Pluspunten
heel snelle verzending
Pluspunten
Goed werkende site, ruime keuze en snelle levering!
Pluspunten
Wat ik zocht heb ik kunnen
VerbeterpuntenGraag artikelen in het Nederlands
Pluspunten
Mooie en leuke producten voor bruiloft besteld! Snelle levering, producten voldoen aan de verwachting!
Hoi Taina, Super bedankt voor dit prachtige cijfer. Een geweldige beoordeling, waar wij jou onwijs dankbaar voor zijn! Alle plezier toegewenst met de reeds ontvangen decoratie en wellicht tot ziens in een van onze shops! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle service, product zoals omschreven.
VerbeterpuntenKleinere doos, de pakketbezorger vroeg letterlijk of ik lucht had besteld. Mijn bestelling had minstens 10 keer in dezelfde doos gepast.
Dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling voor ons achter te laten. Wij proberen onze zendingen altijd zo compact mogelijk te verzenden. Echter is het zo dat wij niet voor elk artikel een passende verzenddoos hebben. Mocht de afmeting van de door jou ontvangen loper niet in een van onze kleinere dozen passen, dienen wij deze in een grotere doos aan te leveren. Uiteraard hopen wij van harte dat de reeds ontvangen decoratie naar wens en verwachting is. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
snelle service, artikel was beschadigd maar 2 dagen later gelijk een nieuwe binnen gehad
Hoi Pamela, Dank voor jouw fijne beoordeling. Wij vinden het uiteraard super fijn te lezen de snelle service, en geboden oplossing naar aanleiding van het ongemak als prettig is ervaren. Wij wensen jou uiteraard onwijs veel plezier toe met de reeds ontvangen items. Dat deze artikelen een fijne en mooie toevoeging zullen zijn aan de grote dag. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering en leuke unieke spulletjes
Een 10? Wow! Helemaal te gek zeg. Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt dit prachtige cijfer voor ons achter te laten. Wij wensen jou onwijs veel plezier toe met de reeds ontvangen bestelling en hopelijk tot ziens in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Lekker snel geleverd, goede producten
VerbeterpuntenJammer om bij een vergeten bestelling het niet mogelijk is wat toe te voegen, weer extra verzendkosten. Zou een aanvullende optie zijn
Hi Ton, Dank voor jouw beoordelen. Fijn te lezen jij jouw bestelling spoedig en in goede orde hebt ontvangen. Uiteraard wensen wij jou hier veel plezier van toe. Het is bij ons helaas niet mogelijk artikelen toe te voegen aan een reeds geplaatste order. Om fouten en teleurstelling te voorkomen wensen wij niet met het systeem waarmee wij werken te rommelen! In dit geval adviseren wij onze klanten het artikel dat vooralsnog gewenst is via de shop te bestellen. Mochten hier nog vragen over zijn vernemen wij deze graag Ton! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Zeer stipt en alles was in orde
Hip Hip Hooi! Een prachtig cijfer waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn! Wij wensen jou namens het gehele Welovedeco team veel plezier toe met de reeds ontvangen artikelen. Dat deze items een mooie toevoeging zullen zijn aan de feestdecoratie. Met vriendelijke groet, en hopelijk tot ziens! Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
mijn product was snel binnen. gelukkig maar! het was een cadeau!
Verbeterpuntenn.v.t
Een onwijs leuke review om te mogen ontvangen. Wij hopen van harte jouw broer en aanstaande schoonzus blij verrast zijn met het boek en wensen hun hier veel plezier van toe. Wij willen jou bedanken voor het verstrekken van dit super mooie cijfer. Eentje waar wij heel trots op kunnen zijn, bedankt! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Producten perfect Snelle levering
VerbeterpuntenVerzendkosten best veel
Hey hoi Familie Boer-Boom, Wat leuk te zien dat jullie de tijd hebben genomen een beoordeling voor ons achter te laten naar aanleiding van jullie bestelling bij Weddingdeco.nl. Wij hopen uiteraard dat de trouwdecoratie naar wens en verwachting is en wensen jullie hier heel veel plezier van toe. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snel,correct en mooie kwaliteit!!
