Pluspunten
zeer goede kwaliteit en snelle levering!
Beste Sevinç, wat ontzettend leuke te zien dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling te plaatsen. Wij wensen jou onwijs veel plezier toe met de door jou ontvangen artikelen en willen jou bedanken voor het verstrekken van dit prachtige cijfer. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
De website is heel duidelijk (en mooi) en de levering was snel en ook goed verpakt.
VerbeterpuntenGeen! Ik had een klacht over een product (waar zij niets aan konden doen) en dat was supernetjes opgelost.
Beste Charlotte, heel hartelijk dank voor jouw beoordeling. Zoals eerder met elkaar besproken vinden wij het spijtig te vernemen dat de door jou ontvangen wensboom niet geheel voldoet aan de wensen en verwachtingen. Wij streven er naar ten allen tijden beste kwaliteit te bieden en hebben naar aanleiding van jouw schrijven een blik op het artikel geworpen en de melding uitgezet naar desbetreffende leverancier. Dit ter productverbetering om zo teleurstelling over het item in de toekomst te kunnen voorkomen. Wij hopen dat de geboden tegemoetkoming naar aanleiding van het ongemak als prettig is ervaren en hopen jou in de toekomst wellicht nog eens terug te zien in een van de webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering Mooie producten!! Goede kwaliteit
Verbeterpunten-
Hoi Lieneke! Wat leuk te zien dat jij naar aanleiding van jouw bestelling bij Weddingdeco de tijd hebt genomen een beoordeling achter te laten. Een beoordeling waar wij jou heel dankbaar voor zijn! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Een prachtige beoordeling waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn. Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen items naar wens en verwachting zijn en wensen jou hier veel plezier van toe. Hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Een 10? Wauw, helemaal te gek. Hartelijk bedankt voor het verstrekken van deze zeer fijne beoordeling. Veel plezier toegewenst met de door jou ontvangen items en wellicht tot ziens! Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
Mooie decoratie, makkelijk te bestellen en betalen
VerbeterpuntenOp site staat geleverd tussen 9 en 17u, terwijl post.nl wel na 17u levert
Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen team bride artikelen naar wens en verwachting zijn. Dat deze items een prachtige toevoeging mogen zijn aan de speciale dag voor de bride to be. Uiteraard doen wij onze uiterste best om elke bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. We zijn echter voor een deel afhankelijk van externe partijen, waardoor er in een enkel geval vertraging kan optreden. Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
zeer snelle en correcte levering
Hey Brigitte! Altijd super fijn te vernemen dat de zending spoedig en in goede orde ontvangen is. Wij willen jou bedanken voor het verstrekken van dit zeer fijne cijfer en wensen jou namens het gehele team veel plezier toe met de door jou ontvangen items. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Stipt, correct en uiterst snelle en leuke levering!!
Een fantastisch cijfer waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn. Wij wensen jou heel veel plezier toe met de door jou ontvangen Souza items. Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
Product was zoals beschreven en ook de levertermijn werd gerespecteerd! Top!
Hoi Isabelle, wat ontzettend leuk te zien dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling te plaatsen. En wauw wat voor een helemaal te gek! Wij zijn super blij te vernemen dat de ballon naar wens en verwachting is. Wij wensen jou onwijs veel plezier toe met de ballon. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Vriendelijke klantendienst en werd zeker heel goed geholpen. En hele leuke en toffe spulletjes/ideeën.
Hi Charina! Heel hartelijk dank voor deze super fijne beoordeling. Altijd ontzettend prettig te vernemen dat jij naar tevredenheid geholpen bent door ons team en de door jou ontvangen artikelen naar wens en verwachting zijn. Wij wensen jou uiteraard heel veel plezier toe met de door jou ontvangen artikelen. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Bestelde producten waren ondanks de feestdagen best snel binnen. Perfect verpakt en vriendelijke status updates via de mail.
Hoi Susanne! Wat leuk te zien dat jij naar aanleiding van jouw bestelling bij Welovedeco b.v. de tijd hebt genomen een beoordeling achter te laten. Een prachtig cijfer waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn. Wij wensen jou veel plezier toe met de door jou ontvangen mason jars! Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
Snelle levering leuke producten
VerbeterpuntenWel vaak dat ik iets aan klik wat er dan niet is
Altijd fijn te vernemen dat de geboden service en kwaliteit van onze artikelen als prettig wordt ervaren! Vervelend te vernemen dat veel van de gewenste artikelen niet op voorraad blijken te zijn. Onze inkoopsters doen er alles aan de voorraad zo voorradig mogelijk te houden. Echter zijn wij helaas hierin afhankelijk van onze leveranciers. Wij hopen dat jij hebt kunnen vinden waar jij naar opzoek was. Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
MOOIE MATERIALEN, ORIGINEEL , VERZORGDE LEVERING
Een prachtig cijfer waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn. Ontzettend fijn te vernemen dat de geboden service en kwaliteit van de artikelen geheel naar wens en verwachting is. Heel veel plezier toegewenst met jouw bestelling en hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Zeer tevreden! Snelle en correcte service. Correcte prijs!
