Een dikke vette voldoende! Daar worden wij heel blij van. Hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Wij wensen jou uiteraard ontzettend veel plezier toe met de door jou ontvangen items. Hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle en nette levering, foutje wordt erg vlot en netjes opgepakt en hersteld!
Wij streven er naar ten alle tijden de beste service en kwaliteit te bieden en vinden het uiterst belangrijk dat alle artikelen voldoen aan onze kwaliteitseisen. Wij zijn blij te vernemen dat de geboden oplossing goed is ontvangen en als fijn wordt ervaren. Wellicht tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Het feestje geheel in stijl kunnen vieren doordat alle decoratie perfect bij elkaar paste!!
VerbeterpuntenGeen
Hi Kelly! Dat vinden wij heel leuk om te horen. Geeft altijd een fijn gevoel wanneer wij mogen vernemen dat door middel van onze decoratie het feest een groot succes is geweest. Wij hopen jou uiteraard in de toekomst nog een keer te mogen ontvangen in een van onze webshops. Tot ziens! Met vriendelijke groet Team Partydeco.nl
Pluspunten
gepersonaliseerde producten zijn mooi en goed van kwaliteit
Verbeterpuntenbestelling is incompleet geleverd en communicatie over nalevering ging in eerste instantie niet goed. Na meerdere mails met de klantenservice zijn de ontbrekende producten alsnog verzonden.
Beste Veerle, hartelijk dank voor jouw review en bestelling bij Weddingdeco.nl. Wij vinden het ontzettend vervelend te vernemen dat bij het verzenden van jouw bestelling miscommunicatie is ontstaan waardoor er een aantal items ontbraken bij afleveren van het pakket. Dit is uiteraard niet de bedoeling en had niet mogen gebeuren, waarvoor onze excuses. Gelukkig is het ons gelukt de ontbrekende items snel als nalevering te verzenden! Dit zodat jij kunt gaan genieten van jouw bestelling. Ik hoop dat de geboden service en oplossing alsnog enige ontevredenheid weg neem en wij jou wellicht in de toekomst nog een keer terug mogen ontvangen in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Het product wat ik had besteld was beschadigd toen het geleverd werd. Melding van gemaakt en de volgende dag had ik al een nieuwe in huis die wel goed was!
VerbeterpuntenDe verpakking van het product zat los in de doos waardoor het alle kanten op kon. Het nieuwe product was beter verpakt met luchtkussentjes. Ik denk dat wanneer dit de 1e keer al zo verpakt was dat het product heel was aangekomen.
Ons streven bestaat uit het bieden van de beste service en kwaliteit. Wij vinden het uiterst vervelend te vernemen dat een door de klant besteld item beschadigd wordt ontvangen. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Samen met het gehele team kijken wij elke dag naar waar wij kunnen verbeteren. In dit geval nemen wij het verpakken van materiaal/artikelen serieus. Dit om teleurstelling in de toekomst te voorkomen. Wij wensen jou uiteraard heel veel plezier toe met het hart frame gastenboek. Dat jullie gasten prachtige teksten en gelukwensen zullen schrijven. Heel veel plezier en succes toegewenst bij de verdere voorbereidingen rondom jullie grote dag! Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Bestelling werd snel en correct geleverd! Alles was in orde. Het aanbod is heel ruim en iedereen vindt er wel zijn ding.
Hoi Birgid, graag willen wij jou bedanken voor dit prachtige cijfer. Heel fijn te vernemen dat de door jou ontvangen items spoedig en in goede orde zijn ontvangen. Wij wensen jou uiteraard heel veel plezier toe met de artikelen uit de bestelling en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
Pluspunten
Super snelle levering!
Een fantastische beoordeling, waar wij jou heel graag voor willen bedanken! Wij wensen jou alle plezier toe met het door jou ontvangen Milestone kleed. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Prima levering van producten. Snelle en duidelijke reactie via e-mail.
VerbeterpuntenMinder gebruik van plastics bij inpakken van de producten, voor het versturen ervan. Plastics vervangen met gerecycled papier, bijvoorbeeld naar papieren verpakkingstape overgaan.
