Pluspunten
Mooie site, duidelijk, snelle levering, prijs/kwaliteit correct.
Verbeterpuntenis niet nodig
Een 10? Wauw, wat een prachtig cijfer, waarvoor heel hartelijk dank. Wij wensen jou veel plezier toe met de pompons. Dat de decoratie maar een mooie toevoeging zal en mag zijn aan de feestdecoratie. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenBallonnen verkleuren buiten binnen No time
Beste Vanita, Hartelijk dank voor deze fijne beoordeling en het fantastische cijfer! Wij streven er naar de beste kwaliteit te leveren en vinden het spijtig te vernemen dat de ballonnen in contact met de zon snel verkleuren. Wanneer mogelijk wil ik je vragen ons foto's toe te sturen van de ballonnen. Dit zodat wij het voorval kunnen melden aan de leverancier. Aan de hand van de foto's bieden wij jou graag een oplossing. Hartelijk dank alvast. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Hoi Laura! Een 10? Woehoe! Helemaal te gek. Wij willen jou bedanken voor dit fantastische cijfer. Ontzettend veel plezier toegewenst met de items uit jouw bestelling en wellicht tot ziens in een van onze andere webshops. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
netjes op tijd geleverd en precies zoals op afbeelding
Altijd fijn te vernemen dat de items naar wens en verwachting zijn. Tevens willen wij jou bedanken voor dit prachtige cijfer. Een cijfer waar wij ontzettend trots op kunnen en mogen zijn. Veel plezier toegewenst met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Een fantastisch cijfer waar wij ontzettend trots op zijn! Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt om ons te beoordelen! Heel veel plezier toegewenst met de items uit jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit en prijs kwaliteit verhouding goed
Verbeterpuntennvt
Here comes the bride! Wij willen jou bedanken voor dit prachtige cijfer. Wij wensen jou heel veel plezier toe met alle accessoires en succes toegewenst met de verdere voorbereidingen rondom de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl.
Een 10? Woehoe! Wat een fantastische beoordeling, waarvoor dank! Ontzettend veel plezier toegewenst met jouw bestelling en wellicht tot ziens in een van onze andere webshops. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Ik heb servetten en een ringendoosje besteld, beide zijn bedrukt zoals wij dat wouden. Het resultaat is prachtig.
VerbeterpuntenIets meer variatie bieden, meer producten voor chique bruiloften.
Beste Belma, hartelijk dank voor jouw beoordeling. Wat een prachtig cijfer heb jij ons gegeven, waarvoor dank! Wij vinden het heel fijn te vernemen dat de door jou ontvangen items volledig naar wens en verwachting zijn. Veel plezier toegewenst met de items en succes toegewenst met de verdere voorbereidingen rondom jullie grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle levering, goede prijzen en een persoonlijke touch!
Wij willen jou hartelijk danken voor de tijd welke jij genomen hebt om een beoordeling te plaatsen. Wij wensen jou veel plezier toe met de door jou ontvangen taarttopper. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Veel keuze. Gekoppeld in thema 's/ stijlen. Zeer snelle levering, netjes en mooi ingepakt.
Hoi Angelique, super fijn te vernemen dat ons ruime assortiment, snelle levering als fijn worden ervaren. Wij wensen jou veel plezier toe met de items uit jouw bestelling. Wellicht tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
zeer snelle bezorging
Wat ontzettend fijn te mogen vernemen dat jij jouw bestelling spoedig en in goede orde hebt mogen ontvangen. Tevens zijn wij ontzettend dankbaar voor het prachtige cijfer welke jij ons gegevens hebt. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco
Een fantastische beoordeling waar wij ontzettend trots op zijn. Heel hartelijk dank voor de tijd welke jij genomen hebt om de beoordeling naar aanleiding van jouw bestelling in onze webshop te plaatsen. Veel plezier toegewenst met de items en wellicht tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Wij willen jou namens het gehele team van Party- en Weddingdeco bedanken voor dit prachtige cijfer. Wij wensen jou veel plezier toe met de door jou ontvangen items. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Supersnelle levering. De bestelling was de eerstvolgende ochtend al binnen. Je krijgt dezelfde dag nog een track and trace link met de voortgang van de bestelling en de waarschijnlijke bezorgtijd.
Wij vinden het ontzettend leuk te vernemen dat de snelle zending en weergave van actuele status als fijn wordt ervaren, waarvoor dank! Veel plezier toegewenst met de door jou ontvangen ballonnen. Deze zullen zeker voor een WAUW effect zorgen op de grote dag. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Verbeterpuntennvt
Een 10? Wauw, helemaal te gek! Wij willen jou bedanken voor deze super fijne beoordeling. Wij hopen dat het door jou ontvangen gastenboek een mooie toevoeging zal en mag zijn op jullie grote dag. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Goede service Goede kwaliteit Goede producten
VerbeterpuntenBetere informatie leveringstijd
Hoi Linda! Heel hartelijk dank voor deze fijne beoordeling. De actuele status van jouw order en levering vind je terug in jouw account in de webshop en in de toegezonden track & trace link. Via deze link kun jij de zending volgen tot aan de voordeur en zie jij precies wanneer en hoe laat PostNL langs komt. Ik wens jou veel plezier toe met de door jou ontvangen items. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
leuke versiering snelle levering
Wat ontzettend fijn te vernemen dat de snelle levering en items in goede orde zijn ontvangen. Hartelijk bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt om ons te beoordelen. Veel plezier toegewenst met de bestelling en wellicht tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Partydeco.nl
Pluspunten
Snelle reactie op mail, terug stuur optie.
