Pluspunten
Een 10? Wauw! Helemaal te gek! Wij zijn jou super dankbaar voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. En wow, wat voor een! Wij wensen jou heel veel plezier toe met de items uit de bestelling. Hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Super mooie spullen
VerbeterpuntenProducten zijn prijzig
Beste SD, Wij vinden het heel fijn te vernemen dat de door jou ontvangen items naar verwachting zijn. Wij willen jou dan ook heel hartelijk danken voor het plaatsen van deze prachtige review! Wij streven er naar ten allen tijden beste kwaliteit te bieden. Hierdoor kunnen prijzen hoger zijn dan bij andere wederverkopers met feestversiering, trouwdecoratie en lifestyle- en baby artikelen. Onze merken staan er om bekend sterke kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid van hun producten te garanderen. Wij wensen jou ontzettend veel plezier toe met de producten uit de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Supersnelle levering van mijn beschrijfbare stenen.
Hoi Linda! Wij vinden het ontzettend fijn te vernemen dat de spoedige levering voor tevredenheid zorgt. Wij willen jou danken voor de tijd welke jij genomen hebt deze beoordeling te plaatsen. Wij wensen jou heel veel plezier toe met de beschrijfbare stenen. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Zeer mooi product (gepersonaliseerd) en snelle levering
Wat ontzettend leuk te vernemen dat het gepersonaliseerde houten gastenboek volledig naar wens en verwachting is. Wij streven er naar ten alle tijden beste service en kwaliteit te verlenen en vinden het zeer prettig te vernemen dat de items en geboden service voldoen! Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Ik heb precies gekregen wat ik verwachtte! Netjes verpakt (was een breekbaar product) en op tijd geleverd.
Hey Laura! Top te vernemen dat de door jou bestelde glazen buisjes naar wens en verwachting zijn! Wij wensen jou veel plezier toe met de bestelling en hopen jou in de toekomst nog eens terug te zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Leuk en ruim assortiment. Snelle levering.
Wij vinden het ontzettend leuk te vernemen dat het ruimte assortiment en spoedige levering als prettig wordt ervaren, YAY! Wij hopen van harte dat het door jou ontvangen item volledig naar wens en verwachting is geweest. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Leuke spullen! Goede snelle service!
VerbeterpuntenGeen
Beste Özlem! Heel hartelijk dank voor deze super fijne beoordeling. Wij streven er naar ten alles tijdens beste service en kwaliteit te verlenen en vinden het prettig te vernemen wanneer de geboden artikelen en service voldoet. Wij wensen jou heel veel plezier toe met alle items uit de bestelling en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle en goede levering
VerbeterpuntenHouden zo
Fijn te vernemen dat de spoedige levering als prettig wordt ervaren. Wij hopen uiteraard dat de ontvangen bellenblaas naar wens en verwachting is. Hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snel en super mooi ingepakt !
VerbeterpuntenGeen !
Hoi Yana! Wat een fantastisch cijfer heb jij ons gegevens, waarvoor heel hartelijk dank! Wij hopen van harte dat het t-shirt en toilettasje volledig naar wens en verwachting zijn. Wellicht tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Fijne site, genoeg betaalmogelijkheden, snelle levering en komen snel met een oplossing.
Beste D! Dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Wij hopen van harte dat het door jou ontvangen gastenboek naar wens en verwachting is! Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Mijn bestelling was compleet en wel op tijd in huis.
VerbeterpuntenNu geen verbeterpunten.
Beste Merve! Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Fijn te vernemen dat de bestelling in zijn geheel in goede orde is ontvangen. Wij wensen jou heel veel plezier toe met de items uit jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering. Mooie producten!
VerbeterpuntenEen paar dingen waren kapot aangekomen. Snel nieuwe gekregen maar pak dit beter in of zet zeker op de doos dat het breekbaar is.
Fijn te vernemen dat de geboden oplossing als prettig is ervaren. Wij streven er naar ten alle tijden beste service en kwaliteit te verlenen en vinden het een spijtige situatie dat de artikelen in de eerste zending schade hebben opgelopen. Gelukkig hebben wij de schade spoedig kunnen verhelpen en wensen wij jullie veel plezier toe bij het weggeven van de trouwbedankjes. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Leuke webwinkel om spullen voor de babykamer te kopen. Ik was op zoek naar een dekentje van elodie, maar heb gelijk nog wat extra's mee besteld.
