Pluspunten
Goede en snelle service
Hoi Whitley, Altijd fijn te vernemen dat de geboden service als prettig ervaren wordt. Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen artikelen een prachtige toevoeging zullen zijn aan de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Originele cadeautjes, snelle goed verzorgde levering!!!
Hi Tineke! Wat ontzettend leuk te vernemen dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling achter te laten, waarvoor dank! Wij hopen dat de stapelblokken een succes zijn en dat er veel speel plezier van wordt beleefd. Met vriendelijke groet, Team Kidsdeco
Pluspunten
Verbeterpuntennetjes blijven aan de telefoon als je iemand aan de lijn heb die een grote bestelling wil doen
Heel hartelijk dank voor de tijd welke er genomen is een beoordeling achter te laten. Altijd fijn te vernemen dat de zending spoedig is ontvangen en deze naar wens is. Wel vinden wij het spijtig te vernemen dat jij het telefonisch contact als onprettig hebt ervaren. Wij staan met ons gehele team klaar iedereen persoonlijk te woord te staan. Onze excuses wanneer dit als gehaast of onredelijk is overgekomen. Dit is uiteraard nooit de bedoeling geweest! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Hoi Mimika! Een dikke 9! Helemaal top, heel hartelijk dank! Wij wensen jou heel veel plezier toe met de artikelen uit de door jou ontvangen zending. Wellicht tot ziens! Met vriendelijke groet, team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering.
Beste Ingrid, heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Ontzettend fijn te vernemen dat de snelle levering voor tevredenheid zorgt. Wij wensen jou veel plezier toe met het item uit jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Hi Michelle! Wat ontzettend leuk te zien dat jij een beoordeling hebt achter gelaten. En wauw wat voor een. Heel hartelijk dank voor het door jou gegeven cijfer. Wij wensen jou heel veel plezier toe van de artikelen uit de bestelling. Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
Supersnelle levering: 's avonds besteld, de volgende morgen in huis!
Altijd super fijn te vernemen dat de spoedige levering als prettig wordt ervaren. Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen artikelen naar wens en verwachting zijn en hopen jou in de toekomst nog eens te mogen ontvangen in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Het drukwerk is van slechte kwaliteit (de kleuren waren niet zoals op de aangeleverde foto, vegen in het drukwerk, afdruk niet hetzelfde als het schermvoorbeeld). Prijs/ kwaliteit niet in verhouding. Het voorbeeld van het drukwerk is onduidelijk, waardoor je niet goed weet wat je bestelt. Na de klacht moest ik foto's sturen, ik weet nog niet hoe dit opgelost wordt. Maar voor nieuw drukwerk is het waarschijnlijk te laat.
Heel hartelijk dank voor jouw beoordeling. Spijtig te vernemen dat jij niet tevreden bent over het door jou ontvangen trouwbedankje. Wij hebben de klacht uitgezet naar ons grafisch productieteam en zij gaan hier in blik op werpen en zullen contact met jou opnemen. Wel vermelden wij jou graag dat kleuren kunnen afwijken van hoe deze op je beeldscherm worden weergegeven. Dit heeft te maken met de verschillende beeldschermen en de instellingen hiervan. Wij werken met speciale beeldschermen om kleurechtheid te garanderen. Ieder bedrijf werkt met eigen printapparatuur en papiersoorten. De kleur kan op een ander papiersoort of welke bij een andere partij is afgedrukt afwijken. Ons team neemt zo snel als mogelijk contact op! Mvg, Welovedeco
Een fantastisch cijfer waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn. Helemaal te gek! Wij hopen dat de door jou ontvangen decoratie naar wens is en wij jou in de toekomst nog eens terug mogen ontvangen in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Super smells levering!! En alles netjes ingepakt. Prachtig
Beste Catia, Wat een heerlijke beoordeling om te mogen ontvangen, waarvoor heel hartelijk dank! Wij wensen jou ontzettend veel plezier toe met de door jou ontvangen bestelling. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Echt super snel en goed. Zeer tevreden
Hoi Cindy! Een fantastische beoordeling waar wij jou namens ons gehele team heel hartelijk voor willen danken. Wij hopen van harte dat de ballonnen naar wens en verwachting zijn geweest. Met vriendelijke groet, team Partydeco
Pluspunten
Snelle levering. Erg fijn dat je ook goed op de hoogte wordt gehouden bij elke stap (inpakken, verzenden, ontvangen)
VerbeterpuntenIk heb voor een babyshower veel producten van verschillende merken ontvangen. Deze zitten dan los in een doos. Om het meer 1 geheel te maken is het misschien leuk om alles samen in te pakken met een vloeipapier met jullie logo en sticker.
