Pluspunten
Hele snelle levering en grote keuze
Verbeterpuntenhelium tank 30 balons hiervan kan je maar 10-12balons opblazen heel teleur stellend
Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling in een van onze webshops. Fijn te vernemen dat jij jouw zending spoedig hebt ontvangen. Zoals duidelijk wordt vermeld op de doos van de tank en op de productpagina van de heliumtank 30, kun je met deze tank +/- 15 ballonnen vullen met een afmeting van 30cm (standaard maat latex ballonnen). Naar verwachting heb jij met deze tank rond het gewenste aantal ballonnen kunnen vullen zoals vermeld: https://www.partydeco.nl/helium-tank-30/ Wij beschrijven onze productteksten zo uitgebreid mogelijk, dit om teleurstelling over een product te voorkomen. Met vriendelijke groet, Team welovedecp
Pluspunten
Wat een leuke dingen allemaal! Snelle verzending, top gecommuniceerd wat er stap voor stap gebeurt. En absoluut niet duur!
VerbeterpuntenGeen
Beste Carina! Wat een onwijs leuke beoordeling om te mogen ontvangen. Wij vinden het altijd super leuk te vernemen dat een ervaring met onze webshop als prettig wordt ervaren! Wij wensen jou uiteraard heel veel plezier toe met de door jou ontvangen items. Hopelijk tot ziens in een van onze andere webshops. Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
Zeer snelle levering
Beste A! Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. Een beoordeling waar wij ontzettend dankbaar voor zijn. Wij wensen jou veel plezier toe met het door jou ontvangen lifestyle materiaal. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Super mooi assortiment!
VerbeterpuntenAbsoluut niet van toepassing
Wat een ontzettend mooie beoordeling om te mogen ontvangen, waarvoor heel hartelijk dank. Wij wensen jou namens het gehele team veel plezier toe met de door jou ontvangen cadeaus. Dat jouw schoonmoeder en vader verrast zullen en mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
Ontzettend goede service !! Heel tevreden over de producten.
Beste Debbie, hartelijk dank voor jouw beoordeling. Een fantastisch cijfer waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn. Wij vinden het heel fijn te vernemen dat de service en kwaliteit van de producten als prettig wordt ervaren. Wij wensen jou veel plezier toe met de door jou ontvangen feestdecoratie en hopen jou wellicht in de toekomst nog eens terug te mogen ontvangen in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
Vrolijke aparte spullen.
Verbeterpuntengeen
Beste Yvonne, hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Wij wensen jou en jouw kleinzoon veel plezier toe met de slinger. Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
Heel tevreden
VerbeterpuntenGeen
Hoi Hieke! Wat fijn te lezen dat jij heel tevreden bent. Niets mooier dan te vernemen dat jij tevreden bent over jouw bestelling bij Welovedeco. Wij willen jou bedanken voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. Wij wensen jou veel plezier toe met de artikelen uit de bestelling. Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
Top service! Mooie producten gekocht. Een van de producten was kapot geleverd. De dag erna werd al een nieuw product geleverd. Hartstikke goed!
Hi Kelly! Bedankt voor het verstrekken van dit te gekke cijfer! Een cijfer waar wij jou met ons hele team ontzettend dankbaar voor zijn. Super te vernemen dat geboden service naar aanleiding van het opgelopen ongemak als prettig is ervaren. Wij wensen jou veel plezier toe met de artikelen uit de bestelling. Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
Fantastische originele keuze in artikels, stippe levering, perfect verpakt !
Beste Daphné, dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. Wij vinden het super fijn te vernemen dat het originele en uitgebreide assortiment als prettig wordt ervaren. Wij wensen jou veel plezier toe met de artikelen uit de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Een 9? Wauw, helemaal te gek! Hartelijk dank voor deze fijne review! Wij wensen jou namens het gehele Welovedeco team veel plezier toe met de door jou ontvangen artikelen en hopen wij jou wellicht in de toekomst nog eens terug te zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
bestelling op tijd en mooie ballonnen en lint
Verbeterpuntenminder verzend kosten
Bedankt voor jouw beoordeling. Een beoordeling waar wij ontzettend trots op mogen zijn. Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen ballonnen en het ballonlint een mooie toevoeging zijn geweest aan de feestdecoratie. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Netjes op tijd binnen, goede producten
Het is uiteraard altijd super fijn te vernemen dat de zending spoedig en in goede orde is ontvangen. Wij willen jou bedanken voor de tijd welke jij genomen hebt naar aanleiding van jouw bestelling een beoordeling hebt achtergelaten. Wij wensen jou veel plezier toe met de confetti kanonnen! En nu zijn ook wij uiteraard ontzettend benieuwd, is het een jongen of een meisje!? Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
Very fast and effecient communication even with last minute changes .
Dear Jerrie! Thank you for providing this wonderful review. A figure that we can be extremely proud of. We wish you a lot of fun with the items from your order. Hopefully we will see you again in one of our webshops in the future. With best regards, Team Welovedeco
Pluspunten
Super snelle levering en prachtige decoratie!
