Pluspunten
Duidelijke productomschrijving en snelle afhandeling
Heel hartelijk dank voor het verstrekken van dit fantastische cijfer. Wij zijn er ontzettend trots op, prachtige cijfers als deze te mogen ontvangen. Wij wensen jou uiteraard heel veel plezier toe met de feestdecoratie en hopen van harte dat dat de decoratie een leuke toevoeging is geweest aan de babyborrel! Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Pluspunten
top, snelle levering
Hoi Kalka, wat ontzettend leuk te zien dat jij naar aanleiding van jouw bestelling bij Welovedeco de tijd hebt genomen een beoordeling achter te laten. Wij wensen jou veel plezier toe met de door jou ontvangen instax film. Met vriendelijke groet, team Welovedeco
Pluspunten
Vlugge levering
VerbeterpuntenNvt
Beste J. Nordmann, Wij willen jou heel hartelijk danken voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling achter te laten. En wow, wat voor een. Super fijn te vernemen dat de spoedige levering voor tevredenheid zorgt. Hopelijk tot ziens in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Een 10? Woehoe! Helemaal te gek. Bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling. Ontzettend veel plezier toegewenst met de artikelen uit de bestelling en wellicht tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Super snelle levering, snelle reactie op de mail. Kortom ik ben super tevreden !
Hoi Britt! Wij vinden het ontzettend fijn te vernemen dat de geboden service als prettig is ervaren. Wij hopen dan ook uiteraard dat de door jou ontvangen decoratie volledig naar wens en verwachting is, en deze een mooie toevoeging zullen zijn aan de feestdecoratie. Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Pluspunten
Een hele fijne site, werkt goed, mooie spullen! Super tevreden!
VerbeterpuntenSommige ballonnen bleven met de helium niet goed omhoog (zoals het cijfer 1 ballon voor op de taart) Maar verder alles perfect!
Hoi Sarah! Wat leuk te zien dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling te schrijven naar aanleiding van jouw bestelling bij Weddingdeco.nl. Super te vernemen dat de artikelen naar wens en verwachting zijn geweest. Graag wil ik je er op attenderen dat de Folieballon Cijfer 1 (30cm) Zilver niet geschikt is om te vullen met helium. Deze informatie staat vermeld op de productpagina en op de verpakking. Wellicht voor de volgende keer, is namelijk zonde van de helium :) Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Een fantastisch cijfer, waar wij jou namens ons gehele team heel hartelijk voor willen danken. Ontzettend veel plezier toegewenst met de artikelen uit de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snel geleverd. Leuke producten
VerbeterpuntenDe set ballonnen die ik heb besteld zouden allebij metalic zijn 1 daarvan de witte is niet metalic. Vond dat best jammer anders kon ik de normale ballonnen voor veel goedkoper kopen.
Hoi Siddika, heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Spijtig te vernemen dat de door jou ontvangen ballonnen niet geheel naar wens en verwachting zijn geweest. Graag doen wij hier onderzoek naar en willen jou vragen ons een email toe te sturen met hierin het ordernummer van jouw bestelling. Dit zodat wij kunnen inzien om welke ballonnen dit precies gaat. Heel hartelijk dank alvast! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle Levering, Snel Reageren op Mails
VerbeterpuntenSommige dingen in kleinere oplages verkopen qua keuzes
Hey Delano! Wat leuk te zien dat jij een beoordeling hebt achtergelaten. Fijn te vernemen dat de geboden service als prettig is ervaren. Wij willen de hipste producten voor een mooie prijs aan jou verkopen. Om dit mogelijk te blijven maken, hanteren wij een minimaal af te nemen aantal. Onze logistieke en afhandelingskosten voor bestellingen willen we op deze manier zo min mogelijk laten doorrekenen in de verkoopprijzen van onze producten. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Hoi Shana! Wat ontzettend leuk te vernemen dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling achter te laten, waarvoor heel hartelijk dank! Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen artikelen naar wens en verwachting zijn. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle verzending en snel contact met klantenservice die mij ontzettend goed heeft geholpen. In een pakje van 8 bleken er maar 7 te zitten, kreeg na te bellen gewoon een heel nieuw pakje opgestuurd.
Hoi Eveline! Wij vinden het heel leuk en fijn dat jij naar aanleiding van jouw bestelling bij Partydeco.nl een beoordeling hebt achtergelaten. Altijd super fijn te vernemen dat de geboden service als prettig wordt ervaren. Wij wensen jou ontzettend veel plezier toe met de door jou ontvangen artikelen en wellicht tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Pluspunten
Veel keuze, overzichtelijk, prettig dat er ook met thema's gewerkt kan worden.
Super te vernemen dat het geboden assortiment als prettig wordt ervaren. Wij hopen dat jij alles hebt kunnen vinden en dat de door jou ontvangen artikelen een leuke toevoeging zullen zijn aan de feestdecoratie. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Een prachtige beoordeling waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn! Wij hopen van harte dat het build e memory alternatieve gastenboek naar wens en verwachting is en een mooie toevoeging zal zijn aan de trouwdecoratie! Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Snelle annulatie en meteen geld terug bij het plaatsen van een verkeerde bestelling! Heel tevreden met het bestelde product!
