Pluspunten
Ik heb hier erg veel gekocht voor een babyshower. Iedereen vond het helemaal geweldig leuk en mooi! Dus echt top producten en zeker kwaliteit en waar voor je geld. (die klimop slingers zijn ook echt zo gaaf, dit maakt het helemaal af)
VerbeterpuntenIk had ook een helium tank 30 besteld. Met het idee om hier 20 latex ballonnen mee te kunnen vullen. Helaas na 12 ballonnen was de tank op. Ik heb me gehouden aan de juiste grote dus daar lag het niet aan.
Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Heel fijn te vernemen dat de artikelen een mooie toevoeging zijn geweest aan de babyshower. De reeds door jou ontvangen heliumtank 30 levert een helium volume voor +/- 15 ballonnen met een afmeting van 30 cm. Wanneer de ballonnen tot op de maximale grootte worden opgeblazen kan je met een tank dus maximaal 15 ballonnen opblazen. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Een fantastische beoordeling waar wij ontzettend trots op kunnen en mogen zijn. Bedankt! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering, mooi kwalitatief en duurzaam assortiment
Hey Esther, Wat leuk te zien dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Welovedeco B.V. Wij wensen jou alle plezier toe met de reeds door jou ontvangen items en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering, vriendelijke klantenservice
VerbeterpuntenIk ontving het pakket van iemand anders, met allerlei baby-feest producten. Ik moest het pakket zelf terugsturen en er werd een nieuwe zending mijn kant op gestuurd. Ik had graag een tegemoetkoming/compensatie willen zien.
Hoi Kaylie, Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. Het betreft nog steeds een spijtig voorval en hadden de situatie uiteraard graag anders gezien. Waar mensen werken worden fouten gemaakt. Zo ook deze fout waar wij onze excuses meermaals voor hebben aangeboden. Gelukkig konden wij het probleem spoedig oplossen en had jij de eerst volgende dag jouw eigen bestelling aan huis. Wij zijn jou uiteraard onwijs dankbaar dat jij de moeite hebt genomen het foutief ontvangen pakket via ons antwoordnummer aan ons te retourneren. Nogmaals bedankt hiervoor. Wij begrijpen dat een tegemoetkoming of compensatie een leuke bijkomstigheid zou zijn geweest echter is dit niet gebruikelijk. Dit wij altijd een oplossing bieden. Met vriendelijke groet Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Super snelle bezorging alles helemaal top
VerbeterpuntenNiks
Super te vernemen dat jij jouw bestelling spoedig hebt ontvangen en kunt gaan genieten van de items uit jouw bestelling. Wij willen jou bedanken voor dit prachtige cijfer en wensen jullie alle plezier toe met het hart frame gastenboek. Met vriendelijke groet, Karlijn team welovedeco
Een ontzettend mooie beoordeling waar wij jou heel dankbaar voor zijn! Wij wensen jou uiteraard veel plezier toe met de artikelen uit jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Mooie sticker
VerbeterpuntenLange levertijd en heel klantonvriendelijk
Wij vinden het uiteraard fijn dat er de tijd genomen wordt een beoordeling naar aanleiding van jouw bestelling in een van onze webshops te plaatsen. Helaas is ons niet bekend waar deze ontevredenheid door is ontstaan. Op basis van jouw gegevens lukt het ons niet te achterhalen om welke bestelling en contact dit gaat. Gelieve wil ik jou vragen jouw klacht verder toe te lichten per mail. Je kunt in dit geval mailen naar [email protected] ten samen met het ordernummer van jouw bestelling. Wij zij er om jou te woord te staan, oplossingen te bieden en teleurstelling weg te nemen. Wij zien jouw reactie graag tegemoet. Bedankt alvast! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
+Snelle levering +Duidelijke SEO
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten
Pluspunten
Leuke artikelen. Ik moet me echt inhouden om niet meer te kopen. Ook nog eens goed bij prijs
VerbeterpuntenWel jammer dat de binnenkant van het boekje een beetje beschadigd is. Er was iets gelost van een ander artikel en dat is in het boekje blijven kleven.. Ik heb het een beetje kunnen oplossen maar je ziet het wel een beetje. Maar het is zo een leuk boekje dat ik het jullie vergeef. Ik geef jullie ook een 9 ondanks het kleine foutje..
Pluspunten
Leuke en mooie accessoires voor mijn zus haar vrijgezellenfeest! Er staat overal duidelijk vermeld welk product het is en wat de inhoud/hoeveelheid is! En een snelle service, top
Pluspunten
Snelle levering en mail bij onduidelijkheden, topservice!
Pluspunten
Snelle levering, kwalitatieve producten en uitgebreid assortiment feestartikelen
Pluspunten
de bestelling was op tijd bij ons
Verbeterpuntende bestelde ballon was op dinsdag reeds leeggelopen
Pluspunten
Snel geleverd. Top producten!
Hoi Iris, Bedankt voor deze super fijne beoordeling. Wij wensen jou veel plezier toe met deze items en hopen jou nog eens terug te zien in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
goeie service en opvolging via mail!
Hi Rosanne, Bedankt voor jouw bericht en review naar aanleiding van jouw bestelling bij Weddingdeco.nl. Fijn terug te mogen lezen dat de geboden service als prettig wordt ervaren. Daar doen wij het uiteindelijk voor. Wij verwachten dat de artikelen een mooie toevoeging zullen mogen zijn aan de trouwdecoratie. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Super leuke producten! snelle levering, meteen de volgende dag in huis
Verbeterpuntenniets
Hallo Edna, Wat fijn te mogen vernemen dat jij jouw partyprikkers spoedig hebt ontvangen en deze naar wens en verwachting zijn. Wij wensen jouw veel plezier toe met de aankoop en misschien tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Mooie producten voor prima prijs snel geleverd!
Beste Ilse, Wat fijn dat jij voor ons de tijd hebt genomen een beoordeling achter te laten. Deze tijd resulteert in een prachtig cijfer, helemaal te gek! wij wensen jou veel plezier toe met de decoratie en wellicht tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snel en accuraat
VerbeterpuntenGeen idee
Hey Koos, Wij willen jou bedanken voor jouw beoordeling en bestelling bij Weddingdeco.nl. Wij hopen van harte dat de reeds door jou ontvangen bedankjes naar wens zijn en deze een mooie toevoeging zullen zijn aan de dag. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Wat een geweldige service! Jullie reageren op de wens van de klant. We hadden een speciale wens ingediend en dit werd meteen gehonoreerd en snel afgehandeld. We zijn super tevreden!!
VerbeterpuntenGeen!
En wij zijn jou heel dankbaar voor deze mooie beoordeling. Wij streven er naar ten allen tijden beste service en kwaliteit te bieden en vinden het super te vernemen dat ook dit zo ervaren wordt. Wij wensen jou/jullie veel plezier toe met de reeds ontvangen artikelen en wellicht tot ziens in een van onze andere shops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Mooie producten, goede en snelle service
Beste Meneer of Mevrouw Leijten, Wij willen jou bedanken voor deze prachtige beoordeling. Altijd fijn te mogen vernemen dat de producten naar wens zijn en jij jouw bestelling in goede orde en spoedig hebt mogen ontvangen. Uiteraard alle plezier toegewenst met de artikelen en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering,goed product!
Hoi Sel, Bedankt voor jouw review en order bij Welovedeco B.V. Fijn te mogen vernemen dat het artikel en de spoedige levering naar wens en verwachting zijn. Wij wensen jou veel plezier toe met het naam bord en hopen jou nog eens terug te zien in een van onze shops. Met vriendelijke groet Karlijn Team Welovedeco
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.