Pluspunten
Duidelijke website .....hele leuke decoraties ....goeie service
Een fantastisch cijfer waar wij heel blij van worden. Heel fijn te vernemen dat de overzichtelijke shop, de grote collecties en geboden service als prettig worden ervaren. Wij hopen uiteraard van harte dat de reeds ontvangen items een feestelijke toevoeging zullen zijn voor de babyshower. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Geweldig hoe het is geleverd! Prachtig doosje en duidelijke tekst.
VerbeterpuntenGeen.
Hoi Annemarie, Bedankt voor jouw review. Een beoordeling waar wij heel blij mee zijn,. Wij wensen jou alle plezier toe met de reeds ontvangen items. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering! Mooi product! Fijn ingepakt! Oog voor detail!
VerbeterpuntenGeen
Een dikke vette 10, woe to the whoe! Helemaal te gek, bedankt! Heel veel plezier toegewenst met de items uit de bestelling. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Weddingdeco.nl. Wij wensen jou veel plezier toe met de doos en verwachten dat de enveloppendoos een mooie toevoeging zal zijn aan de grote dag. Met vriendelijke groet, Karlijn Team welovedeco
Pluspunten
Alles zeer snel en netjes geleverd
VerbeterpuntenGa zo door
Hi Tineke, Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn te vernemen dat jij jouw bestelling spoedig en in goede orde hebt mogen ontvangen. Wij hopen jou in de toekomst nog eens terug te zien in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Een prachtig cijfer waar wij jou dankbaar voor zijn. Heel veel plezier toegewenst met de reeds ontvangen feestdecoratie! Maak er een onvergetelijke dag van! Met vriendelijke groet, Karlijn team Welovedeco
Pluspunten
goed verzorgd
Een cijfer waar wij heel trots op kunnen en mogen zijn. Wij willen jou bedanken voor het verstrekken van dit te gekke cijfer. Wij hopen dat het reeds ontvangen lint de doosjes naar wens en verwachting zijn. Hopelijk tot ziens in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Als jullie garanderen dat het product al de volgende dag kan geleverd worden dan graag ook naleven. Normaal werd die geleverd vrijdag maar pas zaterdag rond 14u geleverd. We hadden de bestelling nodig voor zaterdag voor een feestje met ontbijt. Dus te laat!
Beste Waghmah, Dank voor jouw beoordeling. Bestellingen die wij op werkdagen van Maandag tot Vrijdag voor 22:00 uur ontvangen, worden dezelfde dag verzonden en doorgaans de eerst volgende werkdag aangeboden op het door de klant opgegeven afleveradres. Uiteraard doen wij onze uiterste best om elke bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. We zijn echter voor een deel afhankelijk van externe partijen, waardoor er in een enkel geval vertraging kan optreden. Dit blijkt helaas te zijn voorgevallen. Vervelend, maar niet onoverkomelijk. Je kunt gebruik maken van onze retourvoorwaarden zoals vermeld staat in de webshop. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Een prachtig cijfer waar wij jou heel dankbaar voor zijn! Wij wensen jou veel plezier toe met de artikelen uit de bestelling en hopen jou in de toekomst nog eens terug te zien in een van onze shops! Met vriendelijke groet Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Hoi Bea, Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Weddingdeco.nl. Wij wensen jou heel veel plezier toe met de reeds ontvangen artikelen. Wij verwachten dat deze items een mooie toevoeging zullen zijn aan de trouwdecoratie. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
- Snelle levering - Veel producten - Prijs/kwaliteitverhouding
Verbeterpunten- Aanraden om gel voor ballonnen te gebruiken zodat zweeftijd langer is. Mooie upsell voor jullie en langer tevreden klanten!
