Pluspunten
Ik had een bestelling gedaan. Eigenlijk vrijwel direct, kreeg ik een mailtje dat het gewenste product niet op voorraad was. Er werden mij meerdere opties geboden. Ik koos voor uitgestelde levering. Het pakket zou ongeveer een week later komen, maar het kwam maar 2 dagen later. Heel goed. super!
VerbeterpuntenAls jullie dit hiernaast vermelde blijven doen, dan zijn er geen verbeterpunten. Hele goede communicatie. Hele goede levering!
Hi Suzanne! Wat leuk te vernemen dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling te plaatsen. Wij streven er naar de beste service en kwaliteit te verlenen en het is dan ook heel fijn te vernemen dat dit in goede aarde ontvangen wordt. Wij wensen jou heel veel plezier toe met de door jou ontvangen items. Hopelijk tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Wij waren op zoek naar kleine flesjes. Ze moesten wel in België geleverd kunnen worden. De leverkosten liepen hierdoor niet op, wat bij andere wel het geval was. Dus ojze keuze was snel gemaakt. De volgende dag hadden we ze al in huis!! En super goed en stevig ingepakt! Top service!!
Beste Bieke, hartelijk dank voor jouw super fijne beoordeling en het prachtige cijfer dat jij ons gegevens hebt. Top te vernemen dat de flesjes spoedig en in goede orde zijn ontvangen. Veel plezier toegewenst met de bestelling. Wellicht tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Een dikke voldoende! Woehoe! Ontzettend bedankt voor de tijd welke jij hebt genomen een beoordeling te plaatsen! Heel veel plezier toegewenst met de door jou ontvangen items. Tevens succes toegewenst met de verdere voorbereidingen rondom de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Super snelle levering
Hoi Mariska, wij willen jou hartelijk danken voor dit fantastische cijfer! Wij wensen jou veel plezier toe met de door jou ontvangen team bride decoratie. Dat het een onvergetelijke dag mag zijn! Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle levering naar België. Ik had de dag na mijn geplaatste bestelling mijn spulletjes in huis!! Mooie webshop, makkelijk en snel... hier bestel ik nog ;)
VerbeterpuntenMomenteel geen,..
Super fijn te vernemen dat jij ons via Bol.com hebt gevonden. Ook helemaal top dat jij de door jou geplaatste bestelling spoedig en in goede orde hebt mogen ontvangen. Wij wensen jou namens het gehele team veel plezier toe met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Snellere levering dan eerst voorzien
Hoi Hans! Een fantastische beoordeling waar wij super trots op kunnen en mogen zijn. Veel plezier toegewenst bij het weggeven van de te leuke trouwbedankjes. Tevens willen wij jou/jullie namens het gehele team alvast een prachtige dag toewensen en succes met de verdere voorbereidingen rondom de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Goede alternatief dat ik zelf mijn bestelling kon ophalen.
VerbeterpuntenNvt
Hey Milly! Super te vernemen dat de optie afhalen in het magazijn als fijn wordt ervaren. Wij hopen dat de door jou ontvangen items volledig naar wens en verwachting zijn! Veel plezier toegewenst met jouw bestelling. Wellicht tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl.
Pluspunten
Snelle levering Mooie afwerking product Goede kwaliteit product voor scherpe prijs
VerbeterpuntenJammer van de verzendkosten tot 50 euro ..
Beste Tiana, wij willen jou hartelijk danken voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Fijn te vernemen dat het door jou ontvangen krijtbord volledig naar wens en verwachting is. Tevens vinden wij het een ontzettend leuk idee hoe jullie het krijtbord wensen te gebruiken. Uiteraard zijn wij hierdoor ontzettend benieuwd geworden naar het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Mooie overzichtelijke site. En snel behandeld.
VerbeterpuntenGeen.
Een fantastische beoordeling waar wij ontzettend blij mee zijn. Hartelijk dank voor het plaatsen van de beoordeling. Wij wensen jou veel plezier toe met de door jou ontvangen items. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Levering was snel. Product was goed.
VerbeterpuntenIk kwam er achter dat ik bij de Bijou Brigitte hetzelfde product voor bijna de helft kon kopen. Dat vond ik wel een enorme domper. De bruiloft is al duur zat. Zou hier niet snel weer iets bestellen.
Dank voor jouw beoordeling. De door jou ontvangen armband is van het prachtige merk Athena Bridal. De armband is van zeer goede kwaliteit en is afgewerkt met zarconia stenen. De armband welke jij bij Bijou Brigitte hebt gezien is afkomstig van een ander merk, hierdoor is deze lager in prijs en hoogstwaarschijnlijk minder in kwaliteit. Mocht jij het item willen retourneren, dan kan dit uiteraard. Gelieve wil ik jou vragen onze retourvoorwaarden pagina te bezoeken via de webshop. Mochten er nog vragen zijn laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Wat een super bedrijf! Ten 1e al een hele mooie site. Ik bestelde wat en had een vraag erover, stuurde een mail en kreeg enorm snel antwoord. Vervolgens kwam mn bestelling de volgende dag al binnen. Heel erg netjes in gepakt en heel mooi en goed kwaliteit!! Deze site heb ik opgeslagen in mijn favorieten!
