Pluspunten
Juiste info wat betreft de levering, dit duurde langer dan gemiddeld.
Beste Yukari! Wat ontzettend leuk vernemen dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling te plaatsen, waarvoor heel hartelijk dank! Wij hopen van harte dat het gepersonaliseerde ringdoosje volledig naar wens en verwachting is. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Leuke spulletjes en goede kwaliteit. Snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Hoi Harmke! Wat leuk te vernemen dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling te plaatsen. Wij vinden het super fijn te vernemen dat de decoratie naar wens en verwachting zijn. Veel plezier toegewenst met de artikelen uit de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke website
Verbeterpuntennvt
Wij willen jou heel hartelijk danken voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Wij wensen jou veel plezier toe met de taarttopper. Dat dit prachtige items een mooie toevoeging zal zijn aan de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Snelle en super levering.
Beste Ingrid, heel hartelijk dank voor deze fantastische beoordeling. Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen etiketten naar wens en verwachting zijn. Wij wensen jou veel plezier toe bij de verdere voorbereidingen rondom de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
super snele levering
Een heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen decoratie naar wens en verwachting is geweest en dat het een prachtig jubileum feest is geweest. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Waarde voor je geld. Levering optijd, echt top! Dit was het tweede jaar op rij dat ik bij hun heb besteld. Volgend jaar weer!
Wat een ontzettend leuke beoordeling om te mogen ontvangen, waarvoor heel hartelijk dank! Heel veel plezier toegewenst met de door jou ontvangen folieballonnen en tot volgend jaar! Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Pluspunten
Snelle reactie van de klantenservices op vragen. Bestelling netjes op tijd geleverd in goede verpakking.
VerbeterpuntenBallongewichten voor met helium gevulde ballonnen.
Beste Tessa! Heel hartelijk dank voor jouw super fijne beoordeling. Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen ballonnen volledig naar wens en verwachting zijn geweest. Wanneer het gewenst is ballongewichten te gebruiken bij gevulde ballonnen, kun jij deze tevens via onze webshop bestellen. Deze worden niet standaard meegeleverd. Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Pluspunten
Er stond een typefout in de kinderakte die ik had besteld. Mijn eigen ontwerp stond het wel goed op. Een mailtje en de dag erna had ik al een nieuwe door de bus! Fantastische snelle oplossing!
Beste Sietske, heel hartelijk dank voor jouw beoordeling en het fantastische cijfer dat jij ons gegeven hebt. Wij vinden het super te vernemen dat de genomen actie naar aanleiding van de fout als prettig wordt ervaren. Wij wensen jou uiteraard veel plezier toe van de kinderakte! Met vriendelijke groet, team Weddingdeco
Pluspunten
Overzichtelijk, veel aanbod.
VerbeterpuntenMaten van de doosjes waren niet goed aangegeven.
Beste Inge, heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen! Fijn te vernemen dat de webshop als overzichtelijk wordt ervaren, helemaal t op! Wel vinden wij het spijtig te vernemen dat de aangegeven afmetingen in de producttekst niet blijken te kloppen, waarvoor excuses. Wij hebben hier direct naar gekeken en de afmetingen aangepast naar ware afmeting. Dit om teleurstelling over het product in de toekomst te voorkomen. Mochten de doosjes niet naar wens en verwachting zijn kun jij deze kosteloos binnen 14 dagen na ontvangst retourneren via onze retourvoorwaarden. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
Pluspunten
- zeer vlotte service - zeer vriendelijke service (mailverkeer) - toegankelijke site - handig om een wishlist aan te maken
Een hele fijne beoordeling om te mogen ontvangen, waarvoor heel hartelijk dank! Wij wensen jou uiterst veel plezier toe met de door jou ontvangen decoratie. Dat het een prachtige en onvergetelijk familiefeest mag zijn met te gekke decoratie. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Leuke artikelen..veelzijdig en snelle service.
Beste Monica! Heel hartelijk dank voor deze super fijne beoordeling! Een prachtig cijfer waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn. Wij wensen jou heel veel plezier toe met de door jou ontvangen decoratie en alvast een prachtige trouwdag toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Perfecte snelle levering van de juiste artikelen!
Hoi Maria! Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen! Wij streven er naar ten allen tijden beste service en kwaliteit te bieden en vinden het zeer fijn te vernemen dat de geboden service en spoedige levering als prettig wordt ervaren. Wij wensen jou namens het gehele team heel veel plezier toe met de artikelen en wellicht tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
mooie producten
Heel fijn te vernemen dat de door jou ontvangen artikelen naar wens en verwachting zijn. Tevens willen wij jou bedanken voor het plaatsen van dit prachtige cijfer. Wij wensen jou uiteraard heel veel plezier toe met de artikelen uit de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Hoi Eileen! Een prachtig cijfer waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn! Wij hopen van harte dat het door jou ontvangen Milestone deken volledig naar wens en verwachting is. Dat er maar veel mooie herinneringen vastgelegd mogen worden op dit kleed. Met vriendelijke groet, Team Kidsdeco
Pluspunten
Snelle verzending, groot assortiment.