Bedankt voor deze hele fijne beoordeling. Eentje waar wij weer trots op kunnen en mogen zijn. Wij wensen jullie veel plezier toe met de reeds ontvangen artikelen en hopen dat de versiering een feestelijke toevoeging zal zijn aan de jubileumdecoratie! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Super leuke producten en snelle levering
Hoi Gidi, Wat leuk jou nog eens terug te zien in onze shop! Bedankt voor jouw mooie beoordeling. Wij wensen jou uiteraard veel plezier toe met de decoratie en wellicht opnieuw tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Uiterst tevreden over onze aankoop. Kwalitatieve versiering en snel geleverd, top!
Beste Caroline, Wat ontzettend fijn te mogen vernemen dat de geboden kwaliteit en spoedige levering naar wens en verwachting zijn. Altijd fijn te lezen dat een van onze klanten tevreden is over zijn of haar aankoop en afhandeling vanuit onze webshop. Uiteraard heel veel plezier toegewenst met de artikelen en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle service, duidelijke communicatie
Verbeterpuntentip: tis geen warm welkom als je moet aanbellen bij het afhaalpunt...
Hi Janis, Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn te vernemen dat de geboden service en communicatie als prettig is ervaren. Wij hopen van harte dat het babyshower boek naar wens en verwachting is geweest. Wij begrijpen dat een open deur bij ons magazijn een fijner gevoel geeft. Echter aangezien wij geen winkel hebben en geen inloop wensen wat betreft ons magazijn vragen wij onze klanten aan te bellen, waarna jij door een van onze collega's verder wordt geholpen. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Ik heb blikjes met nootjes besteld met eigen etiket en die zien er echt super uit! Voor de ronde stickers had ik een eigen ontwerp geüpload dat er eerst onscherp uitzag, maar een medewerkster heeft mij goed geholpen om het aan te passen. Goede service!
VerbeterpuntenDe ontwerptool is niet zo handig. Bij het opslaan vind je je ontwerp moeilijk terug. Als je het wilt aanpassen, komt je terug bij het voorbeeldontwerp terecht. Post NL had het pakket over onze omheining gegooid op stenen waardoor de doos beschadigd was. Gelukkig was de inhoud goed verpakt en zijn de blikjes ongedeerd.
Hoi Sab, Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt deze uitgebreide beoordeling voor ons achter te laten. Fijn te vernemen dat de geboden hulp naar aanleiding van het afwijkende ontwerp als prettig is ervaren. Dat de ontwerptool als onprettig is ervaren vinden wij uiteraard spijtig te vernemen. Wij weten uit ervaring dat de ontwerptool helaas niet optimaal werkt wanneer onze shop geopend wordt op internet explorer. Een tip voor de volgende keer onze shop te openen in bijvoorbeeld firefox of google chrome. Daarnaast schrikken wij enorm van de melding over de manier van afleveren vanuit PostNL. Wij gaan hier direct melding van maken om gelijke voorvallen in de toekomst te kunnen voorkomen. Wel fijn te vernemen dat de inhoud van het pakket niet beschadigd is. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering. Aankomst datum klopte. Duidelijke website.
Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn te vernemen dat de zending spoedig en in goede orde is ontvangen. Wij hopen van harte dat de reeds ontvangen decoratie naar wens en verwachting is en wensen jou hier veel plezier van toe. Met vriendelijke groet, Karlijn team welovedeco
Pluspunten
Snelle levering, maar erg overpriced! Mini vlaggetjes voor €7,- en een bijna doorschijnend zo dun tafelkleed voor €12,- en een paar miniservetjes voor €6,-.. We hebben er smakelijk om gelachen en gelukkig mocht de pret niet drukken maar wat een flop aankoop voor een dikke €40,-
VerbeterpuntenKwalitatief betere foto’s die laten zien wat een product daadwerkelijk is. Dan sta je niet voor suffe verrassingen op het moment zelf. En wellicht een iet wat reëlere prijzen nemen i.p.v. marges willen maken...?
