Pluspunten
Veel keuze in wedding deco. Had diverse ballonnen besteld. Helaas miste er een zakje. Na een telefoontje en mail had ik de volgende dag de ontbrekende ballonnen al in huis. Prima opgelost en snel geleverd. Zal het zeker aanraden bij anderen
VerbeterpuntenOp dit moment geen
Hey Marianne, Bedankt voor jouw beoordeling en de tijd welke jij hiervoor hebt vrijgemaakt. Fijn te vernemen dat de geboden service naar aanleiding van het ontbreken als prettig is ervaren. Super fijn! Wij hopen uiteraard dat de reeds ontvangen items verder naar wens en verwachting zijn en een mooie toevoeging zullen zijn aan de grote dag. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Een prachtig cijfer waar wij jou heel dankbaar voor zijn. Wij hopen uiteraard dat de reeds door jou ontvangen artikelen naar wens en verwachting zijn en wensen jou hier veel plezier van toe. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Ontzettend snelle actie. 's Avonds om 21:50 besteld, volgende dag in huis. Netjes verpakt.
VerbeterpuntenNvt
Hoi Judith, Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling voor ons achter te laten. Een beoordeling waar wij jou heel dankbaar voor zijn. Wij vinden het fijn terug te mogen lezen dat de spoedige levering en geboden service als prettig wordt ervaren. Wij wensen jou uiteraard veel plezier toe met de reeds ontvangen artikelen. Dat deze items een mooie toevoeging zullen zijn aan de feestdecoratie. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle service, breed assortiment
VerbeterpuntenLagere verzendkosten
Beste TRS, Bedankt voor jouw review. Een beoordeling waar wij heel trots op kunnen en mogen zijn. De verzendkosten welke wij hanteren staan vastgesteld door desbetreffende dienstverlener. Deze kosten staan vast en kunnen wij niet in afwijken, waarvoor excuses. Bij bestellingen met een waarde boven €50 bieden wij aan de bestelling kosteloos voor jou toe te sturen. Wellicht kun jij hier in de toekomst gebruik van maken. Wij hopen uiteraard van harte dat de reeds door jou ontvangen decoratie naar wens en verwachting is en wensen jou hier veel plezier van toe. Hopelijk tot ziens in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Goeie communicatie, prima producten
Hoi Lianda, Wat leuk te zien dat jij een beoordeling hebt achtergelaten naar aanleiding van jouw bestelling bij Weddingdeco.nl. Wij zijn jou hiervoor uiteraard ontzettend dankbaar. Wij willen jou namens het gehele Welovedeco team veel plezier toewensen met de bellenblaas en het gepersonaliseerde boek. Wij verwachten dat deze artikelen een mooie toevoeging zullen zijn aan de grote dag. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Mooie spullen en veel variatie. Geen té lange wachttijden
VerbeterpuntenDe items beter verpakken zodat ze niet beschadigt worden tijdens transport. Onze “cards” doos en gastenboek hebben beiden een beachadigde hoek door onvoorzichtig transport. We hebben jammer genoeg geen tijd om nog in te ruilen.
Hey Bianca, Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling voor ons achter laten. Wij vinden het uiteraard vervelend te vernemen dat de enveloppendoos en het gastenboek beschadigd zijn geraakt tijdens verzending. Dit is uiteraard niet bedoeling en nooit onze intentie geweest, waarvoor excuses. Je geeft zelf aan dat ruilen geen optie meer is, maar graag bieden wij jou wel een oplossing of tegemoetkoming aan. Zou jij ons foto's kunnen sturen van de schade ten samen met het ordernummer naar [email protected]. Graag nemen wij enige teleurstelling bij jou weg. Bedankt alvast Bianca. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Een 10? Wow helemaal te gek zeg! Bedankt voor dit prachtige cijfer. Een waar wij heel trots op kunnen en mogen zijn. Heel veel plezier toegewenst met de artikelen uit de bestelling en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team welovedeco
Bedankt voor deze te gekke beoordeling. Een 10, wow! Wij wensen jou namens het gehele welovedeco team veel plezier toe met de reeds ontvangen items en hopen jou wellicht in de toekomst nog eens terug te zien in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Hoi S! Wat leuk dat jij even de tijd hebt genomen een beoordeling achter te laten. Een beoordeling waar wij ontzettend trots op kunnen en mogen zijn. Wij hopen uiteraard dat de reeds door jou ontvangen items naar wens en verwachting zijn en wensen jou hier veel decoratieplezier van toe. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle en goede levering!
Hoi Ilona, Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Welovedeco B.V. Bedankt voor dit prachtige cijfer. Wij hopen dat het kanon naar wens en verwachting is geweest of zal zijn. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Duidelijk en overzichtelijk en snelle levering.
