Pluspunten
De producten werden snel geleverd.
VerbeterpuntenIk had een kaartendoos voor mijn bruiloft besteld. De doos waar hij in zat was net te krap. Hierdoor is er een hoek verkreukeld.
Bedankt voor het plaatsen van jouw beoordeling. Ik vind het spijtig te vernemen dat de door jou bestelde items in een te kleine doos zijn verzonden. Dit kan en mag uiteraard niet gebeuren. Graag wil ik jou vragen ons een foto toe te sturen van de schade aan de enveloppendoos. Aan de hand van deze afbeelding bieden wij jou uiteraard een passende oplossing aan. Hartelijk dank alvast! Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Origineel aanbod
Hoi Janou! Wij willen jou bedanken voor deze te gekke beoordeling! Super te vernemen dat ons assortiment als origineel wordt ervaren, helemaal top! Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Leuk aanbod, ruime keuze, snelle levering
Hoi Janine! Een dikke voldoende waar wij heel trots op kunnen en mogen zijn! Wij willen jou bedanken voor de tijd welke jij genomen hebt de beoordeling te plaatsen. Veel plezier toegewenst met jouw bestelling en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle levering! Producten keurig verpakt en van goede kwaliteit!
Hoi Sharona! Een fantastische beoordeling, waarvoor heel hartelijk dank! Wij wensen jou veel plezier toe met de door jou ontvangen items. Alvast een prachtige dag toegewenst. Dat de bride to be maar goed verrast zal zijn! Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco
Pluspunten
Snel geleverde producten
VerbeterpuntenHele mooie site alles goed te vinden
Hip Hip Hooray! een prachtig cijfer waar wij ontzettend trots op zijn. Wij willen jou heel hartelijk danken voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Wij wensen jou tevens heel veel plezier toe met de items uit jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Mooie site ! En snelle levering.
Beste Iris! Hartelijk dank voor deze super fijne beoordeling. Wij vinden het super te vernemen dat de door jou ontvangen slingers naar wens en verwachting zijn. Wij wensen jou ontzettend veel plezier toe met de items uit jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snel geleverd, goede verpakking, product voldeed aan de verwachtingen, goede kwaliteit
Hoi Willem! Wij willen jou heel hartelijk danken voor deze prachtige beoordeling. Wat een fantastisch cijfer heb jij ons gegeven, wauw! Heel fijn te vernemen dat de door jou ontvangen miniflesjes volledig naar wens en verwachting zijn, toppie! Heel veel plezier toegewenst met de door jou ontvangen flesjes en hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Zijn snel en service gericht.
VerbeterpuntenGeen. Alles is naar wens verlopen
Beste Meredith! Wij willen jou bedanken voor de tijd welke jij genomen hebt deze beoordeling te plaatsen! En hey, wat een fantastisch cijfer heb jij ons gegeven, helemaal tegek! Wij wensen jou veel plezier toe met de items uit jouw bestelling. hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Wat een ontzettend fijne beoordeling, waarvoor hartelijk dank! Wij wensen jou namens het gehele team heel veel plezier toe met de items uit jouw bestellen. Hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Zeer snelle levering, makkelijke website
Verbeterpuntengeen
Beste Pia! Wij vinden het heel fijn te vernemen dat de spoedige levering en duidelijke webshop voor tevredenheid zorgt. Wij hopen dat de door jou ontvangen servetten volledig naar wens en verwachting zijn. Heel veel plezier toegewenst met de bestelling en wellicht tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Een dikke voldoende waar wij als team ontzettend trots op zijn! Wij willen jou bedanken voor de tijd welke jij genomen hebt de beoordeling te plaatsen. Ontzettend veel plezier toegewenst met de items uit jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle service, e-mail werd snel beantwoord
Hoi Zoe! Wij vinden het super te vernemen dat de geboden service en kwaliteit als fijn wordt ervaren. Dat maakt ons blij! Wij wensen jou uiteraard veel plezier toe met het door jou ontvangen t-shirt. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Leuk assortiment
Verbeterpuntenretourformulier digitaal
Pluspunten
Goed op tijd geleverd, goed verpakt, duidelijke site.
Hoi Prisca, heel hartelijk dank voor deze fantastische beoordeling. Wij zijn ontzettend blij te vernemen dat de door jou ontvangen mason jars volledig naar wens en verwachting zijn en wensen jou veel plezier toe met de jars. Wellicht tot ziens in een van onze andere webshops. Met vriendelijke groet, Team Party- en weddingdeco.nl
Pluspunten
Alles is perfect verlopen!
Hoi Debby! Een mooiere beoordeling kunnen wij ons niet voorstellen. Het is een prachtig compliment om te mogen ontvangen. Heel veel plezier toegewenst met de door jou ontvangen items. Hopelijk tot ziens in een van onze andere webshops! Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Leuke spullen te koop voor je bruiloft
VerbeterpuntenDe regels die vast zitten aan Verzend en Retour zendingen. Betalen voor verzending omdat je met korting onder de 50 euro uitkomt? Betalen voor je retourzending omdat je onder de 50 euro zit? In deze tijd van internet aankopen kan dit echt niet meer.
