Pluspunten
Snelle levering, leuk verpakt, vriendelijk
Altijd super fijn te vernemen, dat de spoedige levering, inpak waar en geboden service als prettig is ervaren. Wij wensen jou heel veel plezier toe met de door jou ontvangen items en willen jou bedanken voor het plaatsen van deze zeer fijne beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Het product werd super snel geleverd en was heel goed verpakt.
Beste M. Hoeijmakers, heel hartelijk dank voor jouw review! Wauw, wat een fantastisch cijfer! Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen kersthanger een mooie toevoeging is geweest aan de feestdecoratie. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Zeeeeeeeer snelle levertijd. Goede prijs
Verbeterpuntenniks
Een ontzettend fijne beoordeling om te mogen ontvangen, waarvoor dank! Altijd prettig te vernemen dat de geboden service als spoedig wordt ervaren. Wij wensen jou onwijs veel plezier toe met de door jou ontvangen artikelen en hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Hoi Esmeralda! Wat ontzettend leuk te zien dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling achter te laten. Wij willen jou bedanken voor het verstrekken van dit prachtige cijfer! Wij wensen jou veel plezier toe van het door jou ontvangen shirt. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Enige positieve is de snelle levering. De bestelling was helaas niet wat ik ervan had verwacht. De slingers waren van slechte kwaliteit. En bij 1 slinger miste ik gewoon de letter H.
VerbeterpuntenBetere producten aflevering die conform de beschrijving zijn.
Beste, dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Spijtig te zien dat jij niet geheel tevreden bent over de door jou ontvangen slinger. Op basis van naam hebben wij jouw bestelling terug gevonden in het systeem en zien hier dat het om de Folieballonslinger Happy Birthday Pick & Mix Rose Gold. Wij zijn uiterst benieuwd waar de ontevredenheid door ontstaat. Wij streven er naar ten allen tijden beste kwaliteit te bieden en vernemen het graag wanneer een slinger niet voldoet. Graag willen wij jou vragen ons te mailen op [email protected] samen met het ordernummer van de bestelling ten samen met de klacht. Graag bieden wij jou een passende oplossing aan. Hartelijk dank alvast! Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
Snelle levering, erg mooie produceten en betrouwbare verkoper. Ik raad iedereen hier aan producten te kopen!
VerbeterpuntenHeb ik niet!
Hoi Roos! Wat een lieve beoordeling, waarvoor heel hartelijk dank! Altijd super fijn te vernemen dat een shopervaring op deze manier ervaren wordt. Wij wensen jou onwijs veel plezier toe met de door jou ontvangen decoratie. Dat al deze items een prachtige toevoeging mogen zijn aan de feestdecoratie. Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
Goede service en snelle levering
Een 10? Wauw helemaal te gek! Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Super fijn te vernemen dat de geboden service en spoedige levering als prettig wordt ervaren. Wij wensen jou namens het hele welovedeco team veel plezier toe met de door jou ontvangen artikelen en hopen jou in de toekomst nog eens terug te zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Onwijs bedankt voor het verstrekken van dit prachtige cijfer. Wij voelen ons enorm dankbaar! Wij wensen jou uiteraard veel plezier toe van de door jou ontvangen artikelen. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering, mooi verpakt en leuke producten
Hey Marry! Wat onwijs leuk te zien dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling achter te laten. Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen kersthanger naar wens en verwachting is. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Makkelijk te maken Snelle levering
Hoi Fieke! Hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt naar aanleiding van jouw bestelling bij Welovedeco een beoordeling achter te laten. En jeetje, wat een fantastisch cijfer! Wij wensen jou heel veel plezier toe met de door jou ontvangen kersthangers. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Woehoe! Helemaal te gek! Heel hartelijk dank voor deze super fijne beoordeling. Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen decoratie geheel naar wens en verwachting is. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Super snelle levering! Fijne website en goed verpakt!
VerbeterpuntenGeen idee!
Beste A.! Wat leuk te zien dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling achter te laten. En wow wat voor een helemaal te gek! Wij hopen dat de door jou ontvangen items volledig naar wens en verwachting zijn. Wij wensen jou veel plezier toe met de Little Dutch items en wellicht tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
SNelle levering. gevraagd product gelevert
Wat een fijne beoordeling om te mogen ontvangen. Waarvoor heel hartelijk dank. Wij wensen jou veel plezier toe met het door jou ontvangen servies. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Een fantastisch cijfer waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn. Wij wensen jou onwijs veel plezier toe met de artikelen uit de bestelling. Hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Mooi product en sneller geleverd dan aangegeven!
