Hey Miria, dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten! Wij wensen jou namens het gehele Welovedeco team onwijs veel plezier toe met de door ontvangen items. Hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Super service , fijne producten
Beste Ilse ! Wij willen jou bedanken voor het verstrekken van deze zeer fijne review! Een prachtig cijfer waar wij ontzettend trots op kunnen en mogen zijn. Wij wensen jou onwijs veel plezier toe met de door jou ontvangen items. Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
Mooie prints, alles perfect in orde en geleverd op de aangegeven tijd!
Hey Janne! Super fijn dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling voor gepersonaliseerde trouwbedankjes. Wij wensen jou veel plezier toe van de bedankjes! Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
Snelle levering, kwalitatieve producten, korting voor een herhaalbestelling.
VerbeterpuntenMag wel iets goedkoper :)
Hi Anelina! Leuk te lezen dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling achter te laten. Jij hebt ons een cijfer gegeven waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn. Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen trouwdecoratie naar wens is en alle items een mooie toevoeging zullen zijn aan de grote dag. Met vriendelijk groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering, groot assortiment, goede kwaliteit
VerbeterpuntenVeel in het assortiment niet meer voorradig en best prijzig.
Hoi Sannah! Dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Fijn te vernemen dat jij jouw order spoedig hebt mogen ontvangen en dat de kwaliteit van de artikelen naar wens en verwachting is. Wel vinden wij het spijtig te zien dat veel van de gewenste items niet op voorraad blijken te zijn. Helaas zijn wij hierin afhankelijk van onze leveranciers en doen wij er alles aan de voorraad welke aangevuld kan worden aan te vullen.Soms komt het voor dat artikelen voor een langere periode niet leverbaar zijn. Mochten hier vragen over zijn kun jij altijd contact met ons opnemen. Wij kijken dit graag voor jou na! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering, prima producten.
VerbeterpuntenMeer aanbod op de website.
Beste Kirsten, dank voor jouw beoordeling. Super te vernemen dat jij jouw bestelling spoedig en in goede orde hebt mogen ontvangen! Wij wensen jou veel plezier toe met de door jou ontvangen items! Wij bieden meer dan 5000 artikelen aan via onze webshops. Daarnaast zijn onze collecties constant in beweging en zijn wij altijd opzoek naar de aller nieuwste trends en collecties om onze brides to be, partypeeps en papa's en mama's in spé te voorzien van alle thema's en mogelijkheden op het gebied van trouw, feest, baby en lifestyledecoratie. Mocht jij iets niet gevonden hebben in de shop vernemen wij dit graag van jou. Dit zodat wij samen met jou kunnen kijken naar een passend alternatief! Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit spullen
VerbeterpuntenVooral doorgaan vind t een super webshop
Hoi Vicky! Wat onwijs leuk te zien dat jij naar aanleiding van jouw bestelling bij Partydeco.nl een beoordeling hebt achtergelaten. En wow wat voor eentje! Wij wensen jou uiteraard veel plezier toe met de door jou ontvangen items en hopen van harte dat het een geslaagde indianen party is geweest of zal worden! Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Een prachtig cijfer waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn. Namens het gehele welovedeco team wensen wij jou onwijs veel plezier toe van de door jou ontvangen decoratie! Hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
Handige website, leuke & originele producten
Hoi Ilse! Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen naar aanleiding van jouw bestelling bij Weddingdeco.nl. Super te vernemen dat de shop als leuk en origineel wordt ervaren! Wij wensen het bruidspaar veel plezier toe met het door hen te ontvangen cadeau. Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
Groot assortiment, gebruiksvriendelijk, makkelijk bestelling kunnen plaatsen en betalen.
VerbeterpuntenGa zo door!
Beste Lysette! Wij willen jou bedanken voor dit te gekke cijfer! Een beoordeling waar wij ontzettend trots op mogen zijn met ons team. Wij hopen dat de door jou ontvangen jars volledig naar wens en verwachting zijn en hopen jou wellicht in de toekomst nog eens terug te mogen zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
Very organized and an easy accessible platform. Shipping was quick!