Beste Babs! Wat leuk te zien dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling te plaatsen. En wauw, wat voor een, helemaal te gek! Wij wensen jou veel plezier toe met de items uit jouw bestelling en hopen jou in de toekomst nog eens te mogen ontvangen in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Super klantenservice
VerbeterpuntenDoe zo verder
Hoi Stefanie! Een fantastisch cijfer waar wij ontzettend trots op mogen zijn! Wij willen jou danken voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Wij wensen jou veel plezier toe met de gepersonaliseerde bal en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
- Snelle levering - Eerlijke prijzen -goede kwaliteits-prijsverhouding
VerbeterpuntenMeer Nederlandse producten (teksten)
Beste Melanie! Heel hartelijk dank voor jouw review! Een dikke voldoende waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn. Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen manchetknopen een verrassing mogen zijn voor de Best Man en deze de knopen met trots zal dragen op de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Snelle levering, breed assortiment
VerbeterpuntenKortingscode verscheen na bestellen, jammer
Beste Kimberly, dank voor jouw beoordeling. Fijn te vernemen dat jij de tijd hebt genomen de review te plaatsen. Wij hopen dat de door jou ontvangen ballonnen en het lint naar wens en verwachting is en dat deze een leuke toevoeging zullen en mogen zijn aan de feestdecoratie. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Hele leuke dingen en snelle levering! Ben er helemaal blij mee!
VerbeterpuntenMisschien de producten wat minder duur maken. Ik vind alle dingen wel erg duur voor de hoeveelheid wat je ervoor krijgt.
Beste Eline, Dank voor jouw beoordeling en bestelling bij Partydeco.nl. Wij streven er naar ten allen tijden beste kwaliteit te bieden. Hierdoor kunnen prijzen hoger zijn dan bij andere wederverkopers met feestversiering, trouwdecoratie en lifestyle- en baby artikelen. Onze merken staan er om bekend sterke kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid van hun producten te garanderen. Wij wensen jou veel plezier toe met de inhoud van jouw bestelling en hopen jou in de toekomst nog eens te mogen ontvangen in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Een 10? Wauw! Wat een fantastische beoordeling, waarvoor heel hartelijk dank! Ontzettend veel plezier toegewenst met de artikelen uit de bestelling en wellicht tot ziens! Met een vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Mijn heliumtank voldoet helaas niet
VerbeterpuntenBetere heliumtank
Beste Varsha, Dank voor beoordeling, email en order bij Partydeco.nl. Latex ballonnen (standaard ronde vorm en afmeting) blijven gemiddeld 3 tot 7 uur zweven. Vul de ballonnen zo kort mogelijk voor de aanvang van het feest of evenement met helium! De zweeftijd is afhankelijk van de kwaliteit van de ballonnen, de omgevingstemperatuur en de afmeting van de ballonnen! Blaas de ballonnen niet te vol met helium. Hierdoor blijven de ballonnen langer mooi. Zoals vermeld via eerder mail contact vernemen wij graag welke ballonnen er gevuld zijn. Dit aangezien niet alle ballonnen geschikt zijn om te vullen met helium. Wij zien de reactie graag tegemoet. Dank! Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Pluspunten
Snelle service, mooie producten
VerbeterpuntenDuidelijker beschrijven dat de flesjes zonder schenktuitje geleverd worden.
Beste Martine, wat leuk te zien dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling te plaatsen, waarvoor dank! Wij hebben de producttekst naar aanleiding van jouw beoordeling beter omschreven. Dit om teleurstelling over het ontbreken van de trechter te voorkomen. Wij hopen dat de muntjes en flesjes naar wens en verwachting zijn. Veel plezier en succes toegewenst met de verdere voorbereidingen rondom de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Snelle bezorging, groot en hip assortiment
VerbeterpuntenBest prijzig
He hooi! Dank voor jouw beoordeling en bestelling bij Partydeco.nl. Wij streven er naar ten allen tijden beste kwaliteit te bieden. Hierdoor kunnen prijzen hoger zijn dan bij andere wederverkopers met feestversiering, trouwdecoratie en lifestyle- en baby artikelen. Onze merken staan er om bekend sterke kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid van hun producten te garanderen. Wij wensen jou veel plezier toe met de inhoud van jouw bestelling en hopen jou in de toekomst nog eens te mogen ontvangen in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Pluspunten
Snelle en zeer nette levering. Erg leuk assortiment, producten die ze niet overal hebben.
Beste Esther! Wij willen jou heel hartelijk danken voor de tijd welke jij genomen hebt jouw beoordeling achter te laten. Een prachtige review waar wij met ons team trots op mogen zijn. Wij wensen jou uiterst veel plezier toe met de door jou ontvangen gepersonaliseerde kersthangers. Dat deze een prachtige toevoeging mogen zijn aan de boomdecoratie! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
super snelle levering!
Een te gek cijfer, wauw! Heel hartelijk dank voor het achterlaten van deze prachtige beoordeling! Wij wensen jou namens het gehele team veel plezier toe van de door jou ontvangen decoratie. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Levering was zeer snel. En de service was zeer goed! Kon met al mijn vragen over het product terecht!
VerbeterpuntenGeen!
Beste Marjorie, heel hartelijk dank voor het plaatsen van deze zeer fijne beoordeling. Wat super fijn te vernemen dat de kleefknopjes geheel naar wens en verwachting zijn en jij door deze knopjes naar wens kunt decoreren! Veel plezier toegewenst met de decoratie en wellicht tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.