Hey Cindy! Bedankt voor het verstrekken van dit te gekke cijfer! Een beoordeling waar wij ontzettend trots op mogen zijn en jou dan ook uiteraard dankbaar voor zijn. Wij hopen dat de door jou ontvangen decoratie naar wens en verwachting is en de items een mooi en leuke toevoeging zullen zijn aan de feestdecoratie. Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
Duidelijk, overzichtelijk en voldoende keus
Het is altijd fijn te vernemen dat onze webshop als overzichtelijk wordt ervaren! Wij willen jou bedanken voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. Wij wensen jou uiteraard veel plezier toe met het door jou ontvangen decoratiemateriaal. Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Hoi Anne! Wat ontzettend leuk te zien dat jij naar aanleiding van jouw bestelling bij Partydeco.nl een review hebt achtergelaten. Een jeetje, wat voor een! Hartelijk bedankt voor dit fantastische cijfer. Een cijfer waar wij trots op mogen zijn. Veel plezier toegewenst met de topper. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Een 10? Wauw, helemaal te gek! Hartelijk dank voor het verstrekken van dit prachtige cijfer. Wij wensen jou namens het gehele welovedeco team ontzettend veel plezier toe met de artikelen uit jouw bestelling. Hopelijk tot ziens in een van onze andere webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Zeer en zeer toegankelijk, makkelijk via whatsapp contact te leggen, top service, gratis ingepakt met een met de hand geschreven boodschap, kortom een voorbeeld voor ieder bedrijf!!!!
Verbeterpunten0
Beste Simin, wat fijn dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling achter te laten. Een prettige beoordeling om te mogen ontvangen. Het is uiteraard altijd fijn te vernemen wanneer het contact met een webshop als toegankelijk en prettig wordt ervaren. Echter zijn wij zelf niet bereikbaar via whatsapp! Wel wensen wij jou veel plezier toe met de items uit jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Heel groot assortiment, mooie spullen, netjes aangeleverd, en heel snel in huis.
Hey Annemiek, Heel hartelijk dank voor dit te gekke cijfer. Een beoordeling waar wij trots op mogen zijn. Wij wensen jou heel veel plezier toe met de door jou ontvangen artikelen en hopen jou in de toekomst nog eens terug te zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
heel behulpzaam! voor mijn bestelling heb ik via de mail contact gehad met een aantal vragen. snelle reactie en goed geholpen :)
Hi Tasha, wat onwijs leuk dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling. Bedankt voor het verstrekken van dit prachtige cijfer. Tevens super fijn te vernemen dat het contact met onze klantenservice als prettig is ervaren. Wij wensen jou uiteraard veel plezier toe met de poster. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Altijd netjes ingepakt en goed op tijd afgehandeld en bezorgd
Een te gekke beoordeling om te mogen ontvangen, waarvoor dank! wij wensen jou veel plezier toe met de artikelen uit de bestelling en hopen jou spoedig nog eens terug te mogen ontvangen in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
een ruim assortiment, eigenlijk kan je hier alles vinden om een feest aan te kleden. bij de levering maken ze ook waar wat ze op de site hebben staan. s' avonds mijn pakketje besteld de daag nadien al thuis geleverd.
Verbeterpuntenruimer aanbod voor een homo huwelijk zou leuk zijn. er staan zeer veel leuke dingen op de site die niet gebruikt kunnen worden voor huwelijken tussen 2 de zelfde geslachten.
Beste Werner, heel hartelijk dank voor jouw zeer uitgebreide beoordeling. Een prachtig cijfer, waar wij jou onwijs dankbaar voor zijn. Wij wensen jou dan ook uiteraard veel plezier toe met de door jou ontvangen artikelen. Wij zijn ons bewust van het ontbreken van same sex couples decoratie. Helaas bieden veel van onze leveranciers deze artikelen niet aan, waarvoor excuses. Wij zijn hierin afhankelijk van onze leverancier. Wel hebben wij een groots assortiment aan personaliseerbare items. Bij desbetreffende items is het mogelijk alle wensen tot het bewerken van het item doorgegeven kunnen worden. Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
- vlotte levering - producten volledig wat ik verwachtte
Hey Stephanie, bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. Een fantastisch cijfer waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn. Wij wensen jou namens hebt gehele weddingdeco team veel plezier toe met de reeds ontvangen artikelen en verdere voorbereidingen rondom de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering en producten zijn beter/mooier dan ik had verwacht.
Beste Gabriella, wat ontzettend leuk te zien dat jij een beoordeling hebt achtergelaten. En jeetje, wat voor een, helemaal te gek! Wij wensen jou uiteraard alle plezier toe met de door jou ontvangen items en hopen jou ooit nog eens terug te mogen ontvangen in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering goede producten
VerbeterpuntenProducten beter verpakken, het krijtbordje op een stokje was stuk toen ik de doos opende. Waarschijnlijk omdat deze al erg fragiel was. In de doos zaten nog meer losse spullen waardoor alles heel vrij kon bewegen. Ik heb dit krijtbordje gewoon kunnen plakken dus hij is prima te gebruiken, misschien voor het bedrijf handig dit in bubbelpapier te verpakken zodat het niet beschadigd.
Hoi Marlous, Heel hartelijk dank voor het verstrekken van dit zeer fijne cijfer. Wij vinden het fijn te vernemen dat jij de zending spoedig hebt ontvangen. Wel vinden wij het vervelend te lezen dat de door jou ontvangen krijtbordprikkers kapot zijn aangekomen. Dit is uiteraard niet de bedoeling, waarvoor onze welgemeende excuses voor het ongemak! Super te vernemen dat het jou gelukt is het item te maken! Wij zullen het verzoek tot het veiliger inpakken van fragiel materiaal bespreken met ons magazijn management. Bedankt voor de tip! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.