VerbeterpuntenNone
Thank you very much for your review. We find it very nice to hear that you have a good experience with our webshop and the order you received. We wish you a lot of fun with the items you received and hopefully we will see you again soon! With best regards, Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering. Perfect
Hey Monique! Een fantastische beoordeling waar wij jou graag voor willen bedanken. Bedankt! Fijn te lezen dat de zending spoedig en in goede orde door jou is ontvangen en de ballonnen naar wens en verwachting zijn. Wij hopen van harte dat de heliumballonnen een leuke toevoeging zullen zijn aan de feestdecoratie. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke website, klantvriendelijk
VerbeterpuntenIndien een probleem met de voorraad toch iets sneller contact opnemen met de klant. Doch was de communicatie vriendelijk en werd snel een oplossing aangeboden en de bestelling zo spoedig als mogelijk geleverd
Beste Kim. Bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Weddingdeco.nl. Soms komt het helaas voor dat wij bij het gereed maken van de bestelling tegen een voorraad verschil aanlopen. Dit is uiteraard zeer spijtig, maar niet onoverkomelijk! In dit geval nemen wij direct contact op met de klant om het verschil met de klant te bespreken. Gelukkig te vernemen dat het contact met onze klantenservice als prettig is ervaren. Wij wensen jou veel plezier toe met de door jou ontvangen items! Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
Mooie collectie, goede prijs kwaliteit verhouding
Hoi Esther! Wat leuk te zien dat jij een beoordeling hebt achtergelaten, waarvoor heel hartelijk dank! Namens het hele Welovedeco team wensen wij jou veel plezier toe met de door jou ontvangen artikelen. Hopelijk tot ziens in een van onze webshops! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Een te gekke beoordeling! Woehoe! Heel hartelijk dank voor de tijd welke er genomen is een beoordeling achter te laten! Wij wensen jou uiteraard veel plezier toe met het door jou ontvangen ringdoosje en decoratie. Tevens wensen wij jou alvast een onvergetelijke trouwdag toe! Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Een fantastische review! Helemaal te gek. Bedankt voor het verstrekken van deze prachtige beoordeling. Onwijs veel plezier toegewenst met de door jou ontvangen artikelen. Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Hoi Sheila! Dank voor jouw beoordeling! Wij wensen jou veel plezier toe met de door jou ontvangen taarttopper. Dat de topper een feestelijke toevoeging mag zijn aan de verjaardagstaart! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Het is altijd fijn te zien dat onze webshop met een prachtig cijfer beoordeeld wordt. Een cijfer waar wij jou graag voor willen bedanken! Wellicht tot ziens in een van onze webshops! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle service. Mooie producten. Groot aanbod.
Super fijn te vernemen dat de geboden service, kwaliteit van de artikelen naar wens en verwachting zijn. Bedankt voor het verstrekken van dit prachtige cijfer. Wij wensen jou veel plezier toe met de feestdecoratie. Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
Goede producten
Hey Farah! bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen naar aanleiding van jouw bestelling bij Partydeco.nl. Super fijn te vernemen dat de kwaliteit van de door jou ontvangen artikelen naar wens en verwachting zijn. Veel plezier toegewenst met de items en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
Ruime keuze, snel geleverd, mooie producten. Wij bestellen zeker nog!
Een 10? Wauw, helemaal te gek! Dank voor het verstrekken van deze zeer fijne beoordeling. Wij wensen jou onwijs veel plezier toe met de door jou ontvangen artikelen! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
snelle levering en duidelijke info ook aan de telefoon
Verbeterpuntenmogelijkheid om nu betalen op de site toe te voegen als de bestelling afgebroken is, nu de bestelling volledig opnieuw moeten ingeven
Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Wij zien hier dat er bij de eerste bestelpoging iets fout is gegaan waardoor de bestelpoging is afgebroken en de aanvraag tot orderplaatsing is geannuleerd. Om het bestelproces te kunnen verbeteren vernemen wij graag waar dit probleem door ontstaat en wat de reden hiervan kan zijn. Graag willen wij jou vragen of jij ons kort kunt toelichten wat er fout ging bij het afronden van de bestelling. Keerde jij terug naar het afrekenscherm, nadat jij op bestellen had geklikt? Liep het bestel proces vast na het kiezen van een betaalmethode? Welke betaalmethode werd er op het moment van bestellen gebruikt? Was het mogelijk na dat de afronden vast liep de bestelling alsnog te plaatsen? Heel hartelijk dank alvast voor het verstrekken van desbetreffende informatie. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Een super snelle levering!
Hey Sueda, wat onwijs fijn dat jij de tijd hebt genomen een review te plaatsen naar aanleiding van jouw bestelling bij Welovedeco B.V. Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen instax wide film volledig naar wens en verwachting is. Hopelijk tot ziens in een van onze webshops! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering. Keurig verpakt
VerbeterpuntenWel hoge verzendkosten
Beste Celena, dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Fijn te vernemen dat de order spoedig en in goede orde is ontvangen. Wij wensen jou dan ook uiteraard veel plezier toe met de door jou ontvangen artikelen. De verzendkosten zijn de standaard kosten voor verzending van pakketpost binnen Nederland en België. Deze kosten staat vastgesteld bij desbetreffende dienstverlener. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Super leuk assortiment. Mooie overzichtelijke website.
Hoi Lotte! Hartstikke bedankt voor deze zeer fijne beoordeling. Een fantastisch cijfer waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn. Wij wensen jou onwijs veel plezier toe met de door jou ontvangen items en wellicht tot ziens in een van onze andere webshops! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.