Pluspunten
Zo enorm uitgebreid, goede service en snelle levering.
Verbeterpunten-
Beste Daniella, wat ontzettend leuk te vernemen dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling te plaatsen, waarvoor hartelijk dank! Heel fijn te vernemen dat de geboden service, kwaliteit en spoedige levering als prettig worden ervaren! Heel veel plezier toegewenst met de items uit de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Partydeco.nl.
Pluspunten
Hi Canan! Wat een fantastische beoordeling, waarvoor heel hartelijk dank! Wij wensen jou uiteraard heel veel plezier toe met de door jou ontvangen ballonnen. Met vriendelijke groet, Team Partydeco.nl
Pluspunten
Duidelijke website zeer snelle levering!
VerbeterpuntenGeen alles is naar wens.
Super te vernemen dat de overzichtelijke webshop en spoedige levering als prettig wordt ervaren. Wij streven er naar ten alle tijden beste service en kwaliteit te leveren en zijn uiterst dankbaar te vernemen dat dit is gelukt! Wij wensen jou veel plezier toe bij het weggeven van de prachtige cadeaus! Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle bezorging
VerbeterpuntenStaat van pakket had netter gekund. Nu leek het alsof het door een zaal gegooid was. Bestelde producten gelukkig nog heel.
Beste Sabine, hartelijk dank voor jouw beoordeling. Uiteraard doen wij onze uiterste best om elke bestelling zo goed mogelijk te verpakken. De pakketjes gaan niet zonder stootkussentjes de deur uit om eventuele schade tijdens verzending te voorkomen. We zijn echter voor het bezorger van de pakketten afhankelijk van externe partijen, waardoor er in een enkel geval schade kan optreden. Is dit het geval, vernemen wij dit uiteraard altijd graag. Wij streven er naar ten alle tijden beste service en kwaliteit te bieden en verwachten dit ook van externe partijen welke wij toevertrouwen aan de aflevering van onze zendingen. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Super mooie en originele collectie en het was heel snel geleverd.
Hi D! Graag willen wij jou bedanken voor de tijd welke jij hebt genomen een beoordeling te plaatsen. En wow wat voor een, woehoe! Fijn te vernemen dat de geboden collecties als origineel worden ontvangen. Een mooi compliment voor onze inkoopster. Heel veel plezier toegewenst met de items uit jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Groot assortiment, snelle levering, overzichtelijke website
VerbeterpuntenHoge prijzen worden gehanteerd
Beste, Wat fijn te vernemen dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling te plaatsen. Graag bedanken wij jou voor het verstrekken van dit hele fijne cijfer. Wij streven er naar ten allen tijden beste kwaliteit te bieden. Hierdoor kunnen prijzen hoger zijn dan bij andere wederverkopers met feestversiering, trouwdecoratie en lifestyle- en baby artikelen. Onze merken staan er om bekend sterke kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid van hun producten te garanderen. Wij wensen jou ontzettend veel plezier toe met de producten uit de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl.
Hoi Marielle! Wat een prachtige beoordeling, waarvoor heel hartelijk dank! Wij wensen jou heel veel plezier toe met het door jou ontvangen gastenboek. Dat het boek volgeschreven zal en mag worden met lieve woorden en wensen. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl.
Pluspunten
Snel en op tijd geleverd.
Beste Maarten, Heel hartelijk dank voor jouw beoordeling, en wauw wat een prachtig cijfer! Wij wensen jou en jouw aanstaande heel veel plezier toe met het gepersonaliseerde gastenboek. Wij wensen jullie tevens veel succes toe bij de verdere voorbereidingen van jullie grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
VerbeterpuntenRelatief prijzig
Beste Leatitia, Heel hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Wij streven er naar ten allen tijden beste kwaliteit te bieden. Hierdoor kunnen prijzen hoger zijn dan bij andere wederverkopers met feestversiering, trouwdecoratie en lifestyle- en baby artikelen. Onze merken staan er om bekend sterke kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid van hun producten te garanderen. Wij wensen jou ontzettend veel plezier toe met de producten uit de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl.
Pluspunten
Perfecte service, besteld en volgende dag in huis! Top.
Hoi Manon! Wat leuk te vernemen dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling te plaatsen, waarvoor dank! Wij wensen jou uiteraard heel veel plezier toe met de door jou ontvangen artikelen. Hopelijk tot ziens in een van onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt om een beoordeling te plaatsen. Een fantastisch cijfer waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn. Wij wensen jou namens het gehele team heel veel plezier toe met de door jou ontvangen items. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Producten zijn zoals voorgesteld op de site!
