Een 10? Wauw, fantastisch! Wij willen jou heel hartelijk danken voor het verstrekken van dit prachtige cijfer. Veel plezier toegewenst met de artikelen uit de bestelling en hopelijk tot ziens in een van onze webshops! Met vriendelijke groet Team Welovedeco
Pluspunten
Milieubewust!
VerbeterpuntenGeen
Beste Angeline! Wat onwijs leuk en fijn dat jij een beoordeling hebt achtergelaten! Een te gek cijfer waar wij uiteraard onwijs trots op mogen zijn en jou dan ook dankbaar voor zijn. wij wensen jou veel plezier toe met de reeds ontvangen ballonnen. Dat deze ballonnen een mooie toevoeging zullen en mogen zijn aan de feestdecoratie. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Een fantastisch cijfer waar wij ontzettend trots op mogen zijn! Wij willen jou bedanken voor het verstrekken van deze te gekke beoordeling. Veel plezier toegewenst met jouw bestelling en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
VerbeterpuntenBetere kwaliteit producten aanbieden volgende keer !
Beste Shreena, bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Wij vinden het vervelend te vernemen dat jij niet tevreden bent over de artikelen uit jouw bestelling. Echter zijn wij niet bekend met jou klacht en willen jou graag vragen hierover contact met ons op te nemen. Dit aangezien wij streven er naar ten allen tijden beste kwaliteit te leveren en graag vernemen over welke artikelen er ontevredenheid is ontstaan. Graag willen wij jou vragen ons te mailen op [email protected] ten samen met het ordernummer van de bestelling. Aan de hand van deze bieden wij jou uiteraard een passende oplossing aan! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Heel hartelijk bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling in een van onze webshops. Wij willen jou namens het Welovedeco team veel plezier toewensen met de ontvangen artikelen en hopen jou wellicht in de toekomst nog eens terug te zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Om 19uur een bestelling geplaats, de volgende morgen al ontvangen(in Belgie)! Supertevreden!
VerbeterpuntenGeen
Beste Zejnep! Wat ontzettend leuk te vernemen dat jij een beoordeling hebt achtergelaten. Een jeetje, wauw wat voor een! Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen artikelen een mooie toevoeging mogen en zullen zijn aan de feestdecoratie! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Hi Melissa! Wat ontzettend leuk te zien dat jij naar aanleiding van jouw bestelling bij Welovedeco een beoordeling hebt achtergelaten! Wij wensen jou heel veel plezier toe met artikelen uit jouw bestelling. Dat de reeds ontvangen decoratie een leuke toevoeging mag zijn aan de feestversiering! Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Een 10? Wauw, wat een geweldig cijfer, helemaal te gek! Bedankt voor het verstrekken van deze fijne beoordeling. Wij wensen jou namens het gehele Welovedeco team veel plezier toe met de reeds ontvangen items. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Prachtige versieringen en snelle levering, heel fijn!
VerbeterpuntenDe linten zijn wanneer ik ze wil bestellen steeds uitverkocht. Ik wacht er dan express een hele week op. Dat vind ik wel jammer.
Een ontzettend leuke beoordeling om te mogen ontvangen, waarvoor dank! Onze afdeling inkoop doet hun uiterste best de voorraad zo voorradig mogelijk te houden. Echter zijn ook wij als webshop zijnde hierin afhankelijk van veel verschillende leveranciers en lukt het soms niet alle artikelen tijdig opnieuw te bestellen! Het is spijtig te vernemen dat een gewenst artikel nu niet op voorraad blijkt te zijn. Onze voorraad is 24 uur per dag in beweging. Soms komt het voor dat artikelen welke gewenst zijn niet op voorraad zijn. Mochten hier nog vragen over zijn vernemen wij deze uiteraard graag! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Super snelle levering en goed product ik ben er blij mee en hoop dat hij straks mooi ligt bij onze bruiloft
Hoi Yvonne! Bedankt voor deze super fijne beoordeling. Wat ontzettend fijn te vernemen dat de zending spoedig en in goede orde door jou ontvangen is. Wij wensen jou veel plezier toe met het reeds ontvangen item en tevens veel succes met de verdere voorbereidingen rondom de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering, niet te duur, breed assortiment
Wat ontzettend fijn te vernemen dat de bestelling spoedig en in goede orde is ontvangen. Wij willen jou bedanken voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen! Veel plezier toegewenst met de artikelen uit de bestelling en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Hoi Lyzaira, bedankt voor jouw beoordeling. Een ontzettend fijne review om te mogen ontvangen! Wij wensen jou onwijs veel plezier toe met het reeds ontvangen decoratie materiaal en hopen jou in de toekomst nog eens terug te zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Leuke site!! Heel veel leuke dingen voor je bruiloft,ik heb er al regelmatig wat gekocht afgelopen maanden. Als ik iets wilde hebben en ik keek op de site,dan hadden ze het wel. Snelle service,netjes verpakt,goede kwaliteit
Verbeterpuntennvt