VerbeterpuntenDoe zo verder! Heel tevreden.
Beste Karlien! Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Wij wensen jou onwijs veel plezier toe met het door jou ontvangen item. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Echt super!! Snelle levering en m’n verjaardag zag er prachtig uit
Hoi Claire! Wat ontzettend leuk te zien dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling te plaatsen. En wauw wat voor een. Heel hartelijk dank voor het verstrekken van dit prachtige cijfer. Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen artikelen volledig naar wens en verwachting zijn. Wellicht tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle service, ook met kerstdagen en goed verpakt
Hoi Sabine! Altijd fijn te vernemen dat een order spoedig wordt ontvangen. Wij hopen dat de artikelen naar wens en verwachting zijn en wensen jou veel plezier toe met de trouwdecoratie. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenProduct kwam, ondanks zorgvuldige en meerdere lagen verpakkingsmateriaal, helaas licht beschadigd aan. Dat betekent dat er flink mee is gegooid tijdens transport (wat neem ik aan wordt uitbesteed aan een extern bedrijf).
Heel hartelijk dank voor het verstrekken van dit prachtige cijfer. Wij zijn jou dankbaar voor de tijd welke jij hebt genomen een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Kidsdeco.nl. Wij vinden het spijtig te vernemen dat er lichte schade aan de door jou ontvangen box blijkt te zijn. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Graag willen wij jou vragen ons een foto toe te sturen van de schade samen met het ordernummer van de bestelling. Wij zullen de klacht met afbeelding uitzetten naar PostNL. Heel hartelijk dank alvast! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Beste Manon! Dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. Een ruim voldoende! Helemaal top! Wij wensen jou veel plezier toe met de door jou ontvangen items en hopen jou in de toekomst nog eens terug te zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
De bestelling verliep zeer vlot. Ik heb de levering zelfs twee dagen voor de vermoedelijke leverdatum ontvangen. Onze gepersonaliseerde ringendoosje is perfect!
VerbeterpuntenDoe zo verder!
Hey Stephanie, heel hartelijk dank voor deze super fijne beoordeling. Wij zijn ontzettend blij te vernemen dat het ringdoosje naar wens en verwachting is. Wij verwachten dat het doosje een mooie toevoeging zal zijn aan jullie grote dag. Alvast een prachtige trouwdag toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Een prachtige beoordeling waar wij ontzettend dankbaar voor zijn. Wij wensen jou veel plezier toe met de door jou ontvangen decoratie. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering en service (binnen een uur antwoord op mijn vraag per mail). Spulletjes mooi verpakt.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door.
Hoi Nicole! Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. Super fijn te vernemen dat de spoedige levering en geboden service als prettig is ervaren. Wij wensen jou veel plezier toe met de artikelen uit de bestelling en hopen jou in de toekomst nog eens terug te zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering, mooie productien
VerbeterpuntenGeen keuze wanneer de producten bezorgd worden. Heliumballon was niet meer te gebruiken.
Beste Aranka, dank voor jouw beoordeling. Spijtig te vernemen dat jij niet geheel tevreden bent over de door jou ontvangen zending. Wij bieden online niet de mogelijkheid aan zendingen op een andere datum te laten leveren. Mocht dit wel gewenst zijn is het geadviseerd eerst contact met onze klantenservice op te nemen alvorens de bestelling is geplaatst. Wij vertellen jou graag wat de mogelijkheden hierin zijn. Mocht jij hier over willen refereren mag jij ons altijd mailen op [email protected]. Gevulde folieballonnen blijven gemiddeld 1 week van goede kwaliteit. Mocht de ballon afwijken en eerder in kwaliteit hebben afgenomen vernemen wij dit graag en bieden wij uiteraard een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
VerbeterpuntenHoezo het verpakking geopend en de twee polaroid films los gezet omdat het niet in jullie verpakking pastte? Graag in grotere verpakking meesturen of alsnog een excuus melding inzetten! Niet netjes!
Beste Z. Cicek, dank voor jouw beoordeling. Om jou zo goed mogelijk verder te kunnen helpen ontvangen wij graag een email met hierin uitleg inzake de klacht. Het is ons helaas niet geheel duidelijk wat er is voorgevallen en luisteren graag naar jouw verhaal. Graag willen wij jou vragen ons een email toe te sturen met hierin het ordernummer van jouw bestelling en uitleg rondom de klacht. Aan de hand van deze gegevens bieden wij graag een passende oplossing aan. Hartelijk dank alvast! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering. Goede service Mooie artikelen
Hoi Brenda! Wij vinden het super fijn te zien dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling te plaatsen. Wij willen jou bedanken voor deze super mooie beoordeling. Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen glazenbuisjes naar wens en verwachting zijn. Wellicht tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle service!
VerbeterpuntenBezorgkosten hoog
Hoi Nicole! Wat ontzettend fijn te zien dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling te plaatsen. Een prachtig cijfer waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn. Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen artikelen naar wens en verwachting zijn. Hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.