VerbeterpuntenNvt
Beste Bir, heel hartelijk dank voor jouw beoordeling! Wat ontzettend fijn te vernemen dat het tasje naar wens en verwachting is, en de spoedige levering als prettig wordt ervaren! Wij wensen de ontvanger van het toilettasje hier veel plezier van toe. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Leuke verpakking en snelle service.
Beste, dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Op basis van jouw gegevens vernemen wij dat jij bij ons geen kraamcadeau's hebt besteld, maar feestdecoratie op partydeco.nl. Wij hanteren dan ook geen levertijd van 2 weken en zijn niet bekend met jouw ervaring. Wanneer op werkdagen van Maandag tot Vrijdag voor 22:00 uur besteld is de volgende dag in huis. Graag vernemen wij over welke bestelling dit precies gaat. Zou jij kunnen mailen op [email protected]? Heel hartelijk dank alvast! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
reageert snel, vriendelijk en behulpzaam. snelle levering en mooi verpakt
Wat een ontzettend fijne beoordeling om te mogen ontvangen. Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen cadeau's naar wens en verwachting zijn. Wellicht tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snel en netjes geleverd
Beste T, heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt naar aanleiding van jouw bestelling bij Welovedeco B.V. een beoordeling achter te laten. Een jeetje, wat voor een, helemaal te gek! Wij wensen jou veel plezier toe met het door jou ontvangen babyshower boek. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Leuk assortiment, fijne website en alles snel en netjes geleverd.
VerbeterpuntenGeen.
Altijd super fijn te vernemen, dat de geboden service als prettig is ervaren. Wij willen jou bedanken voor dit prachtige cijfer. Daarnaast wensen wij jou uiteraard onwijs veel plezier toe van de door jou ontvangen vlaggetjes en honeycombs. Dat deze artikelen een leuke toevoeging mogen zijn aan de feestdecoratie. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering! Mooi product! Goede prijs kwaliteit-verhouding
Een fantastisch cijfer waar wij jou voor willen bedanken. Onwijs fijn te vernemen dat de geboden service en kwaliteit naar wens en verwachting zijn. Wij hopen dat de door jou ontvangen kerststerren een mooie toevoeging zullen zijn aan de boomdecoratie. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Super snelle levering
Wat ontzettend fijn te vernemen dat de spoedige levering als prettig is ervaren. Wij hopen van harte dat de baby shower invulkaarten naar wens en verwachting zijn en deze een leuke toevoeging zullen zijn aan de babyshower. Wij willen jou tevens bedanken voor het verstrekken van dit te gekke cijfer. Wellicht tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen. Top service! Ik zal vaker spullen bestellen bij We love deco bv,
Wij willen jou heel hartelijk danken voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. En jeetje wat voor een, helemaal te gek! Wij wensen jou onwijs veel plezier toe van de door jou ontvangen folieballon. Dat de ballon een mooie toevoeging mag zijn aan de feestdecoratie. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
We vonden wat we zochten en het werd snel geleverd
VerbeterpuntenNiets
Dat is een zeer fijne beoordeling om te mogen ontvangen, waarvoor dank! Wij wensen jullie ontzettend veel plezier toe met door jullie ontvangen decoratie. Hopelijk tot ziens in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering. Voor 22:00 uur besteld is ook echt de volgende dag in huis. Je wordt keurig op de hoogte gehouden over de zending. Aangevuld met keurige prijzen. Kortom een aanrader
Verbeterpuntengeen enkele
Hoi Amnez, wat ontzettend leuk te zien dat jij de tijd hebt genomen naar aanleiding van jouw bestelling een beoordeling te plaatsen. Wij hopen van harte dat het door jou ontvangen satijnlint naar wens en verwachting is. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Leveren snel, kwalitatief goede en mooie producten.
VerbeterpuntenJammer dat er geen schroefjes bijgeleverd werden bij de plankjes. Nu was het zoeken naar de juiste schroef/haakje om de planken op te hangen.
Beste LL, heel hartelijk dank voor het plaatsen van deze zeer fijne beoordeling. Wij vinden het super te vernemen dat de spoedige levering en kwaliteit van de artikelen als prettig wordt ervaren. Wij wensen jullie veel plezier toe met de kinderkamerdecoratie. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.