VerbeterpuntenOptie achteraf betalen
Beste Sylvana, dank voor jouw beoordeling. Fijn te vernemen dat de spoedige levering als prettig wordt ervaren. Wij hopen van harte dat het door jou ontvangen babyshower boek naar wens en verwachting is. Wij bieden de mogelijkheid te kiezen voor de betaalmethode achteraf betalen via Klarna. Deze optie staat vermeld in het afrekenscherm. Spijtig te vernemen dat jij dit niet gezien hebt bij het plaatsen van de bestelling. Wij wensen jou veel plezier toe met het boek en misschien tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering.
Een te gekke beoordeling! Waarvoor heel hartelijk dank! Wij hopen dat de door jou ontvangen artikelen een mooie toevoeging zullen en mogen zijn aan de feestdecoratie. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. Een prachtige ruim voldoende waar wij heel trots op mogen zijn. Wij wensen jou veel plezier toe met de artikelen uit de bestelling en hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Eerste bestelling en meteen veel besteld. Voor ons was dit een risico. Een risico die het achteraf waard was. Zeer tevreden met de snelle service en mooie artikelen. Jullie hebben er een tevreden klant bij. Bedankt!
VerbeterpuntenGeen
Hoi Oifae, wat een fijne beoordeling om te mogen ontvangen. Altijd prettig te vernemen dat een bestelling via een van onze webshops naar tevredenheid wordt ervaren. Wij wensen jou heel veel plezier toe met de door jou ontvangen artikelen en wellicht tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Super snel geleverd donderdag besteld vrijdag in huis zoals het hoort
Een tevreden klant! Dat vinden wij fijn te vernemen. Hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Wij wensen jou veel plezier toe met de door jou ontvangen items en wellicht tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Mooie decoratie, redelijk snelle verzendtijd.
VerbeterpuntenVerhouding van prijs en kwaliteit kan zoveel beter naar mijn mening. Ik kan normaliter hier weinig over klagen en we hadden met veel mensen een redelijk budget maar ik vond de verhouding echt zeer matig. De prijzen doen vermoeden dat de kwaliteit bovengemiddeld zou zijn maar ik vond dit absoluut niet het geval. Het glittergordijn scheurde - net zoals elders - vrij snel in. Is van een kwaliteit die ie niet veel vaker opnieuw kan gebruiken. Ook de tasselslinger had ik liever elders besteld. De waaiers waren overigens wél van goede kwaliteit maar voor het materiaal wel relatief duur.
Hartelijk dank voor jouw beoordeling. Wij vinden het spijtig te vernemen dat jij niet tevreden bent over de door jou ontvangen artikelen. Graag vernemen wij waar jij niet tevreden over bent? Dit aangezien wij hier graag melding van willen maken naar desbetreffend leverancier. Wij streven er naar ten allen tijden beste kwaliteit te leveren en onderzoeken graag mankementen wanneer hier klachten over worden gemeld. Graag willen wij jou vragen ons een email te sturen met hierin het ordernummer van desbetreffende bestelling ten samen met de klachten. Aan de hand van deze gegevens bieden wij uiteraard passende oplossingen aan. Hartelijk dank alvast! Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
Veel leuke spullen en ideeën. Nemen snel contact op omdat ik niet helemaal tevreden was.
VerbeterpuntenIk heb een sticker voor op wijn fles ontworpen maar die zat buiten de lijnen terwijl op de computer wel binnen de lijnen zit. Voor dit ontwerp was dat niet heel vervelend/storend
Beste, heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Wij vinden het spijtig te vernemen dat jij niet tevreden bent over de door jou ontvangen wijnflesetiketten. Graag vragen wij jou in gevallen zoals deze contact op te nemen met onze klantenservice. Dit zodat zij de klacht kunnen beoordelen en jou een passende oplossing kunnen bieden. Graag ontvangen wij per email foto's van de klacht samen met het ordernummer van de bestelling. Aan de hand van deze gegevens nemen wij contact met jou op. Hartelijk dank alvast! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Mooie producten! Ik koop hier altijd mijn Mason Jars. Ze leveren snel.
VerbeterpuntenGeen
Hoi May! Wat leuk te zien dat jij de tijd hebt genomen naar aanleiding van jouw bestelling bij Welovedeco b.v. een beoordeling achter te laten. Wij hopen opnieuw dat de door jou ontvangen jars naar wens en verwachting zijn. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle service , mooi ingepakt
Een prachtig cijfer waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn! Wij hopen van harte dat het door jou ontvangen Olli Ella artikel geheel naar wens en verwachting is. Hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering ondanks de feestdagen
Hoi Ramona! Wat ontzettend leuk dat jij een beoordeling hebt achtergelaten. Waarvoor dan ook heel hartelijk dank! Wij hopen dat de door jou ontvangen artikelen naar wens en verwachting zijn. Wij wensen jou veel plezier toe van de artikelen en hopen jou in de toekomst nog eens terug te zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Alles prima verlopen
Hey Jan! Heel hartelijk dank voor het plaatsen van deze zeer fijne beoordeling. Een fantastisch cijfer waar wij jou namens ons hele team ontzettend dankbaar voor zijn. Wij hopen dat de lampjes naar verwachting zijn en deze een fijne toevoeging mogen zijn aan de feestdecoratie. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Beste Margriet, Wij willen jou namens het hele team heel hartelijk danken voor dit prachtige cijfer. Helemaal te gek! Wij wensen jou heel veel plezier toe met de door jou ontvangen items en wellicht tot ziens in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering en geen verzendkosten. Daar word je toch blij van:)
Hoi Mandy! Wat fijn te lezen dat jij blij wordt van jouw ervaring met Welovedeco b.v. Wij willen jou bedanken voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. wij wensen jou heel veel plezier toe met de verschoonmand. Met vriendelijke groet, Team Kidsdeco
Pluspunten
Goede communicatie.
