Pluspunten

Snelle services! Geen klachten.

Pluspunten

Ontwerp alles zoals je het zelf wil. Ik heb bedankjes voor ons trouwfeest besteld. Ze kwamen netjes aan zoals voorspeld en zien er exact uit zoals ik ze zelf ontworpen had. Heel tevreden en hopelijk onze gasten ook!

Pluspunten

Supersnel geleverd. Kreeg na de bestelling al heel snel een mail dat alles was ingepakt en klaarstond om mijn kant op te komen. Werd ook goed op de hoogte gehouden!

Pluspunten

Een bedrijf dat denkt in oplossingen in het voordeel van de klant. Snelle service!

Met mijn ervaringen kan ik geen verbeterpunten vinden.

Pluspunten

Ontzettend leuke selectie artikelen en heel handig gesorteerd op de website!

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering Met mooie producten

Pluspunten

Mooie produkten en goed verpakt verstuurd!

Pluspunten

Snelle levering, goede updates over verzending, prachtige heliumballonnen geleverd!

Pluspunten

goede support online en per email snelle aanvulling van voorraden duidelijke communicatie stipte levering

Pluspunten

Uitstekende internet site, snelle & correcte levering.Kortom alles perfect

Pluspunten

Snelle levering. Product is mooi. Net als op de foto's.

Ik houd van gratis verzending en achteraf betalen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering. Snel geld terug ontvangen.

Kreeg eerst al een mail dat een product dat ik had besteld niet op voorraad was. Vervolgens ontving ik in mijn pakket verkeerde spullen en ontbrak er een artikel. Na contact te hebben gehad bleek deze niet op voorraad te zijn. Netjes geld terug. wel vervelend dat dit al meerdere keren is voorgekomen dat ik achteraf te horen kreeg dat het product toch niet op voorraad was. En de mail met betrekking tot de verkeerd geleverde producten was niet heel helder, moest zelf uitzoeken hoe ik de artikelen moest retourzenden.

Pluspunten

Bevestiging en verdere afwikkeling super snel via email op de hoogte van het bestelde!

Ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling bestelling

Ik kreeg een mail dat een bepaald product niet op voorraad bleek en kreeg de optie de bestelling zonder dit product af te nemen en een credit te ontvangen voor het missende product of te wachten met de rest van de order totdat dit artikel weer voorradig was. Aangezien het mij juist om dat artikel ging heb ik teruggestuurd dat ik graag de order compleet ontvang. Desondanks werd de rest van de order geleverd en werd dat ene artikel gecrediteerd. Daardoor had ik dus artikelen ontvangen die ik niet perse nodig had en moest ik alsnog elders op zoek naar dat ene artikel.

Pluspunten

Snel en je krijgt wat je ook ziiet

geen. dank

Pluspunten

Supersnelle service!

Pluspunten

Betrouwbaar

Jammer dat drukwerk en standaard artikelen via een andere levering gaan, de kans bestaat dat je twee keer bezorgkosten moet betalen.

Pluspunten

Levering op tijd, verzorgd, top!

Pluspunten

Super snelle levering en precies zo als wij het wilden hebben!

Pluspunten

Snelle, correcte levering

Pluspunten

Zowel onze safe the date kaarten, als een aantal producten voor de bruiloft bestelt. De afhandeling via de website was makkelijk. Je kan lang de producten in het mandje of wenslijst bewaren, dit was erg prettig. De producten die geleverd zijn, zijn van goede kwaliteit.

Als er bij de bestelling een product een langere levertijd heeft, wordt de hele bestelling later verstuurd. Het had het prettig gevonden als dit bij de bestelling was vermeld. Bij een gepersonaliseerd product kan er beter nagekeken worden of deze mooi gedaan is, om eerder te kunnen anticiperen op eventuele fouten.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