Beste Henriëtte, Wij willen jou bedanken voor het verstrekken van dit prachtige cijfer. Een beoordeling waar wij ontzettend trots op mogen zijn en jou dankbaar voor zijn. Wij wensen jou uiteraard veel plezier toe met de door jou reeds ontvangen items. Hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Vlotte afhandeling van de bestelling. Duidelijk overzicht van verzending tot ontvangen.
VerbeterpuntenMinder grote verpakkingen gebruiken. Verpakking aanpassen aan bestelling.
Hartelijk dank voor de tijd welke er genomen is een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Weddingdeco.nl. Wij vinden het heel fijn te vernemen dat de zending spoedig en in goede orde is ontvangen. Wij hopen dat het alternatief op een standaard gastenboek een mooie toevoeging zal en mag zijn aan jouw grote dag. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Jullie geweldige service is helemaal top!! Snel en vlot afgehandeld, echt heel netjes en vriendelijk te woord gestaan..gewoon perfect!
Hoi Lenny! Wat vinden wij het ontzettend fijn te lezen dat jij zo super enthousiast bent over jouw bestelling bij Welovedeco B.V. Wij willen jou bedanken voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling voor ons achter te laten, en wow wat voor een! Veel plezier toegewenst met de reeds door jou ontvangen buisjes. Dat de buisjes een passend onderdeel mogen zijn aan de trouwbedankjes. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Zeer snelle levering!
VerbeterpuntenTip! Zo doorgaan en meer online reclame maken
Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt deze beoordeling voor ons achter te laten. Een prachtig cijfer waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn. Wij wensen jou uiteraard onwijs veel plezier toe met de reeds ontvangen artikelen en dat deze items een mooie toevoeging zullen en mogen zijn aan de feestdecoratie. Ook hopen wij jou uiteraard in de toekomst nog eens terug te zien in een van onze webshops! Met vriendelijke groet, Karlijn Team welovedeco
Een prachtige beoordeling waar wij jou onwijs dankbaar voor zijn. Wij wensen jou namens het gehele Welovedeco team heel veel plezier toe met de reeds door jou ontvangen artikelen. Wij vertrouwen er op dat deze de items een mooie toevoeging zullen zijn aan de feestdecoratie. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle, nette levering. Makkelijke website
Verbeterpunten-
Hi Femke! Wat ontzettend fijn te zien dat jij een beoordeling hebt achtergelaten. Wij wensen jou heel veel plezier toe met de door jou ontvangen tafeldecoratie. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Prima service, snell levering, correcte betaling
Beste Katia, Bedankt voor het plaatsen van deze hele fijne beoordeling. Een cijfer waar wij ontzettend trots op kunnen en mogen zijn. Veel plezier toegewenst met de door jou ontvangen items en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team welovedeco
Pluspunten
Ik heb mijn pakket ontvangen, ik vind het echt prachtig. Ik heb ze vorig week besteld nog steeds hangen ze heel mooi.
Verbeterpunten—
Wat een leuke beoordeling om te mogen ontvangen. Het is uiteraard altijd fijn te vernemen dat artikelen geheel naar wens en verwachting zijn! Wij wensen jou blijvend plezier toe van de reeds door jou ontvangen items en hopen jou in de toekomst nog eens terug te zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Heel snel geleverd.
Een 10? wow! Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. Wij vinden het ontzettend fijn te vernemen dat jij jouw bestelling spoedig hebt ontvangen en jij nu kunt gaan genieten van de artikelen uit jouw bestelling. Wij wensen jou veel plezier en succes toe met de verdere voorbereidingen rondom de grote dag. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
VerbeterpuntenWe hebben gebruik gemaakt van de inpak service, alleen bij beide keren dat het cadeau werd uitgepakt bij vrienden waren de boekensteunen beschadigd/ vies. Zichtbare vlekken, lijmresten en schimmelplekjes leken we te zien. Zo zet je ze niet graag op een kinderkamer. Bij de eerste keer hebben we We Love Deco op de hoogte gebracht per mail en een reactie ontvangen dat er een nieuwe versie boekensteunen van Belle en Saas zou worden verstuurd, deze werden dan extra gecontroleerd.. Alleen nu bij de tweede keer zagen ze er hetzelfde uit. Onze vrienden wilden ze nu houden en zelf kijken wat ze (een handige opa) eraan kunnen veranderen/verbeteren.
Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. Wij vinden het zeer spijtig via deze weg te moeten vernemen dat de nalevering welke door mijn collega is verzorgd tevens niet aan de kwaliteitseisen voldoet, waarvoor excuses. Het is uiteraard nooit onze bedoeling geweest beschadigde artikelen uit te leveren. Wij zullen de schade voorleggen aan ons magazijn team om gelijke voorvallen in de toekomst te kunnen voorkomen. Uiteraard bestaat er altijd nog de mogelijkheid de reeds opnieuw ontvangen items kosteloos te retourneren via onze retourvoorwaarden zoals vermeld staat op de webshop. Mochten er nog vragen zijn laat het ons gerust weten! Met vriendelijke groet, Karlijn Team welovedeco
Pluspunten
Snelle en juiste levering goed verpakt.
Hoi Hanny, Wij vinden het heel leuk te lezen dat jij een beoordeling voor ons hebt achtergelaten. Een beoordeling waar wij jou onwijs dankbaar voor zijn. Wij wensen jou veel plezier toe met het hart frame gastenboek. Dat dit alternatieve gastenboek een mooie toevoeging mag zijn op de grote dag. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Onwijs gave collecties, snelle levering en de mogelijkheid om achteraf te betalen vind ik ook altijd erg handig!
Hey K, Wij vinden het ten eerste onwijs gaaf te vernemen dat de geboden collecties en service als prettig is ervaren, waarvoor dank! Wij wensen jou dan ook uiteraard heel veel plezier toe met de reeds ontvangen artikelen. Dat de topper en de decoratie een mooie toevoeging zal zijn aan de speciale dag! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering, producten zijn altijd in orde en zoals op de site afgebeeld.
Beste Lieze! Wat vinden wij het ontzettend fijn dat jij naar aanleiding van jouw bestelling bij Weddingdeco.nl een beoordeling hebt achtergelaten. Wij willen jou bedanken voor het verstrekken van dit prachtige cijfer. Wij hopen van harte dat de reeds door jou ontvangen items een mooie toevoeging zullen zijn aan de trouwdecoratie! Met vriendelijke groet, Karlijn Team welovedeco
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering.
Hi Lex! Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling voor ons achter te laten. En jeetje, wat voor een, topper! Wij vinden het heel fijn te vernemen dat de kwaliteit van de ballonnen naar wens en verwachting is geweest! Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle service! Vlotte opvolging!