Beste Chris, Hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt de beoordeling te plaatsen. Fijn te vernemen dat de door jou bestelde Mason Jars in goede orde zijn ontvangen! Wat betreft het plastic gebruik zijn wij het uiteraard met jou eens. Helaas zijn wij tot op heden hierin afhankelijk van onze leveranciers. Maar een goede tip is altijd mooi meegenomen, en wij zullen dit zeker meenemen in onze toekomst plannen. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Veel keus, gaat mee met de trends!
VerbeterpuntenDe verzendkosten verlagen voor vaste klanten.
Wij streven er naar de beste service, kwaliteit en de leukste collecties te bieden. De nieuwste collecties, voor iedereen! Fijn te vernemen dat jij een item gevonden hebt wat volledig naar wens en verwachting is. Bedankt voor jouw bestelling en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Wij willen jou heel hartelijk danken voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Een Fantastische beoordeling waar wij heel dankbaar voor zijn! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Hoi Sascha! Wat leuk te vernemen dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling te plaatsen. Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen topper volledig naar wens en verwachting is! Heel veel plezier toegewenst met de topper! Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Boek wat ik gekocht heb was op een hoekje licht beschadigd, dit zou ik zelf zo niet opgestuurd hebben.
Beste Angela, Dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Wanneer blijkt dat een door jou ontvangen artikel schade heeft vernemen wij dit uiteraard graag. Dit aangezien wij streven ten alle tijden beste kwaliteit te bieden. Graag wil ik jou vragen ons een foto toe sturen van de schade, dit samen met het ordernummer van jou bestelling. Samen met jou kijken wij graag naar een passende oplossing. Hartelijk dank alvast! Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snel, leuke plaatjes
VerbeterpuntenWe dachten dat het product veel groter zou zijn... dat hadden we misschien niet goed gelezen maar door de foto gaf dat een ander beeld.
Beste Charlot, dank voor jouw beoordeling. Een dikke voldoende waar wij ontzettend trots op mogen zijn en jou voor willen bedanken. Om teleurstelling over onze producten te voorkomen zijn onze productteksten zo uitgebreid mogelijk! Zo vind je ook de afmetingen van een artikel terug op het kopje specificaties. Uiteraard geven foto's via een computerscherm een vertekend beeld van de ware grootte, vandaar de uitgebreide producttekst. Wel hoop ik van harte dat de wenspot alsnog een prachtige toevoeging zal en mag zijn op jullie grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
is een hele leuke site
En wij vinden het heel leuk dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling te plaatsen. Waarvoor heel hartelijk dank. Veel plezier toegewenst met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Een prachtig cijfer waar wij met ons gehele team ontzettend trots op mogen zijn en jou hartelijk voor willen danken. Wij hopen dat de door jou ontvangen items volledig naar wens en verwachting zijn. Hopelijk tot ziens in een van onze webshops! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Heel veel keus en snelle levering. Ik ben echt ontzettend tevreden en zal zeker vaker bestellen.
VerbeterpuntenGeen. Zo houden!
Wij vinden het uiteraard ontzettend fijn te vernemen dat jij tevreden bent met de door jou ontvangen artikelen. Wij willen jou tevens bedanken voor dit prachtige cijfer! Heel veel plezier toegewenst met de artikelen uit de bestelling en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenGratis retour aanbieden tot je effectief wil retourneren... 6,95 euro + de verzendkosten ook nog eens aangerekend. (eerst gratis omdat ik boven de 50 euro had besteld. Na retour is dit minder dan 50 euro en rekenen ze toch nog de verzendkosten aan..) Sommige producten hadden een slechte kwaliteit waardoor ik ze echt moet terugsturen. Hierdoor verlies ik 10 euro..... Duur grapje. Ik bestel hier nooit meer!
Hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Je hebt 14 dagen de tijd om aan te geven dat je producten wenst te retourneren. Mocht je meerdere producten in één keer besteld hebben, dan begint de termijn te lopen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen. Vanaf het moment dat je hebt aangegeven je artikel te willen retourneren moet je het binnen 14 dagen versturen. Je krijgt, wanneer de retour voldoet aan de retourvoorwaarden, de aankoopwaarde van het product geretourneerd. Mocht je door de retour onder het gratis verzendbedrag uitkomen, dan worden de verzendkosten in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag. Deze voorwaarden zijn vastgesteld, waar wij bij hoge uitzondering van kunnen afwijken. Retouren vanuit België kunnen per e-mail aangemeld worden. Wij maken dan een retourlabel aan, de kosten van 6,95 euro, worden verrekend met je retour. Wanneer je kiest voor een andere retourmethode dien je zelf zorg te dragen voor de kosten van de zending. Mochten er naar aanleidin van bovenstaande vragen zijn vernemen wij deze graag. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
VerbeterpuntenIets persoonlijker maken?