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Je ontvangt, wanneer de retour voldoet aan de retourvoorwaarden, de aankoopwaarde van het product geretourneerd. Mocht je door de retour onder het gratis verzendbedrag uitkomen, dan worden de verzendkosten in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag. Mochten hier vragen over zijn neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet Welovedeco
Pluspunten
Snelle levering en super netjes ingepakt!
Hoi Val! Het Milestone deken is zeer zeker een groot succes! Wat ontzettend leuk dat jij tevens geïnspireerd bent geraakt door het cadeau voor jouw zusje, waardoor jij deze graag ook zelf zou willen hebben voor de kleine. ik wil jou bedanken voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Heel veel plezier en succes toegewenst met de verdere voorbereidingen rondom de komst van de kleine! Met vriendelijke groet, Team Partydeco.nl
Pluspunten
Snelle levering goed verpakt
VerbeterpuntenWasknijpers zijn zeer klein had beter zichtbaar mogen zij op de side
Beste Iris, dank voor jouw bestelling en beoordeling voor Weddingdeco.nl. Zoals ik kan zien in jouw bestelling heb jij gekozen voor de ''Mini knijpertjes lichtblauw (24st)''. Zoals duidelijk wordt omschreven betreft het hier mini knijpertjes. Deze knijpertjes zijn 2,5 cm (H). Desbetreffende informatie vind je terug op de productpagina onder het kopje specificaties. Mochten de knijpers niet naar wens zijn, kun en mag jij deze kosteloos retourneren via onze retourvoorwaarden. Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Woehoe! Een fantastische beoordeling, waar wij ontzettend blij mee zijn. Wij willen jou bedanken voor deze ontzettend fijne beoordeling. Wij wensen jou heel veel plezier toe met de door jou ontvangen items. Wellicht tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Steeds bereikbaar via telefoon of mail als er problemen zijn. En ervoor zorgen dat alles geleverd wordt zoals gevraagd. Veel keuze uit leuke, originele dingen. Prijs - kwaliteit is zeer goed.
VerbeterpuntenOp de website is het niet altijd even gemakkelijk om een eigen ontwerpje te maken. Maar het is ons toch gelukt !
Beste Ann, heel fijn te vernemen dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling te plaatsen. En wij zijn jou dan ook ontzettend dankbaar voor het prachtige cijfer dat jij ons gegeven hebt. Vervelend te vernemen dat het ontwerpen van jullie trouwbedankjes niet vlekkeloos is verlopen. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende Internet Browsers waardoor het ontwerp soms kan verspringen of vastlopen. Wij raden aan om gebruik te maken van Safari, Google Chrome of Firefox. Internet Explorer raden wij af omdat het ontwerp dan vaak verspringt of vastloopt. Wij wensen jullie ontzettend veel plezier toe met de trouwbedankjes. En succes met de verdere voorbereidingen rondom de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle levering Producten net als op de foto’s
Een dikke voldoende waar wij ontzettend trots op zijn. Super te vernemen dat de door jou ontvangen items zijn zoals verwacht. Wij wensen jou veel plezier toe van de klimop en wellicht tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Levering op netjes op tijd op vooropgestelde datum. Volledige bestelling.
Beste Vanessa! Wij willen jou bedanken voor deze fantastische beoordeling. Heel fijn te vernemen dat de door jouw ontworpen trouwbedankjes volledig naar wens en verwachting zijn. Wij weten zeker dat de popcorn en pindablikjes een groot succes zullen zijn op jullie grote dag! Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Een 10? Helemaal te gek! Wij willen jou bedanken voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen items volledig naar wens en verwachting zijn. Veel plezier toegewenst met de items uit jouw bestelling en hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Hartelijk dank voor jouw beoordeling. Super te vernemen dat de geboden service en kwaliteit goed zijn ontvangen. Wij wensen jou namens het gehele team veel plezier toe met de items uit jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Ik heb ballonnen besteld, deze zagen er heel mooi uit. Snelle en correcte levering.
VerbeterpuntenDe hartjesballonnen waren niet stevig genoeg. Er knapte er een terwijl ik die opblies dus dat was een eng moment. Ik heb deze zakjes weggegooid.
Beste! Dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Een dikke voldoende waar wij ontzettend trots op mogen zijn! Wel vinden wij het heel vervelend te vernemen dat de door jou ontvangen hartballonnen niet voldoen aan de wensen en verwachtingen, waarvoor onze excuses. Graag wil ik jou vragen ons een email te sturen met hierin de klacht, samen met bijbehorend ordernummer. Samen met jou kijken wij graag naar een oplossing. Hartelijk dank alvast. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.