Een dikke vette 9, whoop whoop! Helemaal te gek zeg, bedankt! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering, mail voor bezorging. Duidelijk bericht over de levering. Goede prijzen. Super :)!
Beste Leonie, Dank voor jouw super fijne beoordeling. Een review waar wij uiterst trots op kunnen en mogen zijn. Wij wensen jou allen plezier toe met de artikelen en verwachten dat deze items een super leuke toevoeging zullen zijn aan de babyshower! :) Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Na de bestelling, volgende dag netjes in de brievenbus.
Hoi, Super fijn dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Welovedeco. Super te vernemen jij jouw pakket spoedig hebt ontvangen en deze naar wens en verwachting is. Wij wensen jou hier veel plezier van toe! Met vriendelijke groet, Karlijn Team welovedeco
Pluspunten
uitgebreid en origineel gamma
Het Joke, Wat vind ik het leuk te zien jij eventjes de tijd hebt genomen een beoordeling voor ons achter te laten. Wij zijn jou hier onwijs dankbaar voor. Veel plezier toegewenst met de decoratie en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
snelle levering, mooi product
Hoi Karin, Heel hartelijk dank voor deze super fijne beoordeling. Eentje waar wij jou dankbaar voor zijn en super trots op kunnen en mogen zijn. Wij hopen dat de mand naar wens en verwachting is en een mooie toevoeging is aan de babykamer decoratie. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Er was iets mis met onze bestelling, omdat tijdens de bezorging de verpakking dubbel was geklapt en daarmee ook de sticker. Na mijn mail hebben zij direct een nieuwe magneetsticker gestuurd. Zodat we alsnog de kamer van onze dochter op tijd af konden maken voor haar verjaardag. Echt top service!
VerbeterpuntenGeen
Hey Joyce, Ik vind het super fijn terug te mogen lezen jij naar wens en verwachting geholpen bent. Wij vinden het vooralsnog een spijtig voorval en hebben de zaak met het magazijn management besproken om gelijke voorvallen in de toekomst te voorkomen. Wij wensen jou heel veel plezier toe met de sticker en hopen jou in de toekomst nog eens terug te zien in een van onze shops! Met vriendelijke groet Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
vlotte levering. duidelijke website
Een super mooi cijfer! Eentje waar wij super trots op zijn! Bedankt voor het verstrekken van dit prachtige cijfer. Wij hopen dat de bedankjes en het ringdoosje naar wens en verwachting zijn. Tevens vertrouwen wij er op deze artikelen een te gekke toevoeging zullen zijn aan jullie trouwdag. Alvast een onvergetelijke dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Een dikke vette 10, waar wij jou onwijs dankbaar voor zijn. Wij zien jou graag nog eens terug in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering van het geboorte bord die wij besteld hebben voor onze zoon. Bord is in het echt nog mooier als in de webshop te zien is. Je wordt als klant goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Aanrader!
VerbeterpuntenBeoordeling kunnen geven bij het product zelf, zodat andere ouders niet hoeven te twijfelen!!
Hoi Stefanie, dank voor de tijd welke jij genomen hebt deze beoordeling voor ons te plaatsen. Een super fijne beoordeling waar wij jou dankbaar voor zijn Stefanie. Wij wensen jou namens het hele welovedeco team heel veel plezier toe met het geboorte bord. Geniet er van!:) Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Een fantastisch cijfer waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn. Veel plezier toegewenst met de items uit de bestelling en wellicht tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Beste Leonie, Bedankt voor jouw tijd. De tijd welke jij genomen hebt een beoordeling voor ons achter te laten. Waarvoor bedankt! Wij wensen jou veel plezier toe met de reeds ontvangen folieballonnen. Dat deze een mooie toevoeging zijn geweest aan de feestdecoratie. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Een fantastisch cijfer waar wij jou dankbaar voor zijn. Wij wensen jou alle plezier toe met de reeds ontvangen decoratie en hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Hoi Amel, Bedankt voor jouw beoordeling naar aanleiding van jouw bestelling bij Weddingdeco.nl Wij hopen van harte de jars naar wens en verwachting zijn en jij hier nog lang plezier van zult hebben. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Een 10? Wow, helemaal te gek zeg! Bedankt voor het verstrekken van deze prachtige review. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.