Een prachtige beoordeling waar wij onwijs trots op kunnen en mogen zijn, bedankt! Heel veel plezier toegewenst met de reeds ontvangen feestdecoratie en hopelijk tot ziens! :) Met vriendelijke groet, Karlijn Team welovedeco
Pluspunten
Een bord besteld met zwarte letters en helaas met witte letters ontvangen. Probleem snel opgelost en had binnen een paar dagen het goede bord. Mocht het bord met de witte letters zelfs houden. Goede service!
Hey Karin, Wat leuk te zien dat jij naar aanleiding van jouw bestelling bij Weddingdeco een beoordeling voor ons hebt achtergelaten. Een fantastisch cijfer waar wij jou uiteraard onwijs dankbaar voor zijn. Wij vinden het heel fijn te vernemen dat de geboden service naar aanleiding van het ongemak als prettig is ervaren. Wij wensen jullie veel plezier toe met de reeds ontvangen decoratie. Wij verwachten dat deze artikelen een mooie toevoeging zullen zijn aan jullie grote dag. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
We hebben een gepersonaliseerd gastenboek besteld, maar in tegenstelling tot hetgeen op de website vermeld staat, kregen we niet van te voren een proef te zien. Hier heb ik zelf voor moeten bellen toen ik een mail kreeg dat de zending onderweg was....
Hoi Marco, Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt naar aanleiding van jouw bestelling bij Weddingdeco.nl. Wij vinden het vervelend te vernemen dat de ontbrekende proefdruk als onprettig is ervaren, waarvoor onze excuses. Door grote drukte rondom het trouwseizoen zijn wij vergeten deze toe te zenden, uiteraard niet netjes, sorry! Wij hopen dat het boek naar wens en verwachting is en wensen jullie hier onwijs veel plezier van toe! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Een dikke voldoende! Helemaal top! Bedankt voor jouw tijd en jouw bestelling bij Welovedeco. Wij wensen jou veel plezier toe met de reeds ontvangen decoratie en hopen jou in de toekomst nog eens terug te zien in een van onze shops! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Ruime keuze, zeer vlot, snelle levering
Wij willen jou namens het hele Welovedeco Team bedanken voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. Een fantastisch cijfer waar wij onwijs dankbaar voor zijn. Wij hopen van harte dat de reeds ontvangen artikelen volledig naar wens en verwachting zijn en wensen jou hier uiteraard onwijs veel plezier van toe. Hopelijk tot ziens in een van onze shops! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
VerbeterpuntenNvt
Hoi An, Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling voor ons achter te laten. Een review waar wij heel trots op kunnen en mogen zijn. Wij wensen jou./jullie onwijs veel plezier toe met de decoratie. Dat de items een mooie toevoeging zullen zijn aan de grote dag. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Mooie site, snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Wij vinden het ontzettend fijn te vernemen dat de bestelling spoedig is ontvangen . Wij wensen jou uiteraard heel veel plezier toe met het item van Little Dutch! Daarnaast willen wij jou hartelijk danken voor het verstrekken van dit prachtige cijfer. Een beoordeling waar wij jou heel dankbaar voor zijn. Hopelijk tot ziens! :) Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snel geleverd, betrouwbaar, een aanrader
Een prachtige beoordeling waar wij jou onwijs dankbaar voor zijn! Wij hopen van harte dat de reeds ontvangen ballonnen en heliumtank naar wens en verwachting zijn geweest en de zwevende ballonnen een mooie toevoeging is geweest aan de feestdecoratie :) Met vriendelijke groet, Karlijn Team welovedeco
Pluspunten
Mooie producten snelle levering!
