Pluspunten
Snelle levering! Super tevreden over de producten!
VerbeterpuntenDoe zo verder!
Hey Jennifer, Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. Een cijfer waar wij heel trots op kunnen en mogen zijn! Wij wensen jou onwijs veel plezier toe met de reeds ontvangen trouwdecoratie en wensen jou veel succes toe bij de verdere voorbereidingen rondom de grote dag. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering!!!
VerbeterpuntenWij hadden aangegeven dat het cadeau ingepakt zou worden, dat is helaas niet gebeurd.
Beste Annette, Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. Een cadeau geven of krijgen is altijd leuk! Daarom pakken we je bestelling graag feestelijk voor je in. Helaas kunnen we niet alle producten inpakken. Grote producten zoals bijvoorbeeld wobbels, tipi’s, meubels, opbergmanden (niet opvouwbaar), ballenbakken, buggy’s en schommelpaarden zijn bijvoorbeeld uitgesloten van deze gratis service. Neem contact met ons op via 088-0990300 wanneer je twijfelt of je product ingepakt kan worden. Wij wensen jou veel plezier toe met de verschoonmand! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Hi Stefanie, Bedankt voor jouw beoordeling. Een review waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn! Wij willen jou namens het gehele team veel plezier toegewenst met de reeds ontvangen items. Dat deze een mooie toevoeging zullen en mogen zijn aan de feestdecoratie. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle service en prachtige producten
VerbeterpuntenNvt
Hoi Nicky, Wat vinden wij het fijn te lezen dat de spoedige levering en de kwaliteit van de artikelen als prettig wordt ervaren. Wij wensen jou dan ook uiteraard alle plezier toe met de items uit de order en danken jou voor het verstrekken van dit fantastische cijfer. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Super snel goede communicatie
VerbeterpuntenNee
Heel hartelijk dank voor dit prachtige cijfer. Een beoordeling waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn. Wij wensen jou namens het gehele team ontzettend veel plezier toe met de artikelen uit de order. Hopelijk tot ziens in een van onze webshops! Met vriendelijke groet, Karlijn team Welovedeco
Pluspunten
- snelle service - exact zoals op foto
Verbeterpunten- aan de duurdere kant
Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. Een ontzettend fijne review waar wij heel trots op kunnen en mogen zijn! Wij vinden het super te vernemen dat de reeds ontvangen artikelen naar wens en verwachting zijn. Veel plezier toegewenst met de gepersonaliseerde toilettas. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Laagdrempelig persoonlijk contact.
VerbeterpuntenSoms was een artikel niet op voorraad maar kon ik het wel bestellen. Dan kreeg ik achteraf te horen dat het er niet was. Liever zou ik het dan niet kunnen bestellen.
He Maaike! Wat vinden wij het ontzettend leuk te zien dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling voor ons achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Weddingdeco.nl. Wij hopen van harte dat de reeds ontvangen artikelen naar wens en verwachting zijn en dat desondanks het ontbrekende artikel jij de trouwlocatie naar wens kunt aankleden. Wij wensen jou veel plezier toe bij de verdere voorbereidingen rondom de grote dag. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Leuke producten Snelle reacties. Waren iets vergeten te leveren en wed heel snel nageleverd
Verbeterpuntenverzenddoos beter laten afstemmen met grootte van de producten
Hi Nicole! Hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. Een waar wij ontzettend trots op mogen zijn. Wij vinden het fijn te vernemen dat de geboden service naar aanleiding van het ongemak als prettig is ervaren. Wij wensen jou veel plezier toe met de items uit jouw bestelling! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Keurige en snelle aflevering.
VerbeterpuntenNiet een algemeen verbeterpunt, maar had aangegeven om het feestelijk ingepakt te ontvangen, wat helaas niet gebeurd is. (Ws vanwege de grootte van het pakket?)Verder prima service!
Hoi Alice! Bedankt voor deze oh zo fijne beoordeling. Een cijfer waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn. Een cadeau geven of krijgen is altijd leuk! Daarom pakken we je bestelling graag feestelijk voor je in. Helaas kunnen we niet alle producten inpakken. Grote producten zoals bijvoorbeeld wobbels, tipi’s, meubels, opbermanden (niet opvouwbaar), ballenbakken, buggy’s en schommelpaarden zijn uitgesloten van deze gratis service. Neem contact met ons op via 088-0990300 wanneer je twijfelt of je product ingepakt kan worden. Veel plezier toegewenst met het ballenbad en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Beste Es, Wat fijn te zien dat jij naar aanleiding van jouw bestelling bij Weddingdeco.nl de tijd hebt genomen een beoordeling voor ons achter te laten. Een review waar wij jou heel dankbaar voor zijn. Wij wensen jou uiteraard ook alle plezier toe met het reeds ontvangen ringdoosje. Dat dit item een prachtige toevoeging mag zijn aan jullie grote dag! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering en mooie spullen
VerbeterpuntenOnzin dat je persee boven de 10 euro wat moet kopen en dan komen er ook nog verzendkosten bij. Dat is een beetje jammer
Wij vinden het super terug te kunnen lezen dat de zending spoedig en in goede orde door jou is ontvangen. Wij wensen jou dan ook uiteraard veel plezier toe van de reeds ontvangen artikelen en willen jou bedanken voor dit hele fijne cijfer. Wij willen de hipste producten voor een mooie prijs aan jou verkopen. Om dit mogelijk te blijven maken, hanteren wij een minimaal orderbedrag van 10 euro (dit bedrag is na verrekening van een eventuele korting en verzendkosten). Onze logistieke en afhandelingskosten voor bestellingen willen we op deze manier zo min mogelijk laten doorrekenen in de verkoopprijzen van onze producten. Wellicht tot ziens in een van onze webshops! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Ik heb helaas een verroeste doosje gekregen, wat ik heel erg jammer vind terwijl ik er wel 34,95 voor heb betaald plus verzendkosten. Ik heb em niet eens gebruikt gelijk weggooit! Vond het niet eens de moeite waard om em terug op te sturen!