Hoi Rachel! Heel hartelijk dank voor deze zeer uitgebreide beoordeling. Super fijn te vernemen dat de geboden service en spoedige levering als prettig worden ervaren! Een cadeau geven of krijgen is altijd leuk! Echter is het door grote drukte helaas niet mogelijk elke bestelling feestelijk in te pakken, waarvoor excuses. Wel hopen wij dat de door jou ontvangen items naar wens en verwachting zijn. Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Pluspunten
Goede makkelijke website. Snelle levering, netjes en stevig ingepakt.
Hi Jean! Wat leuk te zien dat jij een beoordeling hebt achtergelaten naar aanleiding van jouw bestelling! Heel hartelijk dank voor het prachtige cijfer. Wij wensen jou en jouw kleindochters veel plezier toe met de lightboxen! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
de deco pluimen waren kleiner dan verwacht. misschien foto's aanbieden met een vergelijk punt zodat grootte beter kan ingeschat worden.
Beste Carine! Wat leuk te zien dat jij een beoordeling voor ons hebt achtergelaten! Onze productteksten voor zo uitgebreid mogelijk omschreven om zo alle informatie te verstrekken aan de consument. Zo staat ook de afmeting van de veertjes omschreven onder de kop specificaties vermeld in de producttekst! Wanneer de veertjes niet naar wens en verwachting zijn kun jij deze kosteloos binnen 14 dagen na ontvangst retourneren! Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Pluspunten
Heel gemakkelijk
Een super fijne beoordeling waar wij jou heel hartelijk voor willen danken! Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen rugzak voldoet aan de wensen en verwachtingen. Wij wensen de gebruiker veel draag plezier toe! Met vriendelijke groet, Team Kidsdeco
Pluspunten
Grote keuze, correcte prijzen, snelle levering, goede kwaliteit
Hey Veerle! Een prachtig cijfer waar wij jou zo ontzettend dankbaar voor zijn. Helemaal te gek! Altijd fijn te vernemen dat het ruime assortiment, spoedige levering en kwaliteit van de artikelen naar wens en verwachting zijn. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
- Supersnelle levering - Overzichtelijke website - Ruime sortering producten - Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je zending
Verbeterpunten- In 3 van de door mij bestelde ballonnen zat een klein gaatje, waardoor ik ze a) niet kon gebruiken, en b) de heliumtank redelijk snel leeg ging. Wellicht dat dit opgenomen kan worden met de fabrikant van de (stippen-)ballonnen. Afgezien van dit "incident" heb ik geen verdere klachten - zal zeker een volgende keer weer bij jullie bestellen.
Beste Mark, heel hartelijk dank voor het achterlaten van jouw uitgebreide beoordeling. Fijn te vernemen dat de geboden service, ruime assortiment en spoedige levering als prettig wordt ervaren. Wel vinden wij het zeer vervelend te vernemen dat de ballonnen schade blijken te hebben. Dit is uiteraard niet de bedoeling en mag niet voorkomen. Wanneer mogelijk willen wij jou vragen de klacht voor ons op de mail te zetten samen met het ordernummer van de bestelling. Wij kijken graag samen met jou naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Prachtig houten ringendoosje en keurig binnen de vier weken geleverd . Klasse !!