Beste Sofie, hartelijk dank voor jouw beoordeling. Spijtig te vernemen dat het contact met ons als te formeel wordt ervaren. Wij staan er voor ten alle tijden onze klanten te woord te staan en staan er voor open om alle vragen, meningen en- of klachten te beantwoorden. Wij streven er naar ten alle tijden beste service en kwaliteit te verlenen. Wanneer blijkt dat iets niet naar wens is vernemen wij dit graag. Dit zodat wij spoedig en op de juiste manier een passende oplossing kunnen bieden. Heel veel plezier toegewenst met het door jou ontvangen babyshower boekje en wellicht tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Partydeco.nl
Pluspunten
Super leuke spulletjes
VerbeterpuntenGeen
Beste Angelique! Dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Wat ontzettend leuk te vernemen dat onze collecties in de smaak vallen! Wij hopen dat de door jou ontvangen etiketten en pompons volledig naar wens en verwachting zijn. Wellicht tot ziens in een van onze webshops! Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Wij willen jou hartelijk danken voor het plaatsen van deze prachtige review! Niets mooier dat te vernemen dat alles naar wens en verwachting is verlopen. Hopelijk tot ziens in een van onze webshops! Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl.
Pluspunten
Bestelling is vlot geleverd, beidde keren. Bij de trouwkaarten zaten de druk kosten er al bij, wat erg veel scheelt. De kwaliteit is mooi, en het is prettig dat je het naar eigen smaak kan aanpassen
VerbeterpuntenNu moet je voor de trouwkaarten naar een aparte website. Dit intregeren in 1 website met 1 grote webshop
Hi Nathalie, wij willen jou heel hartelijk danken voor de tijd welke jij genomen hebt desbetreffende beoordeling te schrijven! Onze trouwkaarten webshop is een van onze nieuwe shops welke voor vele bezoekers nieuw en onbekend zal zijn. Door gebruik te maken van linkjes hopen wij de bekendheid van trouwkaarten.weddingdeco.nl te laten groeien. Dit zodat ook tevens deze webshop een fijne shop zal zijn voor alle stellen welke gaan trouwen! Meet vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle levering. De dag na de bestelling al binnen
Beste Gonny! Op werkdagen van Maandag tot Zaterdag voor 22:00 uur besteld is de volgende dag in huis (*m.u.v. Zondag). Wij streven er naar deze belofte elke dag opnieuw waar te maken en vinden het dan uiteraard ontzettend fijn te vernemen wanneer dit lukt, waarvoor dank! Heel veel plezier toegewenst met de door jou ontvangen items en wellicht tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Levering was zoals beloofd. Product ziet er perfect uit.
VerbeterpuntenNvt
Beste Letitia! Wat ontzettend leuk te vernemen dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling te plaatsen, en jeetje! Wat voor een! Wij willen jou bedanken voor het plaatsen van dit prachtige cijfer. Heel veel plezier toegewenst met de door jou ontvangen mok! Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
flexibibele instelling en afspraken goed nagekomen
Beste Hans! Fijn te vernemen dat de geboden service en kwaliteit als fijn worden ervaren. Wij willen jou bedanken voor het plaatsen van deze fantastische review. Heel veel plezier toegewenst bij het weggeven van deze te leuke trouwbedankjes. Tevens veel succes toegewenst bij de verdere voorbereidingen rondom de grote dag! Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Mooie artikelen die snel worden geleverd. Prijs/kwaliteit top!
Wij streven er naar ten alle tijden de beste service en kwaliteit te bieden en zijn uiteraard een klein beetje trots wanneer wij mogen vernemen dat dit lukt! Wij willen jou bedanken voor de tijd welke jij genomen hebt de beoordeling te plaatsen en hopelijk tot ziens in een van onze webshops! Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.