VerbeterpuntenVoortaan geen roestige dingen verkopen aub! Klant betaalt netjes, lever dan ook mooie glaze doosjes!!
Dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling voor ons achter te laten. Wij vinden het zeer spijtig te vernemen dat jij niet tevreden bent over het door jou ontvangen gepersonaliseerde Ringdoosje glas vierkant chique. In gevallen zoals door jou beschreven vragen wij onze klanten altijd contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor jou om problemen op te lossen, opties te bieden en ontevredenheid weg te nemen. Wij hebben naar aanleiding van jouw klacht niets vernomen en schrikken van jouw beoordeling. Graag wil ik jou vragen ons een foto aan te leveren van jouw klacht en deze te mailen naar [email protected] ten samen met het ordernummer. Graag bieden wij jou een oplossing aan. Best regards, Karlijn Welovedeco
Pluspunten
Groot aanbod, heel snelle levering
Super te vernemen dat het ruimte assortiment en de geboden service als prettig wordt ervaren. Wij willen jou uiteraard bedanken voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten en wensen jou veel plezier toe met de reeds ontvangen tafeldecoratie! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering, heel mooie kwaliteit, ruime keuze
Hoi Chrystel, Wat vinden wij het onwijs leuk dat jij de tijd hebt genomen een review te plaatsen naar aanleiding van jouw bestelling en ervaring met een van onze webshops. Het is uiteraard super fijn te vernemen dat de zending spoedig en in goede orde door jou ontvangen is en de artikelen naar wens en verwachting zijn. Veel plezier toegewenst met deze items en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Een 10? Wow! Echt helemaal te gek. Ontzettend bedankt voor het toezeggen van dit fantastische cijfer. Een beoordeling waar wij met ons hele team ontzettend trots op kunnen en mogen zijn! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Vlot verzonden en het glazen object zeer goed ingepakt!
Wij vinden het ontzettend fijn te vernemen dat de zending spoedig en in goede staat door jou in ontvangen. Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt deze beoordeling te plaatsen. Opnieuw een prachtig cijfer waar wij jou in dit geval heel dankbaar voor zijn. Veel plezier toegewenst met de reeds ontvangen bestelling en wellicht tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Producten van goede kwaliteit. Snelle levering.
Wij vinden het super fijn te lezen dat de reeds ontvangen artikelen uit jouw bestelling naar wens en verwachting zijn en dat jij jouw order spoedig in ontvangst hebt kunnen nemen. Wij wensen jou uiteraard alle plezier toe met de artikelen en willen jou bedanken voor dit te gekke cijfer. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Mooie producten, zeer snelle klantenservice. Ik beveel deze website zeer aan.
VerbeterpuntenN.v.t.
Hi Nicole, Wat ontzettend leuk te zien dat jij naar aanleiding van jouw bestelling bij Kidsdeco.nl en beoordeling hebt achtergelaten. Een review waar wij jou heel dankbaar voor zijn. Onwijs veel plezier toegewenst met de artikelen uit de bestelling en hopelijk tot ziens in een van onze shops! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Super snelle levering en goed verpakt!
Wij vinden het heel fijn terug te kunnen lezen dat bestellingen spoedig en in goede orde door onze klanten worden ontvangen, heel fijn! Wij bedanken jou voor het verstrekken van deze zeer prettige beoordeling en wensen jou alle plezier toe met de decoratie. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Duidelijke site en levering
Hoi JH! Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt voor ons een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Weddingdeco.nl Wij wensen jou veel plezier toe met de artikelen uit de order en wensen jou tevens alle succes toe met de verdere voorbereidingen rondom de grote dag. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Foto's komen perfect overeen met de artikelen die je besteld. Super leuk assortiment, goede kwaliteit!
Het is uiteraard altijd fijn te vernemen wanneer artikelen geheel naar wens en verwachting zijn. Heel hartelijk bedankt voor het verstrekken van dit prachtige cijfer. Veel plezier toegewenst met de items uit de Oh Baby collectie. Dat de artikelen een mooie toevoeging zullen en mogen zijn aan de babyshower decoratie. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Een prachtige review waar wij jou voor willen bedanken! Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. Hopelijk tot ziens in een van onze webshops! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering, super leuke producten
Een ontzettend fijne beoordeling waar wij jou voor willen bedanken. Het cijfer betreft een zeer groot compliment. Wij wensen jou namens het hele welovedeco team onwijs veel plezier toe met de reeds ontvangen artikelen. Dat de items een prachtig onderdeel mogen zijn aan de feestdecoratie. Met vriendelijke groet, Karlijn team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie over de levering.
Bedankt voor deze oh zo fijne beoordeling. Een cijfer waar wij jou heel dankbaar voor zijn. Wij wensen jou uiteraard alle plezier toe met het decoratiemateriaal en hopen jou voor toekomstige feestjes nog eens terug te zien in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Mooie producten en veel keuze!
Verbeterpunten/
Een streven om naar toe te leven! Nog meer keuze en gegarandeerd de beste kwaliteit! Wij willen jou bedanken voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. Veel plezier toegewenst met de reeds ontvangen bestelling en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.