Verbeterpuntengeen
Beste Elke! Dank voor deze prachtige review. Wat ontzettend fijn te vernemen dat de geboden service en kwaliteit volledig naar wens en verwachting zijn. Wij wensen jou uiteraard heel veel plezier toe met de door jou ontvangen items. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Stipt Snel Mooie verpakkingg
Hoi Axelle, Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen! Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen decoratie geheel naar wens en verwachting is. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Super mooie spullen die niet zomaar overal te koop zijn!
VerbeterpuntenKlanten gewoon laten kopen wat ze willen en niet voor minimaal €10. Als iets door de brievenbus past dan lijkt mij niet dat daardoor de verzendkosten hoger worden.. vond het jammer dat ik er meer bij moest bestellen (wat allemaal door de brievenbus paste) omdat ik het anders helemaal niet kon krijgen.
Wij willen de hipste producten voor een mooie prijs aan jou verkopen. Om dit mogelijk te blijven maken, hanteren wij een minimaal orderbedrag van 10 euro (dit bedrag is na verrekening van een eventuele korting en verzendkosten). Onze logistieke en afhandelingskosten voor bestellingen willen we op deze manier zo min mogelijk laten doorrekenen in de verkoopprijzen van onze producten. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle levering. Super.
Hoi Truus! Wat leuk te vernemen dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling te plaatsen, waarvoor dank! En Truus wat voor een wauw! Wij wensen jou heel veel plezier toe met de items uit jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Zeer blij met de snelle levering tegen een lage prijs.
VerbeterpuntenNormaal nooit problemen met producten maar dit keer zijn de confetti ballonen die ik had besteld en die heb ik vaker gehad allemaal geklapt zeker een zakje wat niet helemaal goed was de andere 5 waren namelijk nog wel heel.
Beste R Soares, dank voor jouw beoordeling. Fijn te vernemen dat de spoedige levering als prettig wordt ervaren! Tevens vinden wij het vervelend te vernemen dat de door jou ontvangen confetti ballonnen niet naar wens en verwachting zijn geweest, waarvoor excuses. Wanneer mogelijk wil ik jou vragen ons een email te sturen met hierin het ordernummer. Aan de hand van deze gegevens bieden wij jou graag een oplossing aan. Wij zien jouw email graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Team Partydeco.nl
Hi Sheila! Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen items volledig naar wens en verwachting zijn geweest. Hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Hey Alex! Wat leuk te zien dat jij de tijd hebt genomen een review te plaatsen, waarvoor heel hartelijk dank! Fijn te vernemen dat de geboden service en snelle levering als prettig wordt ervaren. Wij hopen dat de door jou ontvangen artikelen naar wens en verwachting zijn. Wellicht tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
goede communicatie
Verbeterpuntengeen
Hoi Nadine! Een prachtig cijfer waar wij jou ontzettend dankbaar voor zijn. Wij hopen dat jij de mok in goede orde hebt mogen ontvangen. Veel plezier toegewenst met de artikelen uit jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle service, erg leuk ingepakt.
Wij streven er naar ten alle tijden beste service en kwaliteit te bieden, en vinden het uiterst fijn te vernemen dat de geboden service als prettig wordt ervaren! Wij wensen jou veel plezier toe met het door jou ontvangen houten speelgoed! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Leuk aanbod
VerbeterpuntenIets enthousiaster ontvangst bij afhalen bestelling
Graag willen wij jou bedanken voor het plaatsen van deze beoordeling. Spijtig te vernemen dat het ontvangst in ons magazijn als niet enthousiast door jou is ervaren, waarvoor excuses. Wel hopen wij van harte dat de door jou ontvangen items volledig naar wens en verwachting zijn geweest. Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Pluspunten
Makkelijk besteld, snelle levering, goeie qualiteit en niet duur
Beste Carmen, dank voor jouw beoordeling en het prachtige cijfer dat jij ons gegeven hebt. Fijn te vernemen dat de geboden service en kwaliteit als prettig wordt ervaren. Wij wensen jou uiteraard heel veel plezier toe met het door jou ontvangen tule. Wellicht tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Een 10? woehoe! Helemaal te gek! Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Mooie website met veel inspiratie!
Hoi Laurah, heel hartelijk dank voor dit prachtige cijfer! Fijn te vernemen dat de verhuur polaroidcamera volledig naar wens en verwachting is geweest. Wij hopen uiteraard dat de foto's een mooie herinnering zullen zijn aan de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
snelheid en maken waar wat ze beloven
Beste De Beule! Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen! Fijn te vernemen dat de geboden service en kwaliteit volledig naar wens en verwachting is geweest. Wij wensen jou uiteraard heel veel plezier toe met de items uit jouw bestelling. Hopelijk tot ziens in een van onze andere webshops! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.