Verbeterpuntener zat een gaatje in één van de ballonnen - maar alles zat goed verpakt dus dit zal in de fabriek zijn gebeurd.
Wat leuk te vernemen dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling te plaatsen, waarvoor heel hartelijk dank! Wij vinden het spijtig te vernemen dat een van de door jou ontvangen ballonnen schade blijkt te hebben. Dit kan en mag uiteraard niet gebeuren, waarvoor excuses. Graag willen wij jou vragen ons een foto toe te sturen samen met het ordernummer van jouw bestelling. Wij stellen jou graag een passende oplossing voor. Heel hartelijk dank alvast! Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
Pluspunten
Heel klantgericht en vriendelijke service. PostNL raakte het bestelde pakketje kwijt. Dat werd direct en serieus opgepakt en de volgende dag lag dat wat ik besteld had op de mat!
Heel hartelijk dank voor deze super fijne beoordeling. Altijd prettig te vernemen dat de geboden service als klantgericht wordt ervaren. Wij wensen jou uiterst veel plezier toe met de door jou ontvangen instax film. Hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Ruime voorraad en veel keuze.
VerbeterpuntenProductomschrijvingen en gerelateerde producten beter koppelen.
Beste MAKN89, dank voor jouw beoordeling. Fijn te vernemen dat het ruime assortiment als prettig wordt ervaren. Onze productteksten worden zo uitgebreid mogelijk omschreven. Dit om teleurstelling over het product te voorkomen. Wij zijn dan ook uiterst benieuwd over welke artikelen geadviseerd wordt de producttekst aan te passen. Wij zien jouw reactie graag tegemoet. Heel hartelijk dank alvast! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt. 1 product was niet meer leverbaar, ik kreeg mijn geld direct terug en een volgende bestelling hoefde ik geen portokosten te betalen. Prima geregeld!
Hoi Marianne! wat ontzettend leuk te vernemen dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling te plaatsen, waarvoor heel hartelijk dank! Wij vinden het zeer fijn te vernemen dat de opvolging naar aanleiding van het voorraad verschil als prettig wordt ervaren. Wij wensen jou uiteraard heel veel plezier toe met alle decoratie en tevens alvast een prachtige trouwdag toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Orachtig gasten boek. En... Hij was er snel bij.
VerbeterpuntenGa zo door!
Beste M.J.T. van Aalten, heel hartelijk dank voor deze fantastische beoordeling. Een prachtig cijfer waar wij jou namens ons gehele team heel hartelijk voor willen danken! Wij wensen jou uiterst veel plezier toe met het door jou ontvangen gastenboek. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Overzichtelijk website en heel veel keus om je bruiloft compleet te maken.
Verbeterpuntenn.v.t.
Hoi Michelle! Wat een super fijne beoordeling om te mogen ontvangen, waarvoor dank! Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen kaarten, de pen en het gastenboek naar wens en verwachting zijn. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Toffe website
VerbeterpuntenOntwerptool is niet altijd even handig op een gsm.
Wat super fijn te vernemen dat jij het een toffe webshops vindt! Wij hopen dan ook dat de door jou ontvangen artikelen volledig naar wens en verwachting zijn en een mooie toevoeging zullen zijn aan de grote dag! Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Snel geleverd. Gunstig geprijsd.
Hoi Martijn! Wat leuk te vernemen dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling te plaatsen, waarvoor heel hartelijk dank. Wij wensen jou uiteraard heel veel plezier toe met de door jou ontvangen tule en hopen jou nog eens terug te mogen ontvangen in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, team Welovedeco
Een fantastisch cijfer waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn. Heel veel plezier toegewenst met de door jou ontvangen artikelen en wellicht tot ziens! Met vriendelijke groet, team Welovedeco
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over elk item dat ik kocht. Prachtig, origineel en van zeer goede kwaliteit. Verzorgd verpakt en verzonden. Prijs stemt zeker overeen met kwaliteit. In de toekomst zal ik nog vaker naar deze site gaan om te neuzen en te kopen. De uitgebreide site geeft tonnen inspiratie!
Beste Ann! Wat leuk te zien dat jij een beoordeling hebt geplaatst naar aanleiding van jouw bestelling via Partydeco.nl. Wij vinden het uiteraard zeer fijn te vernemen dat de geboden service en kwaliteit van onze artikelen naar wens en verwachting is. Wij hopen van harte dat het een geslaagd unicorn feest is geweest! Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Een prachtig cijfer waar wij jou met ons hele team ontzettend dankbaar voor zijn! Wij wensen jou heel veel plezier toe met de door jou ontvangen items en hopen jou nog eens te mogen zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.