Pluspunten
Zeer snelle levering
Een fantastisch cijfer waar wij ontzettend blij van worden! Wij willen jou namens het gehele Welovedeco team bedanken voor het verstrekken van dit te gekke cijfer. Wij hopen van harte dat de kaartjes volledig naar wens en verwachting zijn en tevens een prachtige toevoeging zullen zijn aan de tafelschikking. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snel en qualiteit
VerbeterpuntenGeen
Beste Edmée, Wat leuk dat jij eventjes de tijd hebt genomen een review te plaatsen. Een beoordeling waar wij jou uiteraard heel dankbaar voor zijn. Wij wensen jou veel plezier toe met de reeds door jou ontvangen items! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering, leuk aanbod
Een prachtig cijfer waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn! Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt deze beoordeling te plaatsen. Wij wensen jou uiteraard veel plezier toe van de reeds ontvangen decoratieve items en hopen jou wellicht in de toekomst nog eens terug te zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten.
Hoi Anne, Wij vinden het fijn te lezen dat de order spoedig en in goede orde door jou ontvangen is. Wij willen jou dan ook bedanken voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling voor ons achter te laten. Wij wensen jou veel plezier met jouw aankoop en hopen jou in de toekomst nog eens terug te zien in een van onze shops! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle reactie, kon snel m'n artikel ophalen!
Hey Carola, Graag willen wij jou bedanken voor het verstrekken van deze fantastische beoordeling. Wij hopen dat het reeds door jou ontvangen kleed geheel naar wens en verwachting is en een mooie toevoeging is aan de decoratie. Hopelijk tot ziens in een van onze webshops! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Zonder problemen werd een artikel met glasschade door transport, gratis vervangen en zonder verzendkosten. Top!
Hi Han! Wat ontzettend fijn te zien dat jij naar aanleiding van jouw bestelling bij Weddingdeco een beoordeling hebt achtergelaten. Wij vinden het super te lezen dat de geboden service naar aanleiding van de gebroken zending als prettig is ervaren. Wij wensen jou uiteraard heel veel plezier toe met het hart frame gastenboek! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle service Alles was in perfecte staar
Beste Imane! Wat ontzettend leuk te zien dat jij een beoordeling hebt achtergelaten. Een prachtig cijfer waar wij ontzettend trots op kunnen en mogen zijn. Wij wensen jou namens het gehele Welovedeco team veel plezier toe van de reeds door jou ontvangen feestdecoratie en hopen jou in de toekomst nog eens terug te zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Mooie materialen
VerbeterpuntenMijn bestelling was niet compleet en moest er nog achteraan gestuurd worden.
Beste Aline, Bedankt voor het verstrekken van jouw beoordeling naar aanleiding van jouw bestelling bij Welovedeco B.V. Het betreft een spijtige situatie dat er tijdens het verwerken van de bestelling een artikel vergeten is toe te voegen aan het pakket. Dit had uiteraard niet mogen gebeuren, waarvoor opnieuw excuses. Gelukkig hebben wij het ontbreken van spoedig kunnen verhelpen en is het ontbrekende item toegestuurd naar het bij ons bekende afleveradres. Wij hopen dat jij de nalevering met hierin het ontbrekende artikel spoedig en in goede orde hebt mogen ontvangen. Veel plezier toegewenst met de artikelen uit de bestelling. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering en een super website de babyshower was daardoor fantastisch
VerbeterpuntenNee geen verbeter punten ☺️
Hey Franciska, Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. En he hallo, wat voor een, wauw! Wij hopen van harte dat de reeds door jou ontvangen ballonnen en slingers naar wens en verwachting zijn en een mooie toevoeging zullen zijn aan de feestdecoratie! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Beste klant, Wat vinden wij het ontzettend fijn een prachtige beoordeling zoals gegeven te mogen ontvangen. Wij bedanken jou namens het gehele team ontzettend voor het verstrekken van dit te gekke cijfer. Hopelijk zien wij jou nog eens terug in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Erg snelle levering en reageren snel op de mail
Verbeterpunten0
Hoi Ellen! Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Kidsdeco.nl. Wij vinden het uiteraard fijn te vernemen dat de geboden service naar aanleiding van het ontbrekende materiaal als prettig is ervaren. Wij wensen jou veel plezier toe met de standaard en wellicht tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering! Top!
Een 10? Wauw helemaal te gek! Uiteraard willen wij jou bedanken voor het verstrekken van deze te gekke beoordeling. Een prachtig cijfer waar wij ontzettend trots op zijn! Wij wensen jou veel plezier toe met de tafelnummers. Dat deze items een mooie toevoeging zullen en mogen zijn aan de tafelschikking op de grote dag. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Precies wat ik besteld had, een dag later geleverd! Prima kwaliteit, heel tevreden!
Het is uiteraard altijd heel fijn te vernemen dat een order spoedig en in goede orde is ontvangen! Wij willen jou bedanken voor het verstrekken van dit prachtige cijfer. Een beoordeling waar wij ontzettend trots op kunnen en mogen zijn. Wij wensen jou veel plezier toe met de reeds ontvangen artikelen en hopelijk zien wij jou ooit nog eens terug in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Heel tevreden!! Vlugge levering!!