Een fantastische beoordeling waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn. Wij wensen jou namens het gehele Welovedeco team veel plezier toe met de reeds ontvangen feestdecoratie en hopen jou wellicht in de toekomst nog eens terug te zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering Mooie grote ballonnen Hele fijne klachtenafhandeling
Verbeterpuntengeen
Wij streven er naar ten allen tijden beste service en kwaliteit te verlenen en vinden het ontzettend fijn te vernemen dat ij jouw zending spoedig en in goede orde hebt mogen ontvangen en dat het contact met onze klantenservice als prettig is ervaren. Wij wensen jou veel plezier toe met de mega ballonnen. Dat de ballonnen een mooie toevoeging zullen zijn aan de feestdecoratie. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Netjes ingepakt en op tijd gekeverd
Een 10? Wow, helemaal te gek! Bedankt voor het verstrekken van dit prachtige cijfer. Een beoordeling waar wij onwijs trots op zijn! Wij wensen jou veel plezier toe met het reeds ontvangen houten speelgoed en wellicht tot ziens in een van onze webshops! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Mooie kinderversiering en snel geleverd
Super te vernemen dat de bestelling spoedig en in goede orde door jou ontvangen is. Wij wensen jou veel plezier toe met de reeds ontvangen decoratie en willen jou dan ook bedanken voor jouw bestelling en beoordeling bij Partydeco.nl. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Correcte en stipte levering
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn redelijk duur
Een goedemiddag! Bedankt voor de tijd welke er genomen is een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Welovedeco B.V. Wij bieden de tegemoetkoming bestellingen met een waarde boven €50 kosteloos te verzenden voor zowel afleveradressen te Nederland en België! Orders met een waarde onder de €50 worden standaard pakketpost kosten voor aangerekend. Deze kosten staan vastgesteld door desbetreffende dienstverlener. Uiteraard hopen wij dat de reeds door jou ontvangen decoratie naar wens en verwachting is. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Beste Nancy! Bedankt voor deze fijne beoordeling. Veel plezier toegewenst met de reeds door jou ontvangen artikelen en hopelijk tot weerziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Artikelen zijn aangekomen op de geplande dag. Alles zag er heel mooi uit. De gepersonaliseerde taartprikkers zien er top uit! Ook voor de klantendienst nog een dikke pluim! Ik was nl. een artikel vergeten te bestellen. Jammer genoeg was het niet mogelijk om dit bij mijn reeds geplaatste bestelling te voegen maar ik kreeg wel een kortingscode aangeboden zodat de verzendingskosten zouden wegvallen. Ik heb er dan geen gebruik van gemaakt ik het een beetje knullig vond om voor 2 doosjes houten bestek ( wat ik overigens wou om als iets milieuvriendelijker alternatief voor plastic bestek) heel de logistiek op gang te brengen. Maar het zeker een mooie geste. Als ik nog eens een feestje organiseer, bestel ik zeker opnieuw bij jullie!
Hoi Suryani, Bedankt voor jouw zeer uitgebreide beoordeling. Wij vinden het uiteraard heel fijn te vernemen dat het contact met onze klantenservice en de geboden service als prettig is ervaren. Daarnaast zijn wij blij te vernemen dat wij blijvende interesse bij jouw gewekt hebben en jou voor toekomstige feestjes terug kunnen verwachten bij ons in de shop! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Super snelle levering!
VerbeterpuntenMinder verzendkosten
Hoi Lonneke, Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Weddingdeco.nl. Wij bieden de tegemoetkoming bestellingen met een waarde boven €50 kosteloos te verzenden voor zowel afleveradressen te Nederland en België! Orders met een waarde onder de €50 worden standaard pakketpost kosten voor aangerekend. Deze kosten staan vastgesteld door desbetreffende dienstverlener. Uiteraard hopen wij dat de reeds door jou ontvangen taarttopper, de kaarsjes en het snoepgoed naar wens en verwachting is. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Super vriendelijk en goed servies !
Hi Klaudia! Het is uiteraard altijd heel fijn te vernemen dat het contact met onze klantenservice als prettig is ervaren. Wij willen jou namens het gehele team veel plezier toewensen met de reeds ontvangen items. Veel decoratie plezier! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Levering perfect
He hallo Lian! Wat fijn dat jij naar aanleiding van jouw bestelling bij Welovedeco een beoordeling hebt achtergelaten. En wow, wat voor een! Wij wensen jou veel plezier toe met de artikelen uit de bestelling en hopen jou uiteraard nog eens terug te mogen ontvangen in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Mooie producten. Retourservice is perfect!
Beste Babs! Mogen wij jou bedanken voor het verstrekken van dit prachtige cijfer. Een beoordeling waar wij mega trots op zijn! Wij verwachten dat het reeds door jou ontvangen haar sieraad een prachtige toevoeging zal en mag zijn aan de trouwlook! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.