Pluspunten

Duidelijke website, enorm assortiment, mee met de laatste trends, tijdige aflevering van producten.

Indien pakket dag vroeger dan normaal wordt geleverd (absoluut geen probleem, integendeel zelfs), gelieve een melding hiervan te sturen. Gelet op het feit dat ik in België woonde, kon ik het pakket alleen op zaterdag laten leveren wat goed uitkomt, want dan ben ik thuis. Het pakket werd echter zonder verwittiging van WE LOVE DECO of van pakjesleverancier dag voordien al geleverd. Gelukkig was er iemand thuis.

Pluspunten

- Ruim aanbod in Mason Jars (en verkoop individuele stuks) - Snelle verzending - Goedkopere verzending aangeboden naar afhaalpunt - Goed verpakt

- Minder plastic gebruiken bij het inpakken van de bestelling of eventueel een milieuvriendelijker alternatief overwegen.

Pluspunten

Ik heb op donderdagochtend de bestelling geplaatst en na overleg mocht ik smiddags de bestelling al ophalen

Pluspunten

Leuk en uitgebreid assortiment en snelle levering!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne en snelle service!

Op de website staat dat het pakket tussen 09.00uur en 17.00uur wordt bezorgd de volgende dag. Echter kreeg ik van post nl een mail dat het tussen 17.00 en 22.00 uur wordt bezorgd. Was een beetje onduidelijk, ook omdat ik het adres van mijn werkplek had gegeven en ik na 17.00 uur niet meer werk.

Pluspunten

Makkelijk besteld, overzichtelijke website, vlugge levering, je krijgt wat je ziet, top!

Ik vind alles goed zoals het is!

Pluspunten

Snelle levering en alles goed verpakt!

Pluspunten

De lightbox is exact zoals op de foto’s! Erg leuk met alle letters en extra letters erbij. Fijn dat er een adapter bij zit zodat je ‘m meteen kan aanzetten zonder batterijen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vorige week 2 artikelen besteld. DIt waren een heliumtank (50) én een sjerp. Mijn vriendin had ook nog eens confetti ballonnen besteld. Ik heb weliswaar maar 15 ballonnen kunnen vullen met een heliumtank die in principe 50 ballonnen zou vullen. De tank was leeg en ik had 35 ballonnen over waar ik niks mee kon. Meteen telefonisch contact gehad met het bedrijf en die wisten mij te vertellen dat confettiballonnen veel lucht vrij laten. Waar staat dit aangegeven??????? dus ik heb voor niks de grootste tank gekocht? Daarnaast was de sjerp (bride to be) van erg slechte kwaliteit. Op moment dat we deze om wilden doen was de sjerp al gescheurd. Al met al zeer ontevreden met mijn aankoop. Erg belachelijk!!!

Pluspunten

Snelle verzending. Goede service en snelle reactie op mails. Ik raad iedereen aan hier te bestellen!

Pluspunten

Perfecte en snelle levering

Pluspunten

Snelle service Overzichtelijke website

Pluspunten

Snelle levering, mooi ingepakt.

Pluspunten

Ruime keuze Alles per thema, zo is alles makkelijk te vinden

Prijzig

Pluspunten

Communicatie goed en snelle levering

Pluspunten

Ruime keuze uit het assortiment en heel erg hip, past helemaal bij deze tijd. Leuk ook hoe jullie het per thema presenteren.

Géén.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ons cadeautje was mooi ingepakt, maar op het cadeaupapier kleefde een sticker met het bestellingsnummer. Zo kunnen we dit niet afgeven en hebben we het toch nog opnieuw moeten inpakken.

Pluspunten

Vlotte en goede levering en ook echt kwaliteit.

n.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles naar wens op tijd gelevert

Pluspunten

Snel geleverd. Mooie kwaliteit. Mijn bride to be high tea is geslaagd mede dankzij de mooie decoratie

Pluspunten

Leuke producten en snelle levering

Prijzen mogen soms iets scherper

Pluspunten

Snelle levering!

Niks

Pluspunten

Snelle verzending duidelijke beschrijving en goed op de hoogte gehouden

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