Beste Louise, Wat fijn te lezen dat onze webshop een onderdeel mag zijn van de voorbereidingen rondom jouw/jullie grote dag. Ontzettend leuk te lezen dat veel van de gewenste artikelen in ons assortiment zijn terug gevonden. Wij willen jou bedanken voor jouw blijvende interesse in Weddingdeco en voor dit te gekke cijfer. Een beoordeling waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn. Heel veel plezier toegewenst met de reeds ontvangen item en succes met de verdere voorbereidingen rondom de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
goede website, gemakkelijk te vinden en te doorzoeken
Hoi Karine, Wij vinden het heel leuk te zien dat jij een beoordeling hebt achtergelaten naar aanleiding van jouw bestelling bij Partydeco.nl. Bedankt voor het verstrekken van dit mooie cijfer. Een cijfer waar wij met ons gehele team ontzettend trots op mogen zijn. Wij hopen van harte dat de reeds ontvangen items naar wens en verwachting zijn en een leuke feestelijke toevoeging zullen zijn aan de babyshower decoratie. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering, product voldoet aan de verwachtingen
Hey Marieke! Wat onwijs leuk te zien dat jij een beoordeling hebt achtergelaten. Bedankt voor dit te gekke cijfer! Wij wensen jou veel plezier toe met het reeds ontvangen gastenboek en vertrouwen er op dat dit boek een prachtig onderdeel en herinnering zal zijn aan de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Een 10, jeetje! Wij zijn jou ontzettend dankbaar voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. En wauw, wat voor een. Wij willen jou heel veel plezier toewensen met de ontvangen items en hopen jou ooit nog eens terug te zien in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Producten zoals de site laat zien, ziet er mooi uit! De bestelling was prima op tijd binnen.
VerbeterpuntenGeen.
Hoi Merel! Bedankt voor het verstrekken van dit prachtige cijfer. Helemaal te gek! Het is als webshop altijd fijn te vernemen dat producten volledig volgens wens en verwachting zijn en jij jouw bestelling spoedig en in goede orde hebt mogen ontvangen. Wij wensen jou namens het gehele Welovedeco team veel plezier toe met de reeds ontvangen artikelen en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Een fantastisch cijfer waar wij jou uiteraard ontzettend dankbaar voor zijn. Wij hopen van harte dat de reeds door jou ontvangen item naar wens en verwachting zijn en een fijne en leuke toevoeging mogen zijn aan de feestdecoratie. Hopelijk mogen wij jou in de toekomst nog eens terug zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering en leuke spullen
VerbeterpuntenX
Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Weddingdeco.nl. Wij hopen van harte dat de reeds door jou ontvangen toilettassen naar wens en verwachting zijn en wensen jou hier veel plezier van toe. Wellicht tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Het contact en de klantvriendelijkheid. Ik kreeg een kapotte armband. Hierover heb ik meteen een e-mail gestuurd en nog dezelfde dag hebben ze mij een nieuwe toegezonden.
VerbeterpuntenIk kreeg een kapotte armband. Het was overduidelijk dat deze al kapot opgestuurd was. Dus een tip, check je producten goed, voordat je ze opstuurt.
Beste Mirjam, bedankt voor het verstekken van dit fijne cijfer. Wij vinden het uiteraard super te vernemen dat de geboden service naar aanleiding van het mankement als prettig is ervaren. Wij hopen van harte dat het nieuwe exemplaar in goede staat is ontvangen en deze een prachtig onderdeel zal zijn aan jouw trouw accessoires! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle service en helemaal blij met men pakketje!
Hey Stefanie! Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. En wat ontzettend fijn te lezen dat jij blij bent met de reeds ontvangen bestelling. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
mooie spullen overzichtelijke website snel geleverd goede prijs
Hi Roos! Wat ontzettend leuk te zien dat jij naar aanleiding van jouw order bij Partydeco.nl een beoordeling hebt achter gelaten. Een fantastisch cijfer waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn. Wij wensen jou veel plezier toe met de artikelen en wellicht tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Een 10? Wauw, helemaal te gek. Bedankt voor het verstrekken van dit prachtige cijfer. Daar zijn wij ontzettend blij mee. Wij willen jou namens het gehele Welovedeco team veel plezier toe met de reeds ontvangen order en hopen jou wellicht in de toekomst nog eens terug te zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Zeer snelle levering en alles was correct! De partypoppers zijn ook groter dan op de afbeelding zeer tof
VerbeterpuntenGeen
Hoi Burcu, bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten! Ontzettend fijn te vernemen dat de zending spoedig en in goede orde door jou is ontvangen! Wij wensen jou heel veel plezier toe met de reeds ontvangen items. Dat deze artikelen een leuke toevoeging zullen en mogen zijn aan de feestdecoratie! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Wat een fantastische beoordeling om te mogen ontvangen, waarvoor heel hartelijk dank! Wij zijn ontzettend trots op deze prachtige review. Wij wensen jou namens het gehele Welovedeco team veel plezier toe met de reeds ontvangen artikelen en hopen jou wellicht in de toekomst nog eens terug te mogen ontvangen in een van onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.