van jouw bestelling bij Welovedeco. Een dikke vette 10! Dat is mooi om te zien, bedankt! Met vriendelijke groet Karlijn Team Welovedeco
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.