Wat ontzettend leuk te vernemen dat jij het dekentje waar jij naar opzoek was hebt gevonden in onze webshops. Wij wensen jou heel veel plezier toe met alle items en hopen van harte dat het kleintje hier van mag genieten. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Mooie producten, overzichtelijke website, vriendelijke klantenservice en snelle bezorging!
Wij willen jou heel hartelijk danken voor het plaatsen van deze super fijne review! Een prachtige beoordeling waar wij met ons hele team heel dankbaar voor zijn. Wij hopen van harte dat alle artikelen volledig naar wens en verwachting zijn en hopen jou in de toekomst nog eens terug te zien in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Een prachtig cijfer waar wij jou heel hartelijk voor willen danken. Wij wensen jou namens het gehele team heel veel plezier toe met de items uit jouw bestelling. Wellicht tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Bestelling vlot gekregen.
Hi Yvonne! Heel leuk te vernemen dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling te plaatsen, waarvoor dank! Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen artikelen een prachtige toevoeging zullen zijn aan de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle levering, ruim aanbod.
Hoi Jessica! Wij willen jou namens het gehele team heel hartelijk danken voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Wij hopen dat het een geslaagde gendereveal is geweest. Wellicht tot ziens in een van onze andere webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Een prachtige beoordeling waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn. Veel plezier toegewenst met alle items uit de bestelling. Hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Goede klantenservice, snelle levering, goede kwaliteit.
VerbeterpuntenVersturen van helium ballon - kapot aangekomen - was in een doos verpakt waar ook een puntig pakket in verpakt was.
Hoi Myrthe! Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Fijn te vernemen dat de geboden oplossing naar aanleiding van de kapotte ballon als prettig is ervaren. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Een 10, wauw! Wij willen jou heel hartelijk danken voor het plaatsen van deze fantastische review! Wij wensen jou namens ons gehele team veel plezier toe met de items uit jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Goede kwaliteit producten, ontzettend snelle levering.
Beste Zuleika, wat leuk te zien dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling te plaatsen. En wauw wat voor een! Wij zijn jou ontzettend dankbaar voor dit prachtige cijfer. Heel veel plezier toegewenst met de items uit jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Fijne website heb op partydeco besteld, groot assortiment. Snel in huis
VerbeterpuntenGeen
Hoi Han! Wat ontzettend leuk te vernemen dat ons ruime assortiment als prettig wordt ervaren. Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen decoratie volledig naar wens en verwachting is geweest. Wellicht tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Pluspunten
Goed bereikbaar, perfecte service
Hey Chasca, wat leuk te zien dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling te plaatsen, en wow wat voor een. Helemaal te gek! Heel veel plezier toegewenst met alle items uit de bestelling. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Pluspunten
VerbeterpuntenVerbaasd over hoeveel je thuis nog in elkaar moest zetten en over de lage kwaliteit van de spulletjes. Doosjes zelf in elkaar zetten, maar deksel blijft niet netjes in elkaar zitten (probeer zelf maar eens :-) Paar ballonnen konden niet opgeblazen worden (meerdere mensen geprobeerd) en die mooie bakjes met gouden stippen zaten zo stevig opgestapeld dat je ze bijna moet beschadigen om los te krijgen van elkaar. De tule versieringsbollen moet je ook compleet zelf in elkaar zetten, terwijl ze 10,- kosten.... Al met al dus beetje teleurstellend.
Spijtig te vernemen dat jij niet geheel tevreden bent over de door jou ontvangen items. Veel van onze items zijn D.I.Y. en dienen in dit geval zelf in elkaar gezet te worden. Dit om ruimte te besparen tijdens verzending en het voor de consument makkelijk te bewaren is tot het moment van gebruik. Wij proberen al onze productteksten van zoveel mogelijk informatie te voorzien, dit om teleurstelling hierin te voorkomen. Wanneer blijkt dat artikelen niet voldoen aan de kwaliteitseisen ontvangen wij hier graag melding van. Je kunt ons in dit geval altijd bereiken via ons telefoonnummer 088-0990300 of via [email protected]. Wij zijn er om jou te helpen en samen met jou te kijken naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Pluspunten
Snelle levering, prettig contact met de klantenservice en prijs kwaliteit is super
Beste Janna, Wij vinden het heel fijn te vernemen dat de snelle bezorging, contact met onze klantenservice en kwaliteit als prettig worden ervaren! Veel plezier toegewenst met desbetreffende decoratie. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.