VerbeterpuntenDuidelijkere communicatie. Ik mocht bij wijze van uitzondering shirts terugsturen die niet gepersonaliseerd waren terwijl dit gewoon mijn recht is bij een online aankoop. Uit beleefdheid had ik vooraf een bericht gestuurd waar een wat vreemde reactie op kwam.
Beste Linda, dank voor jouw beoordeling. De t-shirt welke jij besteld hebt worden op aanvraag geproduceerd. Doordat dit een gepersonaliseerd item betreft kunnen en mogen wij deze niet retour aannemen. Wij vinden het spijtig te vernemen dat deze informatie niet duidelijk was en zullen dit beter vermelden in onze webshop en productteksten. Wel hoop ik van harte dat de geboden oplossing vooralsnog in goede orde is ontvangen en dat jij met een lach terug kunt kijken op jouw bestelling bij Welovedeco.nl. Mochten er nog vragen zijn neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Welovedeco
Pluspunten
Kwaliteit prijs en super snelle levering. Top
Hoi Es! Wat een top beoordeling, en wat een fantastisch cijfer! Wij willen jou heel hartelijk danken voor deze super fijne review. Wij wensen jou namens ons hele team veel plezier toe met de bestelling en wellicht tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Partydeco.nl
Pluspunten
Snelle, correcte levering
Beste Aline, wij willen jou heel hartelijk danken voor de tijd welke jij genomen hebt om een beoordeling te plaatsen. Wij vinden het super fijn te vernemen dat de door jou ontvangen items volledig naar wens en verwachting zijn. Veel plezier toegewenst met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle levering! Product dat ik gekocht heb, is van prima kwaliteit!
Hoi Miriam, wat ontzettend fijn te vernemen dat jij de tijd hebt genomen om een review te plaatsen, waarvoor dank! Wat leuk te lezen dat de door jou ontvangen ballonnen naar wens en verwachting zijn geweest. Wellicht tot ziens in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Team Partydeco.nl
Pluspunten
leuke producten, goede service. Wordt snel bezorgd
Hey Deborah! Wat vinden wij het fijn om jouw review te mogen ontvangen. Heel hartelijk dank voor dit prachtige cijfer! Heel veel plezier toegewenst bij het weggeven van de gepersonaliseerde toilettasjes. Dat de mama's er maar heel blij mee mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Weddingdeco.nl
Pluspunten
Mooie website
VerbeterpuntenIk ben helemaal niet tevreden over mijn bestelling dat ik NIET ontvangen heb. Ik plaatste mijn bestelling donderdag avond. Vrijdag verwachte ik mijn pakketje. Ik heb totaal geen trackingcode ontvangen, wat ik al heel raar vond. Toen ik mijn account bekeek zag ik dat mijn order geannuleerd is. Zonder enige verwittiging via mail of telefonisch?! Ik had deze bestelling zaterdagavond nodig, wat niet meer mogelijk was. Ik was heel enthousiast toen ik jullie website zag. Nu is dit enthousiame jammer genoeg helemaal weg. U hoeft dus de bestelling NIET meer te versturen. Want de vrijgezellen is reeds voorbij. Ik wil mijn geld teruggestort. Deze mail verstuurde ik zaterdagochtend. Nog steeds geen antwoord ontvangen.
Beste Lien, heel hartelijk dank voor jouw order bij Weddingdeco.nl. Wij vinden het spijtig te vernemen dat jij niet tevreden bent over jouw bestelling in onze webshop. Wij streven er naar de beste service en kwaliteit te bieden en vinden het vervelend dat jij ontevredenheid ervaart naar aanleiding van jouw geplaatste bestelling. Zoals ik kan zien heb jij perongeluk een foutief afleveradres genoteerd bij de invulvelden in het afrekenscherm. Je bent vergeten een straatnaam in te vullen, waardoor het voor PostNL helaas onduidelijk was waar zij jouw pakket konden leveren. Gelieve wil ik jou vragen telefonisch contact met ons op te nemen via 088-0990300. Wij helpen jou graag verder en komen graag samen tot een passende oplossing. Team Weddingdec
Pluspunten
Optijd bezorg. Fijne mooie producten
En dat vinden wij heel fijn te vernemen! Ontzettend bedankt voor dit prachtige cijfer. Een beoordeling waar wij onwijs trots op mogen zijn. Heel veel plezier toegewenst met de items uit jouw bestelling en wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
Pluspunten
Snelle levering, kwaliteit zoals verwacht
Wij streven er naar de beste service en kwaliteit te bieden en vinden het dan ook ontzettend fijn te vernemen dat de snelle levering en de kwaliteit van onze producten naar wens en verwachting zijn. Wij wensen jou namens het hele team veel plezier toe met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team Party- en Weddingdeco.nl
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.