Hi San, Dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Partydeco.nl. Zeer spijtig dat jij jouw bestelling vanuit Welovedeco als een lachertje hebt ervaren. Dat doet ons pijn. Wij streven er naar ten allen tijden beste kwaliteit te bieden en brengen onze klanten via onze uitgebreide producttekst van alle informatie op de hoogte. Zo ook van afmetingen en te verwachten aantallen. Zo als bijvoorbeeld bij de door jou bestelde Slinger vlaggen goud a €5,95. In de tekst wordt omschreven dat het hier om een D.I.Y mini vlaggen slinger gaat. Niets ten afdoende van de kwaliteit van de slinger. Dat jij de prijs na aankoop niet reëel vind staat los van de op voorhand vermelde informatie en specificaties. Je hebt de mogelijkheid binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling artikelen kosteloos aan ons te retourneren. De prijzen welke online in onze shop worden weergegeven zijn vastgestelde retailprijzen vrijgegeven door onze leveranciers. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle service! En als er iets beschadigd binnen komt, hele fijne benadering en oplossing! Top!
Hoi Silvia, Dank voor jouw beoordeling. Een prachtig cijfer waar wij jou zo onwijs dankbaar voor zijn. Wij vinden het heel fijn te lezen dat geboden service naar aanleiding van het ongemak als prettig wordt ervaren. Veel plezier toegewenst met de artikelen uit de bestelling. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Gemarmerde ballonnen en taarttopper eenhoorn/regenboog gekocht. Ballonnen waren prachtig en stevig. De taarttopper was geweldig. Mooie producten, goede prijs, prima vlot geleverd.
VerbeterpuntenGeen
Hey Leoni, Wat vinden wij het leuk te zien dat jij een beoordeling hebt achtergelaten. Wat fijn te lezen dat de decoratie naar wens en verwachting is geweest. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle bezorging en goed verpakt.
VerbeterpuntenWel iets duur. Misschien ook meer Nederlandstalige bordjes / kaartjes aanbieden.
Pluspunten
Leuke gevarieerde producten
VerbeterpuntenDe gegraveerde champagneglazen waren niet goed afgewerkt, waterresten
Hi Janna, Wij willen jou bedanken voor het verstrekken van deze ruim voldoende. Spijtig te vernemen dat de champagneglazen alvorens deze toegezonden zijn niet opgepoetst zijn, waarvoor excuses. Dit is namelijk wel de bedoeling! Wel hopen wij dat de glazen en overige decoratie vooralsnog een mooie toevoeging zal en mag zijn aan de grote dag. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Kwaliteit Snelle levering
Een 10!! holy guacamoly! Helemaal te gek. Ontzettend bedankt voor dit prachtige cijfer. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Zeer uitgebreid aanbod aan feestartikelen met super leuke thema's! Voor elke gelegenheid is er wat wils. De bestelling wordt ook mooi en snel verpakt.
VerbeterpuntenHet bedrag vanaf wanneer je gratis verzendkosten krijgt ligt wat aan de hoge kant.
Beste Laura, bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling voor ons achter te laten. Super trots te vernemen dat het ruime assortiment als prettig wordt ervaren. Wij wensen jou veel plezier toe met de reeds ontvangen decoratie en hopen jou spoedig nog eens terug te zien in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering, groot assortiment.. vrijgezellenfeestje was zeer geslaagd met de accessoires die we hadden gekocht!
Verbeterpunten?
Hoi Wendy, Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling voor ons achter te laten. Eentje waar wij jou heel dankbaar voor zijn, Wat leuk te vernemen dat het vrijgezellenfeest geslaagd is, toppie! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Alles is prima verlopen. Snelle levering en het zag er prima uit. Ben er erg blij mee.
VerbeterpuntenHad een kledinghanger besteld voor mijn partner zijn pak alleen zit er geen tussenstuk aan voor zijn broek. Misschien een tip om daar naar te kijken.
Beste Jolanda, Dank voor jouw review. Fijn te vernemen dat de zending spoedig is ontvangen en de artikelen naar wens en verwachting zijn. Jouw tip voor de hanger nemen wij mee in onze plannen! Bedankt! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.