Hey Natas, Bedankt voor deze fantastische beoordeling. Wij hopen dat de reeds door jou ontvangen zending met decoratie materiaal geheel naar wens en verwachting is. Wij vertrouwen er op dat deze artikelen een prachtige toevoeging zullen en mogen zijn aan de grote dag Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Een te gekke beoordeling waar wij jou dankbaar voor zijn! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering en hele mooie producten. Ik ga hier zeker nog meer bestellen !!
En dat vinden wij heel leuk om te mogen vernemen. Niets fijner dan een happy customer! Wij bedanken jou namens het hele Welovedeco team voor deze fijne beoordeling en hopen jou nog eens terug te mogen zien in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Perfecte service.
VerbeterpuntenGa zo door
Beste Tamara, Wij vinden het super fijn te vernemen dat de geboden service als prettig wordt ervaren. Wij willen jou tevens bedanken voor het verstrekken van dit te gekke cijfer en wensen jou veel plezier toe met de plaatskaarthouders. Wij verwachten dat de houten houders een mooie toevoeging zullen zijn aan een perfect gedecoreerde tafel. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Bedankt voor het verstrekken van dit te gekke cijfer. Een beoordeling waar wij heel trots op kunnen en mogen zijn. Veel plezier toegewenst met de reeds ontvangen decoratie en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Super tevreden met mijn aankopen! Groot assortiment en snelle levering, top!
Beste Denise, Bedankt voor jouw beoordeling en de tijd die jij hiervoor vrij hebt gemaakt. Fijn te vernemen dat jij tevreden bent over jouw aankopen. Wij wensen jou hier uiteraard veel plezier van toe. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Wat een mooi cijfer! Bedankt! Wij wensen jou veel plezier toe met de reeds ontvangen artikelen en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team welovedeco
Pluspunten
leuke site
Verbeterpuntenbeter verpakking, witte paraplu was kapot, handvat was dubbelgegaan in de grote doos en afgebroken, terugsturen is lastig grote doos en paraplu die er niet in past
Beste Hetty, Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Weddingdeco.nl. Wij vinden het vervelend te vernemen dat de door jou ontvangen paraplu schade heeft opgelopen. Dat is uiteraard niet de bedoeling en nooit onze intentie geweest. Graag wil ik jou vragen een foto toe te sturen van de klacht (schade) ten samen met het ordernummer van jouw bestelling naar [email protected]. Aan de hand van deze informatie bieden wij graag een oplossing aan. Wij zijn er om problemen op te lossen, oplossingen te bieden en eventuele teleurstelling weg te nemen. Hartelijk dank alvast Hetty! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering! Leuke spullen
Een fantastische beoordeling waar wij jou voor willen bedanken. Wij wensen jou veel plezier toe met de reeds ontvangen decoratie en hopen jou nog eens terug te mogen zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Super leuke decoratie, snelle levering. Gewoon top!
Hi Lisa, Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een review voor ons achter te laten naar aanleiding jouw bestelling bij Welovedeco B.V. Fijn terug te kunnen lezen dat de spoedige levering voor tevredenheid zorgt, toppie! Wij wensen jou veel plezier toe met de reeds ontvangen items en hopelijk tot ziens in en van onze shops! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Goede service Mooie producten voor een faire prijs
Hoi Dorien, Altijd fijn te vernemen dat de geboden service als prettig wordt ervaren en de artikelen naar wens en verwachting zijn. Wij wensen jou hier veel plezier van toe en hopen jou wellicht in de toekomst nog eens terug te zien in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Alles netjes en op tijd geleverd. Ook de nabestelling onmiddellijk in orde gebracht! Zeker een aanrader!
Hi Rien, Bedankt voor de tijd welke jij hebt genomen een beoordeling achter te laten. Een waar wij jou dankbaar voor zijn. Wij wensen jou uiteraard namens het gehele Welovedeco Team veel plezier toe met de reeds ontvangen items en hopen jou nog eens terug te zien in een van onze shops! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Top service. Correct
Beste Nathalie, Heel hartelijk dank voor deze super fijne beoordeling. Een te gek cijfer, waar wij ontzettend trots op zijn. Wij wensen jou/jullie alle plezier toe met het reeds ontvangen gastenboek en de LOVE letters. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
-Ontzettend mooie producten -Snelle levering -Super goede service.
Een dikke vette 10, whoop whoop! Bedankt voor deze te gekke beoordeling! Wij wensen jou alle plezier toe met de reeds ontvangen trouwartikelen en verwachten dat al deze items elk een mooie toevoeging zullen zijn aan jullie grote dag. Wij wensen jullie veel plezier toe met de verdere voorbereidingen rondom de grote dag. Met vriendelijke groet Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Goede communicatie, vooral vergeleken met de vele webshops van tegenwoordig. Top service en vriendelijk behulpzame medewerkers.
VerbeterpuntenVooral zo door gaan top!
Hoi Khadija, Dank voor deze hele fijne beoordeling. Super trots op jouw lovende woorden, bedankt! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.