Een dikke vette 10, wow helemaal te gek zeg! Heel hartelijk dank voor het verstrekken van dit te gekke cijfer. Wij wensen jou onwijs veel plezier toe met de reeds ontvangen items! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Wow, thanks voor het mooie cijfer! Goed om te lezen dat de artikelen snel geleverd zijn. Heel veel plezier met de geleverde artikelen. Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
Pluspunten
Snel en zorgzaam
Hey Wesley, Bedankt voor je mooie cijfer! We wensen je heel veel plezier met de geleverde artikelen. Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
Pluspunten
vandaag besteld, morgen in huis, super
Verbeterpuntenwel jammer dat je voor minimaal 10 euro moet bestellen
Beste Hanneke, Bedankt voor je geweldige cijfer! Wij willen de hipste producten voor een mooie prijs aan jou verkopen. Om dit mogelijk te blijven maken, hanteren wij een minimaal orderbedrag van 10 euro. Onze logistieke en afhandelingskosten voor bestellingen willen we op deze manier zo min mogelijk laten doorrekenen in de verkoopprijzen van onze producten. Super dat je de moeite hebt genomen om de beoordeling in te vullen. Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
Pluspunten
Alles was naar wenst en netjes ingepakt.
Yeah! Thanks voor de mooie beoordeling! Goed om te lezen dat alles naar wens is. Veel plezier met de geleverde artikelen. Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
Pluspunten
Hey Cynthia, Fijn dat alle snel is geleverd. Bedankt voor je beoordeling en mooie cijfer. Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
Pluspunten
Super leuke decoratie voor elke gelegenheid! Alles is perfect !
Hoi Stefanie, Bedankt voor je super leuke en geweldige beoordeling! De voorbereiding voor een bruiloft kost heel veel tijd en we zijn blij dat je veel decoratie via ons hebt kunnen bestellen, scheelt je toch weer tijd met zoeken ;-) Wij wensen jullie alvast een fantastische dag toe! Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
Pluspunten
Leuke spullen!
VerbeterpuntenDat je gewoon iets kan bestellen onder de 10 euro en niet vanaf 10euro kan bestellen, want dat is er vervelend want wat ik wou hebben had ik alleen moest iets extra’s kopen
Pluspunten
Mooie spullen, kwalitatief goed en een snelle levering!
Hi Imke, Thanks voor je mooie beoordeling! Mocht het vrijgezellenfeest nog plaats moeten vinden dan wensen wij jou alvast heel veel plezier. Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
Pluspunten
Super snelle levering netjes verpakt 10 punten ga er zeker nog vaker bestellen
VerbeterpuntenGeen verbeter punten alles was gewoon super
Hey Jarno, Bedankt voor je 10 punten ;-) We hopen dat je veel plezier hebt van je geleverde artikelen en we zien je nieuwe bestelling graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
Pluspunten
Snel. Volgens afspraak.
VerbeterpuntenN.v.t.
Hoi Marieke, Fantastische beoordeling! Voor 22.00 uur besteld is de volgende dag in huis dus fijn dat dat ook is gebeurt. Veel plezier met de feestversiering en alvast een mooie dag gewenst. Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
Pluspunten
Super snelle bezorging en met zorg
Wow, thanks! Alle artikelen worden met zorg en liefde ingepakt, fijn dat het opvalt! Heel veel plezier met de geleverde artikelen. Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
Super cijfer!! Bedankt! Heel veel plezier met het koffertje en bedankt voor de moeite die je hebt genomen om de beoordeling in te vullen. Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
Pluspunten
Snelle service, goed ingepakt, mooie artikelen
Yeah, bedankt voor het geweldige cijfer! Fijn dat de artikelen voldoen aan de verwachting en dat ze snel binnen waren. Heel veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
Pluspunten
Snelle levering, leuke producten
Beste Hetty, Wow, wat een mooi cijfer. Heel veel plezier met de geleverde artikelen. Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Hoi Tina, Super dat je de bestelling snel hebt ontvangen, dat is ook onze belofte! (voor 22.00 uur besteld is de volgende dag in huis) Heel veel plezier met de honeycombs. Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
Pluspunten
Persoonlijk contact was er prettig. Geduldig meedenken, adviseren op een niet opdringerige manier.
VerbeterpuntenHet zou prettig zijn als ik bij jullie verschillende bedrijven tegelijk kan bestellen. Dus als ik wissel van weddingdeco naar kidsdeco dat mijn winkelwagen mee wisselt en ik maar een bestelling hoef te plaatsen.
Hoi Willemien, Bedankt voor je mooie beoordeling en je verbeterpunt. We zullen dit uiteraard intern bespreken en wellicht dat we dit wellicht in de toekomst wel kunnen regelen. Bedankt voor de tijd en moeite om de beoordeling in te vullen. Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.