Pluspunten

Duidelijke website .....hele leuke decoraties ....goeie service

Pluspunten

Geweldig hoe het is geleverd! Prachtig doosje en duidelijke tekst.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering! Mooi product! Fijn ingepakt! Oog voor detail!

Pluspunten

Pluspunten

Alles zeer snel en netjes geleverd

Ga zo door

Pluspunten

goed verzorgd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Als jullie garanderen dat het product al de volgende dag kan geleverd worden dan graag ook naleven. Normaal werd die geleverd vrijdag maar pas zaterdag rond 14u geleverd. We hadden de bestelling nodig voor zaterdag voor een feestje met ontbijt. Dus te laat!

Pluspunten

Pluspunten

- Snelle levering - Veel producten - Prijs/kwaliteitverhouding

- Aanraden om gel voor ballonnen te gebruiken zodat zweeftijd langer is. Mooie upsell voor jullie en langer tevreden klanten!

Pluspunten

Super leuke producten en snelle levering

Pluspunten

Uiterst tevreden over onze aankoop. Kwalitatieve versiering en snel geleverd, top!

Pluspunten

Snelle service, duidelijke communicatie

tip: tis geen warm welkom als je moet aanbellen bij het afhaalpunt...

Pluspunten

Ik heb blikjes met nootjes besteld met eigen etiket en die zien er echt super uit! Voor de ronde stickers had ik een eigen ontwerp geüpload dat er eerst onscherp uitzag, maar een medewerkster heeft mij goed geholpen om het aan te passen. Goede service!

De ontwerptool is niet zo handig. Bij het opslaan vind je je ontwerp moeilijk terug. Als je het wilt aanpassen, komt je terug bij het voorbeeldontwerp terecht. Post NL had het pakket over onze omheining gegooid op stenen waardoor de doos beschadigd was. Gelukkig was de inhoud goed verpakt en zijn de blikjes ongedeerd.

Pluspunten

Snelle levering. Aankomst datum klopte. Duidelijke website.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering, maar erg overpriced! Mini vlaggetjes voor €7,- en een bijna doorschijnend zo dun tafelkleed voor €12,- en een paar miniservetjes voor €6,-.. We hebben er smakelijk om gelachen en gelukkig mocht de pret niet drukken maar wat een flop aankoop voor een dikke €40,-

Kwalitatief betere foto’s die laten zien wat een product daadwerkelijk is. Dan sta je niet voor suffe verrassingen op het moment zelf. En wellicht een iet wat reëlere prijzen nemen i.p.v. marges willen maken...?

Pluspunten

Snelle service! En als er iets beschadigd binnen komt, hele fijne benadering en oplossing! Top!

Pluspunten

Gemarmerde ballonnen en taarttopper eenhoorn/regenboog gekocht. Ballonnen waren prachtig en stevig. De taarttopper was geweldig. Mooie producten, goede prijs, prima vlot geleverd.

Pluspunten

Snelle bezorging en goed verpakt.

Wel iets duur. Misschien ook meer Nederlandstalige bordjes / kaartjes aanbieden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke gevarieerde producten

De gegraveerde champagneglazen waren niet goed afgewerkt, waterresten

Pluspunten

Kwaliteit Snelle levering

Pluspunten

Zeer uitgebreid aanbod aan feestartikelen met super leuke thema's! Voor elke gelegenheid is er wat wils. De bestelling wordt ook mooi en snel verpakt.

Het bedrag vanaf wanneer je gratis verzendkosten krijgt ligt wat aan de hoge kant.

Pluspunten

Snelle levering, groot assortiment.. vrijgezellenfeestje was zeer geslaagd met de accessoires die we hadden gekocht!

?

Pluspunten

Alles is prima verlopen. Snelle levering en het zag er prima uit. Ben er erg blij mee.

Had een kledinghanger besteld voor mijn partner zijn pak alleen zit er geen tussenstuk aan voor zijn broek. Misschien een tip om daar naar te kijken.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