Verbeterpunten-
Een te gekke beoordeling, waarvoor onwijs bedankt! Wij zijn jou super dankbaar voor de tijd welke jij genomen hebt de beoordeling te plaatsen. Wij hopen dat de door jou ontvangen ballerina's naar wens en verwachting zijn. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Correcte service
Hoi Inge! Wat ontzettend leuk te zien dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling te plaatsen. Bedankt voor het verstrekken van dit prachtige cijfer. Wij wensen jou onwijs veel plezier toe met de weddingbox en wellicht tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
Super fijne site, super snelle levering!
VerbeterpuntenSommige items zijn aan de dure kant
Beste Annemiek, wat een fijne beoordeling om te mogen ontvangen. Wij hopen dat de door jou ontvangen vows boekjes, de kinderakte en de getuigen kaartjes een mooie toevoeging mogen zijn aan het hele plan proces rondom de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Goede service, snelle levertijd, leuke producten!
Een fantastische beoordeling, waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn. Altijd fijn te vernemen dat de geboden service en spoedige levering als prettig wordt ervaren. Wij wensen jou uiteraard veel plezier toe met de artikelen uit de bestelling. Wellicht tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
VerbeterpuntenJammer dat bepaalde producten een minimaal aantal gekocht moet worden of dat er grote hoeveelheden zijn. Daarbij waarom een minimaal bedrag van €10?
Dank voor de tijd welke er genomen is een beoordeling te plaatsen. Wij willen de hipste producten voor een mooie prijs aan jou verkopen. Om dit mogelijk te blijven maken, hanteren wij een minimaal orderbedrag van 10 euro (dit bedrag is na verrekening van een eventuele korting en verzendkosten). Onze logistieke en afhandelingskosten voor bestellingen willen we op deze manier zo min mogelijk laten doorrekenen in de verkoopprijzen van onze producten. Wij wensen jou veel plezier toe met de door jou ontvangen items. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle en fijne communicatie
VerbeterpuntenBestelling was geannuleerd omdat er iets mis was gegaan met de klarna betaling. Dit kwam niet duidelijk naar voren na de bestelling. Pas een paar dagen later door we love deco zelf
Hoi Valerie. Dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Spijtig dat er een systeemfout is voorgevallen inzake de door jou gekozen betaalmethode. Gelukkig was het in dit geval we mogelijk de bestelling opnieuw te plaatsen, waardoor jij nu wel kunt genieten van de te leuke kersthangers. Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Een 10? Helemaal te gek! Waarvoor heel hartelijk dank. Wij wensen jou namens het gehele team veel plezier toe van de door jou ontvangen items. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Exacte levertermijn. Zeer goede kwaliteit van gepersonaliseerde producten.
Beste Jessie Jans, wat leuk te zien dat jij de tijd hebt genomen naar aanleiding van jouw bestelling een beoordeling achter te laten. Wij hopen dat de door jou ontvangen gepersonaliseerde items voldoen en naar verwachting zijn. Wij verwachten dat de artikelen een mooie toevoeging zullen zijn aan de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Een prachtig cijfer waar wij jou met ons gehele team ontzettend dankbaar voor zijn. Helemaal te gek! Uiteraard wensen wij jou onwijs veel plezier toe met de door jou ontvangen items. Wellicht tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Wow! Helemaal te gek! Heel hartelijk dank voor het verstrekken van dit fantastische cijfer. Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen artikelen geheel naar wens en verwachting zijn. Veel plezier toegewenst met de items en hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
ben heel tevreden
Verbeterpuntenalles was goed ontvangen
Beste Zowy, heel hartelijk dank voor jouw beoordeling. Wij schrikken van jouw beoordeling. Dit aangezien wij niet op de hoogte zijn van het probleem. In gevallen van ontbreken van zendingen vragen wij onze klanten altijd eerst contact met ons op te nemen. Dit zodat wij een onderzoek kunnen starten bij PostNL en kunnen achterhalen waar jouw zending dan wel zou zijn afgeleverd. Graag wil ik jou vragen contact met ons op te nemen via [email protected] samen met het ordernummer van jouw bestelling. Wij staan voor jou klaar om jou te helpen en het probleem voor jou op te lossen. Hartelijk dank alvast! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Het was de volgende dag al in huis. De weddingplanner was erg goed ingepakt.
VerbeterpuntenDe verzendkosten zijn best hoog.. ik heb een weddingplanner van maar 12.95 besteld maar inclusief verzendkosten ben ik op 17.95 uitgekomen. Dat is vaak een reden voor klanten om dan niet te bestellen.
Beste, dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Verzendkosten worden automatisch berekend door het systeem van PostNL. Wanneer het een brievenbus zending betreft zijn de kosten €2,95. Wanneer je ervoor kiest de zending af te laten leveren bij aan afhaalpunt wordt hier €4,50 voor in rekening gebracht. Pakket thuis ontvangen? Dan wordt er €4,95 in rekening gebracht. Deze kosten staan vastgesteld door postNL en kunnen en mogen hier niet vanaf wijken. Hopende hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er nog vragen zijn laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.