Hoi Patrick! Wat ontzettend leuk te zien dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling achter te laten naar aanleiding van jouw bestelling bij Weddingdeco.nl. Wij wensen jou en jouw aanstaande ontzettend veel plezier toe met het ringdoosje. Wij verwachten dat het doosje een prachtige toevoeging zal zijn aan de ceremonie op de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Een zeer fijne webshop! Artikelen voldoen aan de wensen en verwachtingen en zijn een prachtige toevoeging aan de feestdecoratie. Top!
Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Een prachtig cijfer waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn. Wij wensen jou veel plezier toe met de door jou ontvangen items! Met vriendelijke groet, team Partydeco
Pluspunten
Snel geleverd , en correct
VerbeterpuntenIets beter inpakken nog , vooral als het met glas is
Een dikke voldoende waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn. Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen trouwbedankjes volledig naar wens en verwachting zijn en deze zonder schade door jou zijn ontvangen. Mocht er schade zijn aan de door jou ontvangen honingpotjes vernemen wij dit graag en bieden wij uiteraard een oplossing aan. Veel plezier toegewenst met het bedankje en wellicht tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Snelle levering en product is super leuk!
Beste Kirsten, heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen! Wij vinden het ontzettend fijn te lezen dat de door jou ontvangen gepersonaliseerde kersthanger volledig naar wens en in goede orde ontvangen is. Wij wensen jou veel plezier toe met de hanger en hopen jou in de nabije toekomst nog eens terug te zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team welovedeco
Pluspunten
Snelle levering Zeer goede kwaliteit
Hi Jolien! Wat ontzettend leuk te zien dat jij naar aanleiding van jouw bestelling via partydeco.nl een beoordeling hebt achtergelaten. Heel hartelijk dank voor het verstrekken van dit prachtige cijfer. Wij zijn jou hier ontzettend dankbaar voor! Wij wensen jou namens het gehele team ontzettend veel plezier toe met de artikelen uit jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Pluspunten
Prachtige website en het bedrijf houdt zich aan de snelle levertijd.
VerbeterpuntenIk had ballonnen besteld voor de verjaardag van mijn zus. Deze had ik incl heliumtank besteld waar je zo’n 22 ballonnen mee zou kunnen opblazen. Helaas na 1,5 balon deed de helium tank niks meer en kwam er geen lucht meer uit. Erg jammer en het hele effect weg van die leuke ballonnen. Ik voelde me toch een beetje opgelicht hierdoor. Je betaald immers voor iets wat zijn belofte niet nakomt.
Beste Maud, heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Wij vinden het spijtig te vernemen dat de door jou ontvangen heliumtank niet naar wens en verwachting is geweest. De door jou bestelde heliumtank dient inderdaad +/- 25 te kunnen vullen. Wij vinden het ontzettend spijtig te vernemen dat de tank niet geleverd heeft zoals beschreven, waarvoor excuses. Graag willen wij jou vragen ons een email te sturen met hierin het ordernummer van jouw bestelling, samen met een foto van de tankcode. Naar aanleiding van deze email bieden wij jou graag een passende oplossing aan. Heel hartelijk dank alvast! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Ik had een bloemen slinger besteld waarvan de lengte niet overeen kwam met de uitleg. Ik mailde hiervoor met de vraag naar een oplossing en kreeg de dag erna een nieuwe slinger en de website info werd ook dadelijk aangepast.
Heel hartelijk dank voor het plaatsen van deze fijne beoordeling. Wij vinden het prettig te vernemen dat de geboden service en ondernomen actie naar aanleiding van het ongemak als prettig wordt ervaren. wij hopen van harte dat jij de slinger vooralsnog kunt gebruiken en deze een prachtig onderdeel zal zijn aan de feestdecoratie. Hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
Pluspunten
vlot en netjes geleverd. Ook een prima prijs.
Hi Flairs Beauty studio! Wij willen jullie heel hartelijk danken voor dit prachtige cijfer. Wij vinden het ontzettend fijn te vernemen dat de geboden service, prijs/kwaliteit en vlotte levering als prettig wordt ervaren. Wij wensen jullie veel plezier toe met de door jullie ontvangen buisjes en plaatskaarthouders. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.