Wij vinden het ontzettend fijn te lezen dat jij heel tevreden bent naar aanleiding van jouw bestelling bij Partydeco.nl. Wij hopen dat de reeds ontvangen artikelen een mooie toevoeging zullen en mogen zijn aan het unicorn thema feest! Hopelijk hebben wij blijvende interesse gewekt en mogen wij jou voor het volgende feestje terug zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Beste Sandra! Wij willen jou bedanken voor de tijd welke jij genomen hebt dit te gekke cijfer achter te laten! Helemaal te gek! Wij wensen jou namens het gehele Welovedeco team veel plezier toe met de reeds ontvangen items. Wellicht tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Eerder afgeleverd dan verwacht. Blij met het eindresultaat!
Verbeterpunten-
Hoi Claudia! Bedankt voor het verstrekken van dit te gekke cijfer! Een beoordeling waar wij ontzettend trots op mogen zijn. Wij hopen van harte dat de reeds door jou ontvangen kledinghangers geheel naar wens en verwachting zijn! Wij hopen jou in de toekomst nog eens terug te mogen zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Overzichtelijke website met een vrolijke layout. Snelle levering en prima producten die ook zijn zoals afgebeeld.
Hey Ashley, Wat onwijs leuk te zien dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Weddingdeco.nl. Wij vinden het uiteraard heel fijn te lezen dat de webshop als vrolijk en overzichtelijk wordt ervaren, helemaal top! Wij wensen jou veel plezier toe met de reeds ontvangen items en verwachten dat deze artikelen een mooie toevoeging zullen zijn aan de feestdecoratie. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt. Mooie deco
VerbeterpuntenNvt
Hoi Rachel! Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. En wauw, wat voor een! Wij hopen van harte dat de reeds door jou ontvangen folieballonnen naar wens en verwachting zijn geweest! Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering correcte levering
Hi Christina, Heel hartelijk dank voor jouw beoordeling. Wat een ontzettend mooi cijfer om te mogen ontvangen. En wat onwijs fijn te vernemen dat de zending spoedig en in goede orde door jou ontvangen is. Wij wensen jou veel plezier toe met de artikelen uit de jouw order en hopelijk zien wij jou nog eens terug in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
wij willen jou bedanken voor het verstrekken van dit prachtige cijfer! Een beoordeling waar wij ontzettend trots op kunnen en mogen zijn. Wij hopen van harte dat de reeds ontvangen items naar wens en verwachting zijn en een leuke toevoeging zullen zijn aan de feestdecoratie. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Heeel blij met de snelle levering! De helft van m’n trouwfeest is gevuld door jullie deco! Zeer blij dat ik zo’n website gevonden heb :) de gepersonaliseerde producten maken het toch net dat ietsje specialer!
VerbeterpuntenHeb ik niet!
Beste Hannah en Andy! Wat een ontzettend fijne beoordeling om te mogen ontvangen naar aanleiding van jullie bestelling bij Weddingdeco.nl. Wij vinden het super te vernemen dat de jij alles hebt kunnen vinden in onze webshop om jullie speciale dag compleet te maken. Wij wensen jullie heel veel plezier toe met alle decoratie en tevens succes met alle verdere voorbereidingen rondom jullie grote dag. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Een fantastische beoordeling waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn! Wij wensen jou onwijs veel plezier toe met de reeds ontvangen artikelen en hopen jou wellicht in de toekomst nog eens terug te mogen ontvangen in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Ben zo ontzettend blij met mijn gepersonaliseerde kinderkledinghanger. Kan niet wachten dit prachtige cadeau aan de newly parents te geven!
Wat een ontzettend fijne beoordeling om te mogen ontvangen, waarvoor heel hartelijk dank! Wij wensen jou namens het gehele welovedeco team onwijs veel plezier toe bij het weggeven van dit te gekke cadeau! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle Leering
VerbeterpuntenEerlijk zijn over je retour policy. ga niet adverteren met gratis retour als je er voor gaat chargen omdat het bedrag jullie te laag is! Onetisch bedrijf
Beste Laura, Zoals vermeld staat in onze retourvoorwaarden in de webshop krijg je, wanneer de retour voldoet aan de voorwaarden, de aankoopwaarde van het product(en) geretourneerd. Mocht je door de retour onder het gratis verzendbedrag uitkomen, dan worden de verzendkosten in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag. Zoals wij kunnen zien zijn niet alle producten uit deze order geretourneerd, waardoor de nieuw waarde van de order onder de €50 komt. Wij bieden de mogelijkheid artikelen welke niet naar wens en verwachting zijn kosteloos te retourneren via een PostNL servicepunt bij jou in de buurt. In dit geval zijn de kosten voor het retourneren van de zending voor onze rekening. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Mooie producten van goede kwaliteit.
VerbeterpuntenIk had graag een e-mail ontvangen wanneer de producten daadwerkelijk verzonden waren.
Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Kidsdeco.nl. Wij vinden het fijn te vernemen dat de kwaliteit van de producten naar wens en verwachting zijn. Na verzending van de order ontvang jij per email op het doorgegeven mailadres een verzendbevestiging en track & trace link. Soms komt het voor dat deze email zich verstopt in de spam of ongewenste mailbox. Zoals wij kunnen zien is deze toegezonden en staat deze waarschijnlijk verstopt in een van boven genoemde boxen. Wij wensen jou veel plezier toe met de toilettassen! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.