Wat een prachtige beoordeling, en wat een fantastisch cijfer. Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt om deze te gekke beoordeling te plaatsen! Wat ontzettend fijn te vernemen dat jij super enthousiast bent over onze webshop en de door jou ontvangen confetti poppers. Wellicht tot ziens in een van onze andere webshops. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Heel snelle levering
Hoi Bianca! een fantastisch cijfer waar wij ontzettend dankbaar voor zijn. Wij wensen jou ontzettend veel plezier toe met de door jou ontvangen glazen buisjes met kurk. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Beste Anja! Een 10? Helemaal te gek! Heel hartelijk dank voor deze super fijne beoordeling. Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen zakdoek volledig naar wens en verwachting is. Wellicht tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
snelle levering en mooie producten
Hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Zoals ik kan zien in de bestelling heb jij via onze webshop een heliumtank 30 en 50 besteld. Met een tank 30 kun jij gemiddeld 30 ballonnen vullen met een afmeting van 23 cm. Heb jij gebruik gemaakt van 30 cm ballonnen (standaard ballon afmeting), kun jij met deze tank +/- 15 ballonnen opblazen. Met de heliumtank 50 kun jij gemiddeld +/- 25 ballonnen opblazen met een afmeting van 30 cm. Zoals aangegeven in jouw beoordeling heb jij ca 40 ballonnen kunnen vullen. Dit kan kloppen n.a.v. de berekeningen welke wij online weergeven op de productpagina's. Mochten er vragen zijn n.a.v. bovenstaande neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Partydeco
Pluspunten
Veel keuze, duidelijke site. Bij vragen wordt je netjes en snel geholpen
Hoi Marielle! Dat vinden wij ontzettend fijn te vernemen. Wij willen jou bedanken voor dit prachtige cijfer. Een beoordeling waar wij heel trots op mogen zijn. Wij wensen jou veel plezier toe met de trouwbedankjes en champagnemuntjes. Tevens veel succes toegewenst bij de verdere voorbereidingen rondom de grote dag. Met vriendelijk groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle levering, grote collectie aan trouwaccessoires
Hoi Jarda! Wij willen jou namens het hele team bedanken voor deze fantastische beoordeling. Wat een te gek cijfer, woehoe! Veel plezier toegewenst met alle items uit jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle aflevering
Altijd fijn te vernemen dat een zending spoedig en in goede handen wordt ontvangen. Wij hopen van harte dat alle items uit de bestelling naar wens en verwachting zijn. Veel plezier toegewenst met de artikelen en wellicht tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Een prachtig cijfer waar wij ontzettend dankbaar voor zijn. Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt een beoordeling te plaatsen. Tevens heel veel plezier toegewenst met de door jou ontvangen items. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Love
Een 10? Helemaal te gek. Bedankt voor deze super fijne beoordeling. Een prachtig cijfer waar wij als team ontzettend dankbaar voor zijn. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
graag doos aanpassen aan het bestelde produkt kreeg nu een mega doos in verhouding met mijn bestelling.daarbij had de bezorger het gewoon voor mijn deur neer gezet ds gelukkig stond het er nog toen ik 's avonds thuis kwam
Beste Astrid, wij willen jou hartelijk danken voor de tijd welke jij genomen hebt om een beoordeling te plaatsen. Wij vinden het een spijtige situatie te vernemen dat de postbezorger jouw zending voor de deur heeft achtergelaten. Dit is uiteraard niet de bedoeling, waarvoor onze welgemeende excuses. Wij zullen de melding doorzetten naar PostNL om voorvallen in de toekomst te voorkomen. Ik hoop van harte dat alle items uit de bestelling naar wens en verwachting zijn. Mochten er nog vragen zijn laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Zeer snelle levering kwaliteit prijsverhouding is goed
Hoi Susy! Wat super leuk te vernemen dat jij de tijd hebt genomen een beoordeling te plaatsen, waarvoor dank! Wij hopen van harte dat de door jou ontvangen wensboom volledig naar wens en verwachting is, en wensen jou veel plezier toe met dit item. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Leuke ruime keuze, mogelijkheid om af te halen, aantrekkelijke prijzen, snelle en vriendelijke reactie bij vragen.
Beste Ellen. Wat een fijne reactie om te mogen ontvangen. En wat een fantastisch cijfer heb jij ons gegeven, waarvoor dank. Wij wensen jou veel plezier toe met de melkflesjes. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Ontzettend blij met mijn pakketje. Precies zoals ik het voor me zag! ❤️
Hey Nathalie! Dat vinden wij ontzettend leuk en fijn om te vernemen. Wij zijn het met jou eens dat de door jou ontworpen trouwbedankjes prachtig zijn geworden. Namens het hele team wensen wij jou veel plezier en succes toe met de verdere voorbereidingen rondom de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Top. Goede inspirerende site en een enorm leuke goodiebag !! Hier gaan wij nog meer bestellen !
Hoi Mark, Hartelijk dank voor deze super fijne beoordeling. Wat ontzettend leuk te lezen dat wij een goede indruk hebben achtergelaten, wat zorgt voor blijvende interesse. Wij wensen jou ontzettend veel plezier toe met de bestelling en tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle service, goed ingepakt.
Beste Maaike, wij willen jou heel hartelijk danken voor de tijd welke jij genomen hebt om de beoordeling te plaatsen. Goed te vernemen dat de service en goede kwaliteit als fijn wordt ervaren. Wij wensen jou veel plezier toe met alle decoratie, dat jij nog vele bruidstaarten kan en mag bakken en decoreren! Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.