Pluspunten

Fijne website, breed aanbod, snelle levering, alle artikelen goed verpakt, duidelijk communicatie over status van je bestelling

Pluspunten

De producten zijn perfect en precies zoals het op de webshop beschreven staat. Ik was zeer tevreden en het vrijgezellenfeest was een groot succes!

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit! Goede prijs ook

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles ziet r leuk uit

De “bride to be” sjerp moeten jullie echt uit het assortiment halen. Ik heb het besteld voor mijn vrijgezellenfeest en hij was gelijk gescheurt heb m niet eens 5 minuten om gehad Echt heel teleurstellend had t niet verwacht. Het boekje was wel leuk en mooi, er zaten genoeg blaadjes in top! Maar toch jammer van t sjerp ik was heel erg teleurgesteld en had jammer genoeg geen sjerp voor mijn leuke dag.

Pluspunten

Snel en goed

Pluspunten

Alles perfect. Materiaal service en levering

Pluspunten

netjes, snel en duidelijk

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel keuze op de website

Ik heb twee keer iets besteld (als ceremoniemeester ontstaan de ideeën in de loop van het proces naar een bruiloft toe). De eerste keer heb ik voor meer dan 50 euro besteld dus toen hoefde ik geen verzendkosten te betalen. De tweede keer heb ik wel verzendkosten betaald. Ik was niet tevreden over een product uit de tweede levering, omdat de tafelconfetti er in het echt heel anders uit zag dan op de foto's. Toen ik daarover belde ging de dame aan de lijn in de verdediging. Het was echt geen fijn gesprek en ze was totaal niet behulpzaam. Ik wilde andere tafelconfetti bestellen, maar niet nog een keer verzendkosten betalen (dat leek mij een mooie oplossing ter compensatie), maar daar kon ze niet in meegaan. Ze stelde ook geen andere oplossing voor. En ze vertelde me doodleuk dat ik wel voor minstens 10 euro moest bestellen, anders kon ik überhaupt niets geleverd krijgen. Dat vind ik sowieso raar. Als je verzendkosten betaalt, maakt het toch niet uit of je voor 1 euro of voor 10 euro iets besteld? En daarnaast komt het er dus op neer dat ik beter allerlei verschillende tafelconfetti in 1 keer had kunnen bestellen (en dan dus ook geen verzendkosten zou hoeven te betalen omdat ik dan wel voor minimaal 50 euro had besteld) en dan de artikelen die ik niet wil, allemaal zou retourneren (dat is dan wel weer kosteloos). Als iedereen maar van alles besteld om aan die 50 euro te komen, omdat alles toch weer kosteloos terug kan, is dat niet bepaald goed voor het milieu!!

Pluspunten

snelheid, assortiment, communicatie

Pluspunten

Voldoende aanbod

Geen (tot nu toe)

Pluspunten

Mooie spullen Fijne site goed personeel bij klantenservice

Post Nl

Pluspunten

Zeer correct aan de telefoon! We hadden een defect product, gelijk werd er geregeld dat er een retour bedrag gestort gaat worden. Snelle levertijd en goed verpakt!

Pluspunten

Snelle levering product prima

Gratis levering

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten, de afbeelding toont wat je ook echt krijgt.

Het is allemaal wel vrij prijzig. Natuurlijk is trouwen ook een dure aangelegenheid, maar als je dan ook nog bepaalde kleuren hebt en die heb je niet overal te verkrijgen, dan zullen sommige producten het wel duur maken.

Pluspunten

Snelle serrvice Ruim assortiment Goede kwaliteit

Assortiment uitbreiden voor huwelijken van hetzelfde geslacht. Moeilijk te vinden nog steeds.

Pluspunten

Leuke website met veel items voor allerlei feesten. Meeste producten hebben een zeer goede kwaliteit/prijs verhouding.

Pluspunten

Leuk, snel, overzichtelijk en wordt goed met je meegedacht.

nvt

Pluspunten

de producten zijn van mooie kwaliteit aanrader

Pluspunten

Snelle levering, groot assortiment en super service

Alles is top gegaan!